Gigolo voor vrouwen volgens Tantra

gigolo voor vrouwen

Gigolo voor vrouwen

Een Gigolo in Nederland? Xander is mijn naam en ben een ervaren, internationaal werkende tantra masseur voor vrouwen. Als tantristisch gigolo laat ik je 100% vrouw voelen. Je mag genieten en voelt een erotisch oer-gevoel in je hele lichaam. Het begint met een opwindende tantra massage in het hier en nu…

Afspraak? Bel, App, SMS 06 57 17 45 22 of mail

Liefdevolle aanraking

gigolo voor vrouwen in Nederland

Gigolo voor vrouwen in Nederland

Vrouwen in Nederland vanaf 18 jaar

Ben je vrouw en 18 jaar of ouder, dan kunnen we afspreken. Jij die op zoek bent naar jezelf, intimiteit, affectie, aanraking, opwinding of uit nieuwsgierigheid… Heb je een relatie en beleef je alleen ‘daad voor de daad’? Jij hebt het recht om te mogen genieten, waarbij ik je seksuele energie (Kundalini) laat stromen!

Afspreken

Wil je vandaag nog afspreken zodat ik je seksuele energie door je lichaam laat stromen…  Als ik naar jou toe kom breng ik muziek, kaarsjes, massage olie en een olieverwarmer mee. Het is belangrijk dat jij in de massageruimte de kachel op 27°C zet.

Durf jij, als zelfbewuste vrouw, te genieten van een gigolo op basis van kasmirische Tantra?

Ervaringsdeskundigen

Dit is wat mijn terugkerende klanten zeggen:

Claudia:
Dankjewel Xander, je hebt me vandaag weer een stukje van mezelf terug gegeven.

Fedra:
Ik wil je bedanken voor vanochtend, dit is de eerste keer in 50 jaar dat ik heb genoten van aanraking. Je bent een hele lieve zachte man x.

Helène:
Ik vond het gisteren erg fijn. Alle aandacht helemaal voor mij alleen (prinsesje). Dat had ik echt nodig. Dank je wel dat je zoveel tijd aan mij besteed hebt.

De eerste keer

Hoe leef je naar een eerste afspraak met een gigolo toe en ervaar je dit? Dit heb ik gevraagd aan vrouwen van verschillende leeftijden. Verlangen naar aanraking, genegenheid, opwinding, intimiteit, energie of ontspanning was de eerste stap. De vraag die bij allemaal bestond is:

GA IK DIT DURVEN…?

De eerste stap:

En dan stuurden ze een e-mail, SMS, WhatsApp bericht of belden naar mij, Xander van Tantra for Life.

Spannend…, hoe gaat hij antwoorden op mijn vragen?

De eerste afspraak:

Nadat alle vragen zijn beantwoord maken we de eerste afspraak…

De dag van de afspraak:

Spannend…(kriebeltjes in de buik), hoe ziet de massagepraktijk eruit, hoe ziet Xander er in het echt uit en wat ga ik voelen?

Je stapt in je auto en rijdt naar Turnhout, parkeert je auto en drukt op de deurbel…
Je hart klopt wat sneller, je voelt je opgelaten en dan zwaait de deur open…

Ontvangst

Je wordt hartelijk ontvangen en de eerste zenuwen ebben weg. Je krijgt uitleg waar het toilet, de badkamer en de massageruimte is. In de massageruimte staan twee krukjes, daar gaan jij en ik op zitten. We kletsen wat en ik geef je uitleg over het verloop van de massage. Nu alles duidelijk is kun jij je rustig gaan uitkleden en douchen.

Badkamer

Je badjas hangt klaar en je badslippers in je eigen schoenmaat zijn er ook. Terwijl jij gaat douchen ruim ik de krukjes op en dim de verlichting. Nadat jij je hebt afgedroogd ga je in je badjas naar de massageruimte. Daar mag je op je buik gaan liggen op de comfortabele massagematras. Het is lekker warm in de massageruimte (27°C) en je geniet van de tantramuziek.

Vervolg

We gaan masseren… Vanaf je voeten masseer ik omhoog. Voordat ik bij je heupen ben voel jij je in een andere wereld te zijn. Jouw lichaam ‘lees’ ik met mijn handen. Je voelt een zalig zoals je nog nooit eerder hebt beleefd.

