Erotische massage voor koppels (2,5 uur)

erotische massage voor koppels

Erotische massage voor koppels

Erotische massages voor koppels verzorgen op basis van kasmirische Tantra is onze passie… Onze uitdaging is om jullie te laten ontspannen, alles doen vergeten en laten opgaan in de beweging van onze handen. Jullie voelen tijdens onze erotische massage voor koppels elke sensuele tinteling in je lichaam en krijgen een warm erotisch gevoel in het ‘hier en nu’. De intensiteit van de massage en aanraking wordt aan jullie aangepast, waarbij we jullie levensenergie (Kundalini) laten stromen. Dit maakt jullie erotische massage voor koppels veel intenser dan elke andere massage…

Willen jullie een afspraak maken voor een erotische massage voor koppels? Stuur ons een berichtje voor een afspraak per WhatsApp op 06 57 17 45 22.

Muziek tijdens jullie erotische massage voor koppels

Tijdens jullie erotische massage voor koppels speelt er rustgevende tantramuziek op de achtergrond.

Voor wie is erotische koppelmassage?

erotische massage voor koppels

Erotische massage voor koppels

De erotische massage is voor koppels van 18 jaar en ouder. Tijdens de tantra massage voor koppels masseren we bij voorkeur in twee verschillende kamers. Uit ervaring weten we dat de erotische massage voor koppels minder intens is wanneer wij op dezelfde kamer masseren.

Willen jullie een afspraakje inplannen of misschien vragen stellen? Het is een eerste stap in de richting van een onvergetelijke ervaring van puur genieten. Stuur ons een berichtje voor een afspraak per WhatsApp op 06 57 17 45 22 of bel.

Wij kijken er al naar uit om jullie te laten genieten en allerlei ontspannende en stimulerende erogene plekjes te te laten (her)ontdekken.

Wie verzorgt erotische massage voor koppels?

Wij zijn Anna (39) en Xander (46), een ervaren erotisch massage koppel op basis van Tantra. We reizen samen door België en Nederland om koppels te laten genieten van onze erotische tantra massage.

Tarieven erotische massage voor koppels

De erotische massage voor koppels op basis van Tantra duurt 2,5 uur.

Tarief

2,5 uur erotische massage voor koppels, 2 masseurs (man en vrouw) die de massage verzorgen in een afzonderlijke ruimte, gesprek vooraf en douchen.
Prijs: € 490,-

Wat mogen jullie verwachten

– Voorafgaand aan de erotische massage hebben we al contact gehad over je wensen
– Wij zijn hygiënisch, hebben levenservaring en zijn empathisch
– Aan het einde van de massage helpen we bij het afspoelen van de rug, zodat je kleding niet plakt aan de massage olie
– De erotische massage voor koppels duurt 2,5 uur i.p.v. 1 uur bij de meeste salons = netto massagetijd 2 uren
– Jullie geven vooraf aan waar de grens ligt

Willen jullie een erotische massage voor koppels ervaren? Stuur ons een berichtje voor een afspraak per WhatsApp op 06 57 17 45 22  en natuurlijk mogen jullie ook bellen.