Erotische massage voor vrouwen vanaf 2,5 uur

erotische massage voor vrouwen

Erotische massage voor vrouwen

Een erotische massage op tantrische wijze is liefdevol en laat je 100% vrouw voelen. Jouw sensuele massage verzorg ik, Xander, als ervaren tantra masseur. Mijn uitdaging is om jou te laten genieten, ontspannen, je eventjes alles doen vergeten. Beleef deze erotische massage zonder dat er iets van jou wordt verwacht. Deze erotische massage (inclusief Body to Body = niet verplicht) laat je lichaam tintelen. Je geniet van een zalig, intens, erotisch oer-gevoel…

Afspraak? Bel, App, SMS 06 57 17 45 22 of mail

Erotische massage voor vrouwen in Nederland

Erotische massage voor vrouwen in Nederland

Grenzen

Het tempo en intensiteit van de liefdevolle aanraking wordt aangepast aan jouw grenzen. De massage laat je seksuele energie (Kundalini) stromen. De tantrische erotische massage voor vrouwen is intenser dan elke andere erotische massage… En natuurlijk mag je mij net zo liefde- en respectvol aanraken zoals ik bij jou doe.

Vrouwen vanaf 18 jaar

De erotische massage voor vrouwen is voor jou als vrouw van 18 jaar of ouder. Jij die op zoek bent naar jezelf, intimiteit, affectie, aanraking, opwinding of uit nieuwsgierigheid… En ook als je een relatie hebt en denkt, is dit het nu en wilt je echt vrouw voelen (dus geen ‘daad voor de daad’)? Een afspraakje inplannen of nog wat vragen stellen over je erotische massage voor vrouwen. Het is een eerste stap in de richting van een onvergetelijke ervaring van puur genieten.

Ik kijk er al naar uit om jou te laten genieten en allerlei ontspannende en stimulerende erogene plekjes op je lichaam te laten (her)ontdekken.

Spannend…

Hoe leef je naar een eerste erotische massage voor vrouwen toe en ervaar je dit? Voor jou heb ik dit gevraagd aan vrouwen van verschillende leeftijden. Allen met hun eigen wensen en verlangen naar aanraking, genegenheid, opwinding, intimiteit, energie of ontspanning. De vraag die bij allemaal bestond is:

GA IK DIT DURVEN…?

Want ik ga me tijdens de erotische massage toch blootgeven aan een ‘vreemde’ man, die ik niet ken en die man geeft die massage ook in zijn blootje. Waar ze natuurlijk niet bij stilstaan is dat ik al zoveel blote ‘madammen’ heb gezien. En ik krijg echt geen erectie bij het zien van een blote vrouw, daarvoor is meer nodig…

Eerste stap

En dan stuur je me een e-mail of WhatsApp bericht of belt je me op.

Spannend…, hoe gaat hij antwoorden op mijn vragen?

De eerste afspraak

Nadat alle vragen zijn beantwoord maken we de eerste afspraak…

Dag van de afspraak

Spannend…(kriebeltjes in de buik), hoe ziet de massagepraktijk eruit, hoe ziet Xander er in het echt uit en wat ga ik voelen?

Je stapt in je auto en rijdt naar Turnhout, parkeert je auto, drukt op de deurbel…
Je hart klopt wat sneller, je voelt je opgelaten en dan zwaait de deur open…

Je wordt hartelijk ontvangen en de eerste zenuwen verdwijnen. Je krijgt uitleg waar het toilet, de badkamer en de massageruimte is. In de massageruimte staan twee krukjes, daar gaan jij en ik op zitten. We kletsen wat en ik geef je uitleg over het verloop van de massage. Nu alles duidelijk is kun jij je rustig gaan uitkleden en douchen. Je badjas en badslippers hangt en staan al klaar voor je. Ik ruim de krukjes op, dim de verlichting, leg badhanddoeken op de massagematras en ga me ook verfrissen. Nadat jij je hebt afgedroogd ga je in je badjas naar de massageruimte, waar we alleen nog kaarslicht hebben… Daar mag je wachten tot ik binnenkom of je gaat al rustig op je buik in het midden van de matras liggen. Het is lekker warm in de massageruimte (27°C) en je geniet van de tantramuziek.

We gaan masseren… Vanaf je voeten masseer ik omhoog en voordat ik bij je heup ben aangekomen heb jij al het gevoel in een andere wereld te zijn. Bij de erotische massage hoeven we niet te praten. Jouw lichaam ‘lees’ ik met mijn handen.

