Cadeau voor haar

Het cadeau voor haar is een ‘tantra massage voor vrouwen‘. Het cadeau voor haar in de vorm van een cadeaubon van Tantra for Life is wat vriendinnen elkaar geven als het iets waardevols mag zijn. Dit cadeau voor haar, je (beste) vriendin, kan elke vrouw waarderen. Mijn naam is Xander en ik zal mijn uiterste best doen om je vriendin gelukkig te maken. Zoek je een cadeau voor haar, waardoor ze een unieke, levensenergie opwekkende ervaring beleeft? Dit cadeau voor haar gaat, wanneer ze een partner heeft, ook een positief effect hebben op haar relatie. De tantra massage als cadeau voor haar laat je vriendin ultiem genieten van intimiteit in een vertrouwde omgeving. Het leuke is dat je daarna ook een leuk gespreksonderwerp hebt om over te ‘babbelen’… Je hoeft dit cadeau voor haar niet weg te geven, je kunt het ook aan jezelf schenken. Heb jij of heeft je vriendin een relatie? Dan is de cadeaubon ook als koppel te gebruiken voor de tantra massage cursus voor koppels.

Zoek je een bijzonder cadeau voor haar? Je kunt me bellen of een berichtje sturen via WhatsApp op mijn mobiele nummer 06 – 57 17 45 22 .

Je kunt aangeven voor wie de cadeaubon is en aan wie er gefactureerd dient te worden en de hoogte van het bedrag. Wens je dat er een factuur wordt opgesteld op de firma, dan hebben we ook het BTW-nummer nodig. De cadeaubon kun je betalen met iDeal. Na ontvangst van de betaling wordt de cadeaubon gestuurd naar jou of naar de vrouw voor wie de cadeaubon bestemd is. De cadeaubon wordt verzonden met ‘track & trace’ van Post.NL zodat we zeker weten dat deze is aangekomen.

Zoek je een cadeau voor haar? Je kunt me bellen of een berichtje sturen via WhatsApp op mijn mobiele nummer 06 – 57 17 45 22 .

Als je de gelukkige bent die een cadeaubon voor haar van Tantra for Life heeft gekregen, moet je een aantal dingen weten. In overleg met jou maken we een afspraak voor het verzorgen van de tantra massage voor vrouwen door een van onze tantristen. Per e-mail bespreken we met jou de locatie, datum en tijdstip en waar je rekening mee dient te houden (en eventueel aanvullende kosten). Het vermelde bedrag op de cadeaubon bepaalt of er ter plaatse een supplement betaalt dient te worden.

Vervaldatum:
De cadeaubon heeft een vervaldatum. Zorg dat je de massage tijdig hebt ingepland.

Terugbetaling:
Een betaalde cadeaubon wordt niet terugbetaald, ook niet wanneer de ontvangster er geen gebruik van wenst te maken.

Wil je een afspraak inplannen of zoek je een cadeau voor haar? Je kunt me bellen of een berichtje sturen via WhatsApp op mijn mobiele nummer 06 – 57 17 45 22