Tantra gaymassage

tantra gaymassage

Tantra gaymassage op liefdevolle en respectvolle wijze

Tantra gaymassage verzorgen? Dat is mijn passie… Mijn naam is Oskar, tantra masseur met ruime ervaring en ruimdenkend. Ik wil je graag laten genieten van een heerlijke gaymassage op basis van Tantristische technieken in de massagepraktijk te Turnhout. In de wereld van tantra wordt je als gay op een voetstuk geplaatst, waarbij woorden als schaamte en onzekerheid niet voorkomen. Jij bent uniek en ik laat met mijn warme handen je levensenergie (shakti) stromen door heel je lichaam tijdens jouw tantra gaymassage. Vertel me gerust wat je verwachting is, dan bepalen we samen de grenzen, want alles mag, maar vooral niets moet! Een ‘hemel op aarde’ ga ik voor jou verzorgen in het hier en nu. Is de tantra gaymassage nieuw voor jou? Graag leer ik je de ‘magie van tantra’ (geen seks) begrijpen en beleven…

Wil je een afspraak maken? Stuur me een berichtje via WhatsApp 06 832 683 93.

Je eerste Tantra gaymassage

De eerste keer is dat je een tantra gaymassage krijgt, ben je vaak een beetje zenuwachtig. Het is allemaal nieuw en spannend. Voordat ik je ga masseren, hebben we vooraf een kort gesprek om het verloop van jou tantra gaymassage te bespreