Gigolo voor vrouwen volgens Tantra

gigolo voor vrouwen

‘Gigolo voor vrouwen volgens Tantra’? Ik ben Xander en ben géén gigolo in de traditionele betekenis van het woord gigolo. Ik ben een gigolo voor vrouwen die willen genieten in het ‘hier en nu’ op basis van Tantra. Ik laat je 100% vrouw voelen en intens genieten van een sensuele tantra massage (met ‘body to body’). Tijdens onze afspraak laat ik je seksuele energie door je lichaam stromen en kunnen we opgaan in een interactief ‘liefdesspel’, met mij als je gigolo op basis van Tantra. Als je wilt vandaag nog… Leef nu!

Durf jij, als zelfbewuste vrouw, te genieten van een gigolo op basis Tantra…?

Wil je een afspraak maken? Dat kan in mijn massagepraktijk te Turnhout of ik kom naar je huis of hotel. Stuur een SMSje of bel me op 06 – 51 27 62 40. Een mail sturen kan naar xander@tantraforlife.nl. Om makkelijk te kunnen communiceren kunnen we ook WhatsApp gebruiken (mijn mobielnummer is: +32470075419).

[/wptab]

gigolo voor vrouwen

Gigolo voor vrouwen op basis van Tantra

Als Gigolo voor vrouwen spreek ik alleen met je af als je een vrouw bent van 18 jaar of ouder. Jij die op zoek bent naar jezelf, intimiteit, affectie, aanraking, opwinding of uit nieuwsgierigheid… En ook als je een relatie hebt en denkt, is dit het nu?

Wil je afspreken? Het is een eerste stap in de richting van een onvergetelijke ervaring van puur genieten. Stuur me een berichtje voor een afspraak per SMS op op 06 – 51 27 62 40 of e-mail viaxander@tantraforlife.nl en natuurlijk mag je me ook bellen. Om makkelijk te kunnen communiceren kunnen we ook WhatsApp gebruiken (mijn mobielnummer is: +32470075419).

Ik kijk er al naar uit om je te laten genieten.

xander-bannerHoe leef je naar een eerste afspraakje met een gigolo voor vrouwen toe en ervaar je dit? Voor jou heb ik dit gevraagd aan vrouwen van verschillende leeftijden. Allen met hun eigen wensen en verlangen naar aanraking, genegenheid, opwinding, intimiteit, energie of ontspanning. De vraag die bij allemaal bestond is:

GA IK DIT DURVEN…?

De eerste stap:
En dan stuurden ze een e-mail, SMS, WhatsApp bericht of belden naar mij, Xander van Tantra for Life.

Spannend…, hoe gaat hij antwoorden op mijn vragen?

De eerste afspraak:
Nadat alle vragen zijn beantwoord maken we de eerste afspraak…

De dag van de afspraak:
Spannend…(kriebeltjes in de buik), hoe ziet de massagepraktijk eruit, hoe ziet Xander er in het echt uit en wat ga ik voelen?

Je stapt in je auto en rijdt naar Turnhout, parkeert je auto en drukt op de deurbel…
Je hart klopt wat sneller, je voelt je opgelaten en dan zwaait de deur open…

massagepraktijk turnhout

Massagepraktijk Turnhout

Je wordt hartelijk ontvangen en de eerste zenuwen ebben weg. Je krijgt uitleg waar het toilet, de badkamer en de massageruimte is. In de massageruimte staan twee krukjes, daar gaan jij en ik op zitten. We kletsen wat en ik geef je uitleg over het verloop van de massage. Nu alles duidelijk is kun jij je rustig gaan uitkleden en douchen. Je badjas en badslippers hangt en staan al klaar voor je. Ik ruim de krukjes op, dim de verlichting, leg badhanddoeken op de massagematras en ga me ook verfrissen. Nadat jij je hebt afgedroogd ga je in je badjas naar de massageruimte. Daar mag je wachten tot ik binnenkom of je gaat al rustig op je buik in het midden van de matras liggen. Het is lekker warm in de massageruimte (27°C), er branden alleen kaarsjes en je geniet van de tantramuziek.

We gaan masseren… Vanaf je voeten masseer ik omhoog en voordat ik bij je heup ben aangekomen heb jij al het gevoel in een andere wereld te zijn.

Achteraf:
Voor alle dames was dit een belangrijke stap in hun leven. Velen hebben spijt dat ze niet eerder de stap hebben gezet. Maar nu ze de gigolo voor vrouwen op basis van Tantra hebben ontdekt, halen ze hun schade in en genieten.

DURF JIJ….?

Ik ben bereikbaar telefoonisch op 06 – 51 27 62 40 of stuur een bericht je per SMS of mail via xander@tantraforlife.nl. Om makkelijk te kunnen communiceren kunnen we ook WhatsApp gebruiken (mijn mobielnummer is: +32470075419). Tot binnenkort…:-)

gigolo voor vrouwen

Gigolo die Maithuna rituelen kent

Maithuna is de ultieme liefde bedrijven in de wereld van de Tantra in een ‘twee-eenheid verstrengeling’. Als gigolo voor vrouwen die de rituelen kent en de vaardigheden beheerst, kan ik je deze laten beleven. Het vraagt ook enige vaardigheden van jou. Maar daarover kunnen we vooraf spreken. Vind je dit spannend? Ik wil je dit graag leren en het samen met jou beleven.