Sensueel

Jouw erotische massage voor vrouwen op basis van Tantra is heel sensueel. De erotische massage voor vrouwen is sensueel, door de prikkeling van jouw huid, spieren en zenuwen. Al jouw zintuigen staan op scherp om het erotische genot tot het maximum te kunnen voelen. Je koestert het warme gevoel en verlangt naar meer… Met de warme massage olie, mijn handen, armen en body to body bezorg ik jou dit onvergetelijke gevoel. Je kunt een erotische massage op tantristische wijze  niet vergelijken met een klassieke erotische massage (speeltjes). Voor jouw massage hebben we niets anders nodig dan een aangename ruimte, comfortabele matras en warme massage olie. Hier droom je al jaren van en ik ben vereerd om jouw droom waar te mogen maken.

Terugkerende klanten zeggen

Fedra:

Ik wil je bedanken voor vanochtend, dit is de eerste keer in 50 jaar dat ik heb genoten van aanraking. Je bent een hele lieve zachte man x.

Nathalia:

Ik vond het gisteren erg fijn. Alle aandacht helemaal voor mij alleen (prinsesje). Dat had ik echt nodig. Dank je wel dat je zoveel tijd aan mij besteed hebt.

Maithuna

Maithuna spreekt veel vrouwen in Nederland aan, ik krijg er veel vragen over. Het zijn houding in de wereld van de Tantra die worden toegepast tijdens het bedrijven van de liefde, waardoor je in hogere sferen beland. Tijdens jouw erotische massage voor vrouwen wordt dit niet standaard toegepast. Uiteraard kunnen we er wel over praten voor en na je erotische massage.

Erotische massage

Maithuna houdingen

Wie ben ik

Zelf ben ik een 100% hetero man, 190 cm groot, schoenmaat 45 – 46, veertiger en zeer ervaren in het verzorgen van de erotische massage voor vrouwen. Daarnaast ben ik sinds een jaar gepassioneerd salsadanser. Mijn klanten vinden me sympathiek, empathisch, galant, hygiënisch en sommigen vinden me zelfs intelligent… Het verzorgen van een erotische massage voor vrouwen op basis van Tantra is niet voor iedereen weggelegd. Tijdens de opleiding moet je eerst leren ‘voelen’ op geestelijk, emotioneel en fysiek vlak. Als tantra masseur die een erotische massage verzorgt, moet je het hele vrouwenlichaam begrijpen, voordat je mag en kunt masseren. Daarna moet je blijven bijscholen. De basisopleiding duurt drie maanden, waarbij tijdens de opleiding zeer veel wordt geoefend met een examen ter afronding.

Dit is wat mijn terugkerende klanten zeggen:

Claudia:
Dankjewel Xander, je hebt me vandaag weer een stukje van mezelf terug gegeven.

Fedra:
Ik wil je bedanken voor vanochtend, dit is de eerste keer in 50 jaar dat ik heb genoten van aanraking. Je bent een hele lieve zachte man x.

Helène:
Ik vond het gisteren erg fijn. Alle aandacht helemaal voor mij alleen (prinsesje). Dat had ik echt nodig. Dank je wel dat je zoveel tijd aan mij besteed hebt.

Locatie voor je erotische massage

Aan huis

Als je wilt kom ik naar jou thuis en breng ik alle spullen mee zoals handdoeken, muziek, massage olie en kaarsjes. Het is handig als je een stevige en grote matras hebt (die op bed ligt). In de massageruimte moet het lekker warm zijn (liefst 27°C). De gordijnen het liefst dicht zodat het lekker donker is. De drie kaarsjes die ik meebreng geven voldoende licht. Voordat we gaan masseren is het belangrijk dat we allebei douchen, dus als je ook een handdoek en washand hebt voor mij is dat fijn. Als je geen stevige matras hebt, kan ik een massagemat meebrengen.

Op hotel

Verblijf je in een hotel, dan kan ik ook naar je toe komen. Ik heb een koffer bij me waarin alle massage spullen zitten. Het is praktisch als je een kamer hebt met een groot bed. Dus een matras uit één geheel. Voordat ik arriveer is het fijn als jij de kachel hoog hebt gezet in de kamer. Hotels hebben in- en uitcheck tijden, het is praktisch om die vooraf te raadplegen. Om niet teveel op te vallen neem ik de massagemat niet mee.

