Traumaverwerking seksueel misbruik

traumaverwerking seksueel misbruik voor vrouwen in Nederland

Traumaverwerking seksueel misbruik voor vrouwen 

Traumaverwerking seksueel misbruik voor vrouwen op basis van tantra is nieuw in Nederland. De gevolgen van seksueel misbruik tijdens je kindertijd, jeugd of volwassen leven kunnen zich op veel manieren manifesteren. Je komt terecht bij de huisarts, psychiater of psycholoog… Een diepgaand gesprek, medicatie, hypnose moeten jou helpen je trauma te verwerken. En toch blijft je gevoel blokkeren, verkrampt of wordt boos, wanneer je wordt aangeraakt. Als je dit herkent bij jezelf kan tantra een oplossing zijn.

Wonderen bestaan niet

Er is geen wondermiddel om jou te helpen. Uit ervaring (als tantra masseur) weet ik dat veel praten, voorzichtige aanraking, een knuffel (eerst met de kleding aan) uiteindelijk kan leiden naar het genieten van een tantra massage. Kleine stapjes op een lange, hobbelige weg met maar één doel om jou te laten genieten van je eigen lichaam en gevoel, zonder je schuldig te voelen. In de wereld van de tantra is er geen schuldgevoel, alles mag, maar vooral NIETS moet…

Sessies

Tijdens sessies van 2,5 uur op maandelijkse basis leren we elkaar steeds beter kennen. Je voelt je vertrouwd en mag er op rekening dat je mijn volledige aandacht krijgt. In tegenstelling tot de psychiater of psycholoog zitten we niet op een stoel. We liggen heel gemakkelijk en comfortabel op een grote mat met heel veel kussens. Het is lekker warm, er speelt zachte muziek en kaarsjes geven licht. Alles draait volledig rond jou en jou alleen. Hoeveel sessies er nodig zijn kan ik op voorhand niet zeggen. Het streven is om jou vooruit te helpen in het leven en wat je is overkomen te leren begrijpen en plaatsen.

Kosten

Een sessie van 2,5 uur kost € 245,- inclusief 21% BTW. Het communiceren voorafgaand aan en tussen de sessies is kosteloos.

Afspraak maken / Vragen

Een sessie inplannen voor traumaverwerking seksueel misbruik voor vrouwen in de praktijk te Turnhout of het stellen van vragen stellen per WhatsApp +31 6  57 17 45 22.