Alternatieve Yoni massage van 2,5 uur

alternatieve yoni massage
Yoni massage, vulva massage (= vagina massage) verzorg ik in mijn massagepraktijk, bij jou thuis of op hotel als onderdeel van een kasmirische tantra massage voor vrouwen… Xander is mijn naam, ben ruimdenkend en leg je graag meer uit over de yoni massage in relatie tot tantra. Een yoni massage betekent vrij vertaald uit het Sanskriet ‘vagina massage’. Bij een yoni massage wordt je vagina van buiten en binnen gemasseerd met als doel om je te laten genieten. Yoni massage heeft een klinische bijklank en wordt door Nederlandse vrouwen niet altijd als prettig ervaren (en gezien als een bezoek aan de gynaecoloog).

Alternatief:
Een aangenaam en warm alternatief bij kaarslicht voor de ‘klinische’ yoni massage. Je mag werkelijk mag ontspannen en genieten. Jouw alternatieve yoni massage op basis van Tantra, waarbij mijn handen je lichaam ‘lezen’, zonder allerlei hulpmiddeltjes of speeltjes. Tijdens de alternatieve yoni massage maken worden ook body to body elementen toegepast. De alternatieve yoni massage brengt je in extase waarbij geen glijmiddel nodig is. Hierbij hoef ik niet noodzakelijk in je vagina te komen om je een hogere staat van genot of extase te laten bereiken terwijl je ligt op een grote comfortabele massagemat. Als jij in volle overgave bent, is het puur genieten en lossen blokkades vanzelf op… Als je wilt vandaag nog… Leef nu! En natuurlijk mag je mij net zo liefde- en respectvol aanraken zoals ik bij jou doe. Wil je voorafgaand aan je alternatieve yoni massage eerst knuffelen (eventueel met je kleding aan) om mij fysiek te voelen, dan kunnen we dat doen. Je zult voelen dat ik zuivere en eerlijke bedoelingen heb.

Durf jij, als zelfbewuste vrouw, te genieten van een alternatieve yoni massage op basis van Tantra?

Wil je (direct) afspreken bij mij in de massagepraktijk te Turnhout, op hotel of bij jou thuis voor jouw alternatieve yoni massage? Je kunt me bellen of een berichtje sturen via WhatsApp op mijn nummer  06  57 17 45 22 of stuur een berichtje sturen via e-mailadres tantraforlife@gmail.com.

yoni massage

Alternatieve yoni massage op basis van Tantra

Tijdens een 2,5 uur durende alternatieve yoni massage, welke bestaat uit een gesprek vooraf, verfrissen vooraf en douchen achteraf, breng ik je naar een andere dimensie in mijn massage praktijk te Turnhout. De netto massagetijd is 2 uren terwijl jij lekker ligt op een comfortabele massagematras. Voor we gaan masseren laat ik je een aantal ademhalingsoefeningen doen om rustig te worden. Zeker als het je eerste alternatieve yoni massage is, ben je wat gespannen, want het is allemaal nieuw. Elke vrouw die de eerste stap heeft gezet, had deze ervaring. Tijdens het gesprek voorafgaand aan de yoni massage voel jij je meer op je gemak. Vervolgens kun jij je rustig uitkleden in de badkamer om te douchen. Hier hangt een badjas voor je klaar en staan er badslippers in jouw maat. Natuurlijk zijn er ook handdoeken voorzien, een tandenborstel en tandpasta. Na het douchen ga je rustig naar de massageruimte, hier brandt alleen kaarslicht, waar jij op je buik mag gaan liggen. Ik stem het geluid van de muziek af op jouw gehoor en laat ademhalingsoefeningen doen ter ontspanning. Dan ga ik de massage olie uitsmeren over de achterzijde van je lichaam. Waar de yoni massage heel direct naar je vagina gaat, begin ik met je rugzijde te masseren vanaf je voeten omhoog. Hierbij laat ik je eerst ontspannen, waardoor je in een ontspanningsroes komt. Door het masseren met afwisselende druk en prikkeling gaat er seksenergie, oerenergie of levensenergie (Kundalini) door je lichaam stromen.

Na een uur ben je in een roes en ga ik je vragen om te draaien. Nadat jij je goed hebt neergelegd kan ik je voorkant helemaal insmeren met de warme massage olie. Ook aan de voorzijde ga ik beginnen met je voeten om zo omhoog te werken. Uiteraard passeer ik ook steeds je intieme delen om deze op een bepaald moment zeer intensief te stimuleren. Feitelijk is het voldoende om je lies- en schaamstreek aan de buitenzijde te prikkelen….

Tijdens het masseren aan je voor en achterzijde heb ik ook allerlei erogene, prikkelende en stimulerende plaatsen op je lichaam aangeraakt. Hier zullen veel plaatsen bij zijn waarvan je het bestaan nog niet wist.

Aan het einde van de massage kun je lekker douchen, waarbij ik je help om je rug te ontdoen van de massage olie.

Heb je behoefte aan een alternatieve yoni massage? Je kunt me bellen of een berichtje sturen via WhatsApp op mijn nummer  06  57 17 45 22 of stuur een berichtje sturen via e-mailadres tantraforlife@gmail.com.

Zelf ben ik een 100% hetero man, 190 cm groot, schoenmaat 45 – 46, veertiger en zeer ervaren in het verzorgen van de alternatieve yoni massage. Daarnaast ben ik sinds een jaar gepassioneerd salsadanser. Mijn klanten vinden me sympathiek, empathisch, galant, hygiënisch en sommigen vinden me zelfs intelligent… Het verzorgen van een alternatieve yoni massage is niet voor iedereen weggelegd. Tijdens de opleiding moet je eerst leren ‘voelen’ op geestelijk, emotioneel en fysiek vlak. Als tantra masseur die een yoni massage verzorgt, moet je het hele vrouwenlichaam begrijpen, voordat je mag en kunt masseren. Daarna moet je blijven bijscholen. De basisopleiding duurt drie maanden, waarbij tijdens de opleiding zeer veel wordt geoefend met een examen ter afronding.

Wil jij ook een alternatieve yoni massage beleven? Je kunt me bellen of een berichtje sturen via WhatsApp op mijn nummer  06  57 17 45 22 of stuur een berichtje sturen via e-mailadres tantraforlife@gmail.com.

Een vrouw een cadeau geven die alles heeft of al heeft meegemaakt is niet eenvoudig, dan is de alternatieve yoni massage voor vrouwen ideaal. Denk nu niet dat alleen vrouwen dit aan elkaar cadeau doen. Regelmatig wordt ik gebeld of gemaild door mannen die hun partner graag een yoni massage op basis van Tantra willen geven. Aangezien ze het zelf niet kunnen, maken we een afspraak. Je moet natuurlijk wel een inschatting maken of je er vooraf iets over vertelt. Het enige wat je hoeft te doen is een enveloppe mee te geven met daarin het bedrag wat wij hebben afgesproken.  Verder zorg ik ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt. Voordat de yoni massage op tantristische wijze begint neem ik uitgebreid de tijd om uitleg te geven en vragen te beantwoorden. Het toch anders als je als vrouw voor jezelf een afspraak hebt gemaakt. Via de SMS, telefoon of e-mail hebben we al uitgebreid gecommuniceerd. Steeds vaker geef ik ook mijn WhatsApp nummer, zodat we makkelijk kunnen communiceren. Voordat de yoni  massage begint zijn bijna alle vragen besproken.  Eerlijk gezegd vind ik dit ook prettig, want ik kan zo ook eenvoudig een fotootje doorsturen.

Wil jij een onvergetelijke ervaring in de vorm van de alternatieve yoni massage cadeau doen? Je kunt me bellen of een berichtje sturen via WhatsApp op mijn mobiele nummer 06 – 57 17 45 22 of stuur een berichtje sturen via e-mailadres tantraforlife@gmail.com.

Jouw alternatieve yoni massage is zeer sensueel. De alternatieve yoni massage is sensueel, door de prikkeling van jouw huid, spieren en zenuwen tot diep in jouw ‘yoni’. Al je zintuigen staan op scherp om het erotische, sensuele genot tot het maximum te kunnen voelen. Je koestert het warme gevoel en verlangt naar meer… Met de warme massage olie, mijn handen, armen en body to body bezorg ik jou dit onvergetelijke gevoel. Je kunt de alternatieve yoni massage niet vergelijken met een klassieke yoni massage (speeltjes en snel orgasme). Voor jouw alternatieve yoni massage hebben we niets anders nodig dan een aangename ruimte, comfortabele matras en warme kundalini massage olie. Beleef sensualiteit in de vorm van een alternatieve yoni massage en lichamelijk contact waar je al jaren van droomt. Het bestaat echt en ik ben vereerd om het jouw droom waar te mogen maken.