Kamer huren

Huur je een kamer voor een paar uren, dan hebben we deze minimaal 3 uren nodig. Jij reserveert de kamer en ik om naar je toe. Ik neem alle massagespullen mee.

Massagepraktijk

In de massagepraktijk te Turnhout zijn alle spullen aanwezig om er een onvergetelijke ervaring van te maken. Het enige wat ik van jou moet weten is je schoenmaat, want dan zet ik de badslippers voor je klaar.

Erotische massage voor vrouwen in Nederland

Wat kost het?

erotische massage voor vrouwen

Werkgebied

2,5 uur

Prijs is inclusief gesprek vooraf, douchen en netto 2 uur erotische massage voor vrouwen.
In mijn massagepraktijk te Turnhout of binnen paarse kader: € 245,-

3,0 uur

Prijzen is inclusief gesprek vooraf, douchen en netto 2,5 uur erotische massage voor vrouwen.
In mijn massagepraktijk te Turnhout of binnen paarse kader: € 295,-

3,5 uur

Prijzen zijn inclusief gesprek vooraf, douchen en netto 3 uur erotische massage voor vrouwen.
In mijn massagepraktijk te Turnhout of binnen paarse kader: € 345,-

Valt jouw locatie buiten de kaart, dan maak ik graag een prijs op maat voor jou.

Jij regelt de kamer, dus ik ben benieuwd waar je me naar toe laat komen. Als je wilt heb ik wel suggesties voor je.

Verwachting

– Voorafgaand aan de erotische massage voor vrouwen hebben we al contact gehad over je wensen
– Daarbij ben ik hygiënisch, heb levenservaring en ben empathisch
– Kom je voor jouw erotische massage naar mijn praktijk, dan voorzie ik alle benodigdheden (ook een badjas en badslippers)
– Aan het einde van jouw massage help ik je bij het afspoelen van je rug, zodat je kleding niet plakt aan de massage olie
– De mogelijkheid bestaat om bij jou aan huis te komen en alle benodigdheden mee te brengen (indien nodig)
– De reiskosten zijn opgenomen in de prijs (indien van toepassing)
– Tijdens je erotische massage voor vrouwen gebruik ik zéér exclusieve Kundalini massage olie (uniek in Vlaanderen)
– Je erotische massage voor vrouwen duurt minimaal 2,5 uur i.p.v. 1 uur bij de meeste salons = netto massagetijd 2 uren
– Jij bepaalt waar de grens ligt

N.B. Prijzen zijn niet onderhandelbaar, omdat ik geen ‘halve’ erotische massage kan verzorgen. Je kunt wel ‘korting’ verdienen door een recensie te schrijven voor op de website. Uiteraard zonder vermelding van je naam.

Waar afspreken

Een goede locatie is waar je de beschikking hebt over een groot bed, dus een bed met één matras in een gezellige en schone kamer. Een grote matras op de grond kan ook. Het moet ook lekker warm zijn en het buitenlicht moet gedimd kunnen worden. We maken de sfeer met kaarsjes die ik meebreng als ik naar jou toe kom. En natuurlijk breng ik ook de massage olie en tantramuziek mee…

Hotel, aan huis of kamer voor drie uren

Jij bepaalt waar ik naartoe kom. Veel vrouwen kiezen het liefst voor de rustige omgeving van een hotelkamer, omdat ze dan ongestoord kunnen (na)genieten van hun erotische massage voor vrouwen.

Kamer

Zoek je in Google op ‘kamer huren voor een paar uren’, dan vind je mooie kamers. Het is praktisch als je de kamer huurt voor minimaal 3 uren. Ik hoor graag waar je een kamer hebt gehuurd.

Massagepraktijk

Je kunt ook kiezen voor mijn massagepraktijk in Turnhout. Deze is van alle comfort voorzien voor het verzorgen van een geslaagde erotische massage voor vrouwen.

Terugkoppeling

Bedankt voor het lezen van deze pagina. Ik doe er alles aan om zo duidelijk mogelijk te communiceren. Als jij opmerkingen of vragen hebt over deze pagina, dan hoor ik dat graag van je. Zo kan ik de informatie nog duidelijker opschrijven en indirect help jij andere vrouwen. Je terugkoppeling over de erotische massage voor vrouwen pagina zie ik tegemoet per mail.

Warme groetjes, Xander