Erotische massage voor vrouwen van 2,5 uur

tantra massage voor vrouwen

Erotische massages voor vrouwen verzorgen op basis van Tantra is mijn passie… Mijn naam is Xander, tantra masseur met ruime ervaring in erotische massage voor vrouwen. Mijn uitdaging is om jou te laten ontspannen, je eventjes alles doen vergeten en laten opgaan in de aanraking van mijn handen. Door deze erotische massage (op basis van Tantra inclusief ‘Body to Body’) en aanraking voel je elke tinteling van je lichaam en krijg je een intens erotisch gevoel. Je voelt je 100% vrouw! Het tempo en de intensiteit van de erotische massage wordt aangepast aan jouw wensen en grenzen, waarbij ik je seksuele energie (Kundalini) laat stromen. De erotische massage voor vrouwen op basis van Tantra zorgt ervoor dat ik geen speeltjes hoef te gebruiken. Je hele lichaam wordt tijdens de erotische massage voor vrouwen aangeraakt. Dit maakt dat deze erotische massage voor vrouwen veel intenser is dan elke andere erotische massage… Als je wilt vandaag nog… Leef nu!

Durf jij, als zelfbewuste vrouw, te genieten van een erotische massage voor vrouwen?

Wil je (direct) afspreken bij mij in de praktijk, jou thuis of op hotel voor jouw erotische massage voor vrouwen? Bel me gerust op telefoonnummer 06 – 51 27 62 40 of stuur een bericht je per SMS of mail via xander@tantraforlife.nl

erotische massage voor vrouwen

Erotische massage voor vrouwen op basis van Tantra

De erotische massage voor vrouwen is voor jou als vrouw van 18 jaar of ouder. Jij die op zoek bent naar jezelf, intimiteit, affectie, aanraking, opwinding of uit nieuwsgierigheid… En ook als je een relatie hebt en denkt, is dit het nu? Een afspraakje inplannen of nog wat vragen stellen over je erotische massage voor vrouwen. Het is een eerste stap in de richting van een onvergetelijke ervaring van puur genieten. Ik kijk er al naar uit om jou te laten genieten en allerlei ontspannende en stimulerende erogene plekjes te laten (her)ontdekken.

Hoe leef je naar een eerste erotische massage voor vrouwen toe en ervaar je dit? Voor jou heb ik dit gevraagd aan vrouwen van verschillende leeftijden. Allen met hun eigen wensen en verlangen naar aanraking, genegenheid, opwinding, intimiteit, energie of ontspanning. De vraag die bij allemaal bestond is:

GA IK DIT DURVEN…?

De eerste stap:
En dan stuurden ze een e-mail, SMS, WhatsApp bericht of belden naar mij, Xander van Tantra for Life.

Spannend…, hoe gaat hij antwoorden op mijn vragen?

De eerste afspraak:
Nadat alle vragen zijn beantwoord maken we de eerste afspraak…

De dag van de afspraak:
Spannend…(kriebeltjes in de buik), hoe ziet de massagepraktijk eruit, hoe ziet Xander er in het echt uit en wat ga ik voelen?

Je stapt in je auto en rijdt naar Turnhout, parkeert je auto en drukt op de deurbel…
Je hart klopt wat sneller, je voelt je opgelaten en dan zwaait de deur open…

massagepraktijk turnhout

Massagepraktijk Turnhout

Je wordt hartelijk ontvangen en de eerste zenuwen ebben weg. Je krijgt uitleg waar het toilet, de badkamer en de massageruimte is. In de massageruimte staan twee krukjes, daar gaan jij en ik op zitten. We kletsen wat en ik geef je uitleg over het verloop van de massage. Nu alles duidelijk is kun jij je rustig gaan uitkleden en douchen. Je badjas en badslippers hangt en staan al klaar voor je. Ik ruim de krukjes op, dim de verlichting, leg badhanddoeken op de massagematras en ga me ook verfrissen. Nadat jij je hebt afgedroogd ga je in je badjas naar de massageruimte. Daar mag je wachten tot ik binnenkom of je gaat al rustig op je buik in het midden van de matras liggen. Het is lekker warm in de massageruimte (27°C) en je geniet van de tantramuziek.

We gaan masseren…

DURF JIJ….?

Ik ben bereikbaar telefoonisch op 06 – 51 27 62 40 of stuur een bericht je per SMS of mail via xander@tantraforlife.nl. Tot binnenkort…:-)

Jij bepaalt of ik naar jou toe kom of jij naar mij.

Massage praktijk turnhout tantra for life

Massagepraktijk Turnhout

Mijn massagepraktijk:
Je kunt kiezen voor mijn massagepraktijk in Turnhout. Deze is voorzien van alle comfort voor het verzorgen van een geslaagde erotische massage voor vrouwen op Tantristische wijze.