Ik ben bereikbaar per SMS/WhatsApp op 0470 – 07 54 19 of e-mail via xander@tantraforlife.be en natuurlijk mag je me ook bellen. Tot binnenkort…:-)

Blank, 100% hetero, veertiger, schoenmaat 45 – 46, een ‘echte man’ en zeer ervaren. Rook niet, ben gezond en gebruik geen Viagra.

Wil je een afspraakje met me maken? Stuur een SMSje of bel me op 06 – 51 27 62 40. Een mail sturen kan naar xander@tantraforlife.nlOm makkelijk te kunnen communiceren kunnen we ook WhatsApp gebruiken (mijn mobielnummer is: +32470075419).


gigolo voor vrouwenPrijzen zijn inclusief gesprek vooraf, douchen en samenzijn van 2,5 uur:
In mijn massagepraktijk te Turnhout: € 245,-
Bezoek aan huis of hotel binnen het ‘paarse kader’: € 245,-

Per extra half uur: € 50,-

Valt jouw locatie buiten de kaart, dan maak ik graag een prijs op maat voor jou.

N.B. Prijzen zijn niet onderhandelbaar, omdat ik geen ‘half werk’ kan leveren. Je kunt wel ‘korting’ verdienen door een recensie te schrijven voor op de website. Uiteraard zonder vermelding van je naam.

Wil je een afspraakje maken met mij als ‘gigolo voor vrouwen’? SMS of bel je me op 06 – 51 27 62 40. Je mag ook een e-mail sturen naar xander@tantraforlife.nl. Om makkelijk te kunnen communiceren kunnen we ook WhatsApp gebruiken (mijn mobielnummer is: +32470075419).

Jij bepaalt of ik naar jou toe kom of jij naar mij.

Massage praktijk turnhout tantra for life

Massagepraktijk Turnhout

Mijn massagepraktijk:
Je kunt kiezen voor mijn massagepraktijk in Turnhout. Deze is voorzien van alle comfort voor een aangename ontmoeting.

Hotel, aan huis of kamer voor drie uren:
Je kunt ook kiezen voor een hotelkamer, omdat je dan ongestoord kunt blijven nagenieten. Of je huurt een kamer voor minimaal 3 uren. Zoek je in Google op ‘kamer huren voor een paar uren’, dan vind je mooie kamers. Ik hoor graag waar je een kamer hebt gehuurd.

Wil je (direct) afspreken bij mij in de massagepraktijk, jou thuis of op hotel voor jouw ‘gigolo’ op tantristische wijze? Bel me gerust op telefoonnummer 06 – 51 27 62 40 of stuur een berichtje per SMS of mail via xander@tantraforlife.nl. Om makkelijk te kunnen communiceren kunnen we ook WhatsApp gebruiken (mijn mobielnummer is: +32470075419).

Een vrouw een cadeau geven die alles heeft of al heeft meegemaakt is niet eenvoudig, dan is de gigolo voor vrouwen ideaal. Denk nu niet dat alleen vrouwen dit aan elkaar cadeau doen. Regelmatig wordt ik gebeld of gemaild door mannen die hun partner graag laten verwennen door een gigolo voor vrouwen op basis van Tantra. Aangezien ze het zelf niet (meer) kunnen, maken we een afspraak. Je moet natuurlijk wel een inschatting maken of je er vooraf iets over vertelt. Het enige wat je hoeft te doen is een enveloppe mee te geven met daarin het bedrag wat wij hebben afgesproken.  Verder zorg ik ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt. Voordat ik ga masseren neem ik uitgebreid de tijd om uitleg te geven en vragen te beantwoorden. Het toch anders als je als vrouw voor jezelf een afspraak hebt gemaakt. Via de SMS, telefoon of e-mail hebben we al uitgebreid gecommuniceerd. Steeds vaker geef ik ook mijn WhatsApp nummer, zodat we makkelijk kunnen communiceren. Voordat de massage begint zijn bijna alle vragen besproken.  Eerlijk gezegd vind ik dit ook prettig, want ik kan zo ook eenvoudig een fotootje doorsturen.

Wil jij een onvergetelijke ervaring in de vorm van de alternatieve yoni massage cadeau doen? Laten we dan een afspraak maken. Ik denk graag met je mee. Bel me gerust op telefoonnummer 06 – 51 27 62 40 of stuur een berichtje per SMS of mail via xander@tantraforlife.nl. Om makkelijk te kunnen communiceren kunnen we ook WhatsApp gebruiken (mijn mobielnummer is: +32470075419).

Een afspraak maken met mij als je ‘gigolo voor vrouwen’  in Nederland kan op verschillende manieren. Om misverstanden te vermijden proberen ik zoveel mogelijk te communiceren per SMS of e-mail. Je mag me altijd bellen, maar vaak kan ik de telefoon niet direct beantwoorden. Binnen maximaal 3 werkuren bel ik je terug.

Wens je een ‘gigolo voor vrouwen’ aan huis? Laten we dan snel een afspraakje inplannen. Stuur me een SMSje op 06 – 51 27 62 40 of een mailtje naar xander@tantraforlife.nl voor meer informatie of het maken van een afspraak met jouw ‘gigolo voor vrouwen’. Kom je voor een afspraak met jouw ‘gigolo voor vrouwen’ liever naar België? Ik ken leuke hotels. Mijn massagepraktijk ligt op de Belgisch/Nederlandse grens in Turnhout, waardoor ik vrij centraal zit. Om makkelijk te kunnen communiceren kunnen we kosteloos WhatsApp gebruiken (mijn mobielnummer is: +32470075419).