Wat verwacht jij van je gigolo voor vrouwen

Als jij vooraf aangeeft wat je van mij verwacht, houd ik daar rekening mee. Het zijn jouw grenzen die ik respecteer. In de wereld van de Tantra mag alles en niets moet (wel veilig). Belangrijk is dat we er ons allebei goed bij voelen.

Aan huis

Als je wilt kom ik naar jou thuis en breng ik alle spullen mee zoals handdoeken, muziek, massage olie en kaarsjes. Het is handig als je een stevige en grote matras hebt (die op bed ligt). In de massageruimte moet het lekker warm zijn (liefst 27°C). De gordijnen het liefst dicht zodat het lekker donker is. De drie kaarsjes die ik meebreng geven voldoende licht. Voordat we gaan masseren is het belangrijk dat we allebei douchen, dus als je ook een handdoek en washand hebt voor mij is dat fijn. Als je geen stevige matras hebt, kan ik een massagemat meebrengen.

Op hotel

Verblijf je in een hotel, dan kan ik ook naar je toe komen. Ik heb een koffer bij me waarin alle massage spullen zitten. Het is praktisch als je een kamer hebt met een groot bed. Dus een matras uit één geheel. Voordat ik arriveer is het fijn als jij de kachel hoog hebt gezet in de kamer. Hotels hebben in- en uitcheck tijden, het is praktisch om die vooraf te raadplegen. Om niet teveel op te vallen neem ik de massagemat niet mee.

Kamer huren

Huur je een kamer voor een paar uren, dan hebben we deze minimaal 3 uren nodig. Jij reserveert de kamer en ik om naar je toe. Ik neem alle massagespullen mee.

Massagepraktijk

In de massagepraktijk te Turnhout zijn alle spullen aanwezig om er een onvergetelijke ervaring van te maken. Het enige wat ik van jou moet weten is je schoenmaat, want dan zet ik de badslippers voor je klaar.

gigolo voor Nederlandse vrouwen massagepraktijk turnhout

Massagepraktijk Turnhout

Wat kost een afspraakje?

wat kost gigolo voor vrouwen in Nederland

Werkgebied

Alle prijzen zijn inclusief douchen voor en achteraf. Kom je naar mijn massagepraktijk in Turnhout, dan ligt alles voor je klaar. Een nieuwe tandenborstel, tandpasta, deoderant, handdoeken en een washand. Om je te verplaatsen van de badkamer naar de massageruimte hangt er een badjas en staan er badslippers voor je klaar. Het is de bedoeling dat jij je thuis voelt…

2,5 uur

Prijs is inclusief gesprek vooraf, douchen en 2,5 uur massage.
In mijn massagepraktijk te Turnhout of binnen paarse kader:€ 245,-

3 uur

Prijs is inclusief gesprek vooraf, douchen en 3 uur.
In mijn massagepraktijk te Turnhout of binnen paarse kader: € 295,-

3,5 uur

Prijs is inclusief gesprek vooraf, douchen en 3,5 uur.
In mijn massagepraktijk te Turnhout of binnen paarse kader: € 345,-

Valt jouw locatie buiten de kaart, dan maak ik graag een prijs op maat voor jou.

N.B. Prijzen zijn niet onderhandelbaar, omdat ik geen ‘half werk’ kan leveren.

Gigolo als cadeau

Een vrouw een cadeau geven die alles heeft of al heeft meegemaakt is niet eenvoudig. De gigolo op Tantristische wijze is een ideaal cadeau. Je geeft een gesloten enveloppe mee met het afgesproken bedrag. Je zult achteraf horen dat een tantrische gigolo voor vrouwen bijzonder is…

Terugkoppeling

Bedankt voor het lezen van deze pagina. Ik doe er alles aan om zo duidelijk mogelijk te communiceren. Als jij opmerkingen of vragen hebt over deze pagina, dan hoor ik dat graag van je. Zo kan ik de informatie nog duidelijker opschrijven en indirect help jij andere vrouwen. Je terugkoppeling over de gigolo voor vrouwen pagina zie ik tegemoet per mail.

Warme groetjes, Xander