Dit zeggen mijn terugkerende klanten:

Fedra:
Ik wil je bedanken voor vanochtend, dit is de eerste keer in 50 jaar dat ik heb genoten van aanraking. Je bent een hele lieve zachte man x.

Helène:
Ik vond het gisteren erg fijn. Alle aandacht helemaal voor mij alleen (prinsesje). Dat had ik echt nodig. Dank je wel dat je zoveel tijd aan mij besteed hebt.

Wil jij ook dit ultieme gevoel en genot ervaren? Waarom nog wachten op je alternatieve yoni massage… Je kunt me bellen of een berichtje sturen via WhatsApp op mijn mobiele nummer 06 – 57 17 45 22 of stuur een berichtje sturen via e-mailadres xander@tantraforlife.nl.

Jij bepaalt of ik naar jou toe kom of jij naar mij.

Massage praktijk turnhout tantra for life

Massagepraktijk Turnhout

Mijn massagepraktijk:
Je kunt kiezen voor mijn massagepraktijk in Turnhout. Deze is voorzien van alle comfort voor het verzorgen van een geslaagde alternatieve yoni massage op Tantristische wijze.

Hotel, aan huis of kamer voor drie uren:
Je kunt ook kiezen voor een hotelkamer, omdat je dan ongestoord kunt blijven nagenieten van je yoni massage. Of je huurt een kamer voor minimaal 3 uren. Zoek je in Google op ‘kamer huren voor een paar uren’, dan vind je mooie kamers. Ik hoor graag waar je een kamer hebt gehuurd.

Wil je (direct) afspreken bij mij in de praktijk, jou thuis of op hotel voor jouw yoni massage? Je kunt me bellen of een berichtje sturen via WhatsApp op mijn mobiele nummer 06 – 57 17 45 22 of stuur een berichtje sturen via e-mailadres tantraforlife@gmail.com.

Erotische massage

Maithuna houdingen

Over de Maithuna krijg ik veel vragen. Het zijn houding in de Tantra wereld die tijdens het bedrijven van de liefde worden uitgevoerd, waardoor je in hogere sferen beland. Tijdens de alternatieve yoni massage wordt dit niet standaard toegepast. Uiteraard kunnen we er wel over praten voor en na je alternatieve yoni massage.

yoni massage

Werkgebied

De alternatieve yoni massage kun je niet vergelijken met andere ‘massage salons’. Je krijgt bij mij meer voor hetzelfde geld. Een yoni massage moet serieus worden uitgevoerd om het mooiste resultaat te kunnen bereiken. De verschillen zet ik voor je op een rij:

– Voorafgaand aan je alternatieve yoni massage hebben we al contact gehad over je wensen
– Als alternatief yoni masseur ben ik gediplomeerd, hygiënisch, heb levenservaring en ben 
empathisch
– Als alternatief yoni masseur kom ik aan huis en breng alle benodigdheden mee (indien nodig)
– De reiskosten zijn opgenomen in het tarief (indien van toepassing)
– Tijdens de alternatieve yoni massage gebruik ik zéér exclusieve Kundalini massage olie (uniek in Nederland)
– De alternatieve yoni massage voor vrouwen duurt 2,5 uur in vergelijking met de 1 uur in een reguliere massage salon = netto 2 uren massagetijd
– Samen bepalen we onze grenzen

De alternatieve yoni massage voor vrouwen kent twee tarieven:

Prijzen zijn inclusief gesprek vooraf, douchen en 2,5 uur alternatieve yoni massage:
In mijn massagepraktijk te Turnhout: € 245,-
Bezoek aan huis of hotel binnen het ‘paarse kader’: € 245,-

Per extra half uur: € 50,-

Valt jouw locatie buiten de kaart, dan maak ik graag een prijs op maat voor jou.

N.B. Prijzen zijn niet onderhandelbaar, omdat ik geen ‘halve’ yoni massage kan verzorgen. Je kunt wel ‘korting’ verdienen door een recensie te schrijven voor op de website. Uiteraard zonder vermelding van je naam.

Een afspraak maken voor jouw alternatieve yoni massage? Je kunt me bellen of een berichtje sturen via WhatsApp op mijn mobiele nummer 06 – 57 17 45 22 of stuur een berichtje sturen via e-mailadres tantraforlife@gmail.com.

Mijn massagepraktijk ligt op de Belgisch/Nederlandse grens in Turnhout, waardoor ik vrij centraal zit. Om makkelijk te kunnen communiceren over je alternatieve yoni massage kunnen we WhatsApp gebruiken (mijn mobielnummer is: 06 – 57 17 45 22).