Hotel, aan huis of kamer voor drie uren:
Je kunt ook kiezen voor een hotelkamer, omdat je dan ongestoord kunt blijven nagenieten van je erotische massage. Of je huurt een kamer voor minimaal 3 uren. Zoek je in Google op ‘kamer huren voor een paar uren’, dan vind je mooie kamers. Ik hoor graag waar je een kamer hebt gehuurd.

Wil je (direct) afspreken bij mij in de praktijk, jou thuis of op hotel voor jouw erotische massage voor vrouwen? Bel me gerust op telefoonnummer 06 – 51 27 62 40 of stuur een berichtje per SMS of mail via xander@tantraforlife.nl.

Een vrouw een cadeau geven die alles heeft of al heeft meegemaakt is niet eenvoudig, dan is de erotische massage voor vrouwen ideaal. Denk nu niet dat alleen vrouwen dit aan elkaar cadeau doen. Regelmatig wordt ik gebeld of gemaild door mannen die hun partner graag een erotische massage op basis van Tantra willen geven. Aangezien ze het zelf niet kunnen, maken we een afspraak. Je moet natuurlijk wel een inschatting maken of je er vooraf iets over vertelt. Het enige wat je hoeft te doen is een enveloppe mee te geven met daarin het bedrag wat wij hebben afgesproken.  Verder zorg ik ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt. Voordat de erotische massage op tantristische wijze begint neem ik uitgebreid de tijd om uitleg te geven en vragen te beantwoorden. Het toch anders als je als vrouw voor jezelf een afspraak hebt gemaakt. Via de SMS, telefoon of e-mail hebben we al uitgebreid gecommuniceerd. Steeds vaker geef ik ook mijn WhatsApp nummer, zodat we makkelijk kunnen communiceren. Voordat de erotische massage voor vrouwen begint zijn bijna alle vragen besproken.  Eerlijk gezegd vind ik dit ook prettig, want ik kan zo ook eenvoudig een fotootje doorsturen.

Wil jij een onvergetelijke ervaring in de vorm van de erotische massage voor vrouwen cadeau doen? Laten we dan een afspraak maken. Ik denk graag met je mee. Bel me gerust op telefoonnummer 06 – 51 27 62 40 of stuur een berichtje per SMS of mail via xander@tantraforlife.nl.

tantra for life werkgebied

Werkgebied

Wat je tijdens je erotische massage voor vrouwen mag verwachten:

– Voorafgaand aan jouw erotische massage hebben we per e-mail, SMS of GSM al contact gehad over je wensen, maar dit kan ook ter plaatse
– Daarbij ben ik hygiënisch, heb levenservaring en ben empathisch
– Kom je voor jouw erotische massage naar mijn praktijk, dan voorzie ik alle benodigdheden (ook een badjas en badslippers)
– Aan het einde van jouw erotische massage help ik je bij het afspoelen van je rug, zodat je kleding niet plakt aan de massage olie
– De mogelijkheid bestaat om bij jou aan huis te komen en alle benodigdheden mee te brengen (indien nodig)
– De reiskosten zijn opgenomen in het tarief (indien van toepassing)
– Tijdens je erotische massage voor vrouwen gebruik ik zéér exclusieve Kundalini massage olie 
– Je erotische massage voor vrouwen duurt 2,5 uur i.p.v. 1 uur bij de meeste salons = netto massagetijd 2 uren

De erotische massage voor vrouwen kent twee tarieven:

massagepraktijk turnhout

Massagepraktijk Turnhout

Prijzen zijn inclusief gesprek vooraf, douchen en 2,5 erotische massage voor vrouwen:
In mijn massagepraktijk te Turnhout: € 245,-
Bezoek aan huis of hotel binnen het ‘paarse kader’: € 245,-
Bezoek aan huis of hotel buiten het ‘paarse kader’: € 295,-

Per extra half uur: € 50,-

Valt jouw locatie buiten de kaart, dan maak ik graag een prijs op maat voor jou.

N.B. Prijzen zijn niet onderhandelbaar, omdat ik geen ‘halve’ erotische massage kan verzorgen. Je kunt wel ‘korting’ verdienen door een recensie te schrijven voor op de website. Uiteraard zonder vermelding van je naam.

Wil je een afspraak maken voor een erotische massage voor vrouwen of als koppel? Bel me gerust op telefoonnummer 06 – 51 27 62 40 of stuur een berichtje per SMS of mail via xander@tantraforlife.nl.

Een afspraak maken voor een erotische massage voor vrouwen in Nederland kan op verschillende manieren. Om misverstanden te vermijden probeer ik zoveel mogelijk te communiceren per e-mail of SMS.

Ben je toe aan een erotische massage voor vrouwen? Bel me gerust op telefoonnummer 06 – 51 27 62 40 of stuur een berichtje per SMS of mail via xander@tantraforlife.nl voor meer informatie of het maken van een afspraak voor jouw erotische massage voor vrouwen. Spreek je liever af in België voor jouw erotische massage voor vrouwen, dan is dat ook mogelijk.