Tantra massage cursus / opleiding


tantra massage cursus opleiding voor koppels

Tantra massage cursus / opleiding

Opleiding Professional basic

Wil je individueel worden opgeleid tot professional basic, dan heb je minimaal 10 lesdelen van drie uren nodig. De lessen worden verzorgd in blokken van 2  lesdelen per dag op locatie. Je leert de structuur en technieken om daarna intuïtief te masseren (flow). Als je volledig bent opgeleid (gecertificeerd door Tantra for Life) behoor je tot de nieuwe generatie tantra masseurs die op termijn zelf opleiding kunnen geven. De kennis en vaardigheden zijn op deze wijze gedeeld gedurende de laatste tweeduizend jaar en kan zo blijven doorgaan… De opleiding wordt verzorgd door Martin.

Cursus basic voor particulieren

De tantra massage cursus voor particulieren biedt Tantra for Life aan als privéles in de massagepraktijk te Antwerpen en wordt verzorgd door Rebecca. Elke les bestaat uit drie uren met een deel theorie en veel praktijk. Door deze werkwijze ontstaat er meer inzicht in Tantra en tevens leer je de massage beter begrijpen.  Tijdens de tantra massage cursus leer je door te ‘voelen’ wat de impact is van de technieken die je worden aangeleerd. De tantra massage basis cursus bestaat uit 5 lessen van drie uren. Naast de theorie is er voldoende praktijk zodat jullie thuis kunnen oefenen.

Tantra massage cursus of opleiding inplannen?

Bel via WhatsApp 06  57 17 45 22 of stuur een bericht


Opbouw van de tantra massage cursus

De opbouw van de tantra massage cursus is eerst algemeen. Vervolgens gaan we meer specifiek kijken naar de erogene verschillen tussen het mannen- en vrouwenlichaam. Hierbij is het belangrijk dat het verschil leert tussen aanraken en prikkelen met de ‘vingertoppen’. De tantra massage cursus wordt gegeven aan de hand van een leidraad. In de begin jaren gebruikten we een cursusboek. Dit gebruiken we niet meer, omdat een tantra massage cursus altijd ‘maatwerk’ is. Aan het begin van elke les bespreken we wat we gaan doen en aan het einde van de les leggen we dit vast in tekeningen. Jij bent bewust van de opbouw van de tekeningen, waardoor dit beter blijft hangen.

genotsbarometer tantra massage voor vrouwen

Genotsbarometer tantra massage voor vrouwen

Tantra massage cursus/opleiding individueel volgen

De tantra massage cursus is individueel te volgen. Hierbij kom je twee wekelijks (dus om de week) naar de massagepraktijk in Antwerpen.

Mannen

Mannen dienen een vrouwelijk model mee te brengen.

Tantra massage cursus als koppel volgen

Als koppel is het belangrijk dat jullie twee achter de cursus staan. Jullie gaan thuis heel veel op elkaar oefenen. Tijdens de cursus leren jullie elkaars lichaam beter kennen. Hierdoor ontstaat een betere communicatie en vergroot de intimiteit. 

Tantra massage opleiding

Lesdeel van 3 uren

Tantra massage cursus, les van 3 uren: € 295,- per lesdeel = € 590,- per lesdag

Facturatie

Je betaalt telkens per gevolgde lesdag. Aan het einde van de opleiding of cursus krijg je de totaalfactuur.

De tantra massage cursus pagina wordt ook gevonden op de zoekwoorden:
tantra massage cursus weekend
erotische massage cursus
cursus tantra massage
workshop tantra massage
erotische massage leren
erotische massage workshop
tantra workshop
cursus tantra
yoni massage cursus
koppel massage cursus
cursus erotisch masseren
maithuna boek
tantra cursus stellen
tantra cursus koppels
cursus tantra voor stellen
tantra workshop rotterdam
tantra lessen
cursus yoni massage
tantra boek
tantra cursussen
tantra massage opleiding

Je ziet dat de pagina tantra massage cursus of opleiding op vele manieren wordt gevonden.