Tantrische yoni massage vanaf 2,5 uur

alternatieve yoni massage

Yoni massage op tantrische wijze

Jouw tantrische yoni massage is liefdevol en respectvol als onderdeel van tantra massage voor vrouwen… Deze intieme massage verzorg ik, Xander Pleijsier, bij voorkeur in mijn massagepraktijk te Turnhout. Als je niet naar Turnhout kunt komen, is het mogelijk om naar jou toe te komen. Een yoni massage betekent ‘vagina massage’ of ‘vulva massage’ en is dé vrouwenmassage. De tantrische yoni massage stimuleert je hele lichaam inclusief jouw yoni…

Afspraak? Bel, App 06 57 17 45 22 of mailyoni massage is liefdevol bij tantra for life

Tantrische yoni massage

Liefdevol

Je mag en kunt vol overgave genieten van jouw yoni massage op tantrische wijze. Je raakt in extase zonder dat er speeltjes of glijmiddel nodig zijn. Je ligt op een grote comfortabele massagemat in de sfeervolle massageruimte. De muziek speelt zachtjes en er branden slechts 3 waxinelichtjes. Tijdens de massage spreken we bijna niet terwijl ik je lichaam ‘lees’ met mijn handen. Voel je de behoefte om mij aan te raken, dan mag dat…

Massage

De tantrische yoni massage (vanaf minimaal 2,5 uur) bestaat uit een gesprek vooraf, verfrissen vooraf en douchen achteraf in mijn massage praktijk te Turnhout. De netto massagetijd is minimaal 2 uren.

Rondleiding

Voor we gaan masseren, laat ik je de moderne badruimte en de warme (27°C), sfeervolle massageruimte zien. In de massageruimte brand een lampje en drie waxinelichtjes tijdens ons gesprek, voordat we gaan masseren. Het verloop van de massage leg ik uit en jij kunt vragen stellen.

Douchen

Dan ga jij douchen. De badruimte is voorzien van een handdoek, washand, tandenborstel, tandpasta, scheermesje, deodorant en mondwater. Alle lichaamsopeningen gaan door de yoni massage sterke geuren afgeven, dit is heel normaal. Ook staan er badslippers in jouw maat klaar en hangt er een zachte badjas. Als je klaar bent ga je naar de massageruimte.

De massageruimte

In de massageruimte branden alleen nog de 3 waxinelichtjes, het is lekker warm en ‘relatief’ donker. De muziek speelt nog altijd en jij mag op je buik gaan liggen op de comfortabele (kasmirische) massagemat. Ik klop zachtjes op de deur en kom de muziek afstemmen op jouw gehoor. Dan ga ik ook douchen. Ondertussen kun jij al ontspannen en genieten van de muziek.

Massage begint

Na het douchen kom ik terug in de massageruimte en kom op mijn knieën naast je zitten. Ik leg mijn handen op je rug, zodat je kunt wennen aan mijn handen terwijl jij enkele ademhalingsoefeningen doet. Zeker als het je eerste tantrische yoni massage is, ben je wat gespannen, want het is allemaal nieuw. Elke vrouw die deze stap heeft gezet, had deze ervaring. Dan pak ik de warme massage olie en verspreid deze over de hele achterkant van je lichaam. Nu gaat je yoni massage beginnen. Vanaf je voeten en ga ik rustig masseren in de richting van je hoofd. Door het masseren met afwisselende druk en prikkelen gaat er seksenergie, oerenergie of levensenergie (Kundalini) door je lichaam stromen. Jij hoeft aan niets te denken en voelt je lichaam reageren…

Roes

Na een uur ben je in een roes en vraag ik je om te draaien. Nu kan ik je voorkant helemaal insmeren met de massage olie. Ook aan de voorzijde ga ik beginnen met je voeten om zo omhoog te werken. Uiteraard passeer ik ook steeds je intieme delen om deze op een bepaald moment zeer intensief te stimuleren.

Prikkeling van hele je lichaam

Tijdens het masseren aan je voor en achterzijde heb ik ook allerlei erogene, prikkelende en stimulerende plaatsen op je lichaam beroerd. Hier zullen veel plaatsen bij zijn waarvan je het bestaan nog niet wist… Dit maakt deze vorm van massage verslavend voor veel vrouwen. Velen maken direct een nieuwe afspraak voor de maand erop.

Aan het einde van de massage kun je lekker douchen, waarbij ik je help om je rug te ontdoen van de massage olie.

Wie verzorgt je yoni massage

Zelf ben ik een 100% hetero man, 190 cm groot, schoenmaat 45 – 46, veertiger en zeer ervaren in het verzorgen van de tantrische yoni massage. Daarnaast ben ik sinds een jaar gepassioneerd salsadanser. Mijn klanten vinden me sympathiek, emphatisch, galant, hygiënisch en sommigen vinden me zelfs intelligent…

Opleiding

Het verzorgen van deze intieme massage is niet voor iedereen weggelegd. Tijdens de opleiding moet je eerst leren ‘voelen’ op geestelijk, emotioneel en fysiek vlak. Als tantra masseur moet je het hele vrouwenlichaam begrijpen, voordat je mag en kunt masseren. Daarna moet je blijven bijscholen.

Cadeau

Een vrouw een cadeau geven die alles heeft of al heeft meegemaakt is niet eenvoudig. De tantrische yoni massage is het ultieme cadeau voor elke vrouw. Elke vrouw droomt eens in haar leven van een zalige, erotische yoni massage.

Sensueel gevoel

Jouw tantrische yoni massage is intiem en zeer sensueel. Je voelt de prikkeling van jouw huid, spieren en zenuwen tot diep in jouw ‘yoni’. Al je zintuigen staan op scherp om het erotische, sensuele genot maximaal te voelen. Je koestert het warme gevoel en verlangt naar meer… Met de warme massage olie, mijn handen en body to body krijg je een zalig gevoel.

Vergelijken

Je kunt de tantrische yoni massage niet vergelijken met een klassieke yoni massage (speeltjes en snel orgasme). Voor jouw tantrische yoni massage hebben een aangename ruimte, comfortabele matras en warme massage olie. Beleef sensualiteit in de vorm van een tantrische yoni massage en lichamelijk contact waar je al jaren van droomt. Het bestaat echt en ik ben vereerd om het jouw droom waar te mogen maken.

Dit is wat mijn terugkerende klanten zeggen:

Fedra:
Ik wil je bedanken voor vanochtend, dit is de eerste keer in 50 jaar dat ik heb genoten van aanraking. Je bent een hele lieve zachte man x.

Helène:
Ik vond het gisteren erg fijn. Alle aandacht helemaal voor mij alleen (prinsesje). Dat had ik echt nodig. Dank je wel dat je zoveel tijd aan mij besteed hebt.

Locatie voor je yoni massage

Jij bepaalt waar en hoe jij je yoni massage wilt ervaren.

Mijn massagepraktijk

Je kunt kiezen voor mijn massagepraktijk in Turnhout. Deze is van alle comfort voorzien voor het verzorgen van een geslaagde tantrische yoni massage.

Hotel, aan huis of kamer voor drie uren

Je kunt ook kiezen voor de rustige omgeving van een hotelkamer, omdat je dan ongestoord kunt (na)genieten je tantrische yoni massage. Zoek je in Google op ‘kamer huren voor een paar uren’, dan vind je mooie kamers. Het is praktisch als je de kamer huurt voor minimaal 3 uren.

Wat kost het

Yoni massage

Werkgebied

De tantrische yoni massage kun je niet vergelijken met de ‘klinische variant’ van doorsnee ‘massage salons’. Je krijgt bij mij meer voor hetzelfde geld, dat verklaart het prijsverschil. Een yoni massage moet serieus worden uitgevoerd om het mooiste resultaat te kunnen bereiken. De verschillen zet ik voor je op een rij:

  • Voorafgaand aan je massage hebben we al contact gehad over je wensen
  • Daarbij ben ik hygiënisch, heb levenservaring en ben empathisch
  • Kom je voor jouw yoni massage naar mijn praktijk, dan voorzie ik alle benodigdheden (ook een badjas en badslippers)
  • Aan het einde van de massage help ik je bij het afspoelen van je rug, zodat je kleding niet plakt aan de massage olie
  • Jij bepaalt waar de grens ligt

Verschillende prijzen

2,5 uur

Prijs is inclusief gesprek vooraf, douchen en netto 2 uur alternatieve yoni massage en achteraf douchen.
In mijn massagepraktijk te Turnhout of binnen paarse kader: € 245,-

3 uur

Prijs is inclusief gesprek vooraf, douchen en netto 2,5 uur alternatieve yoni massage en achteraf douchen.
In mijn massagepraktijk te Turnhout of binnen paarse kader: € 295,-

3,5 uur

Prijs is inclusief gesprek vooraf, douchen en 3,5 uur alternatieve yoni massage en achteraf douchen.
In mijn massagepraktijk te Turnhout of binnen paarse kader: € 345,-

Valt je locatie buiten de ‘cirkel’?

Valt jouw locatie buiten de kaart, dan maak ik graag een prijs op maat voor jou. Want elke vrouw verdient een tantrische yoni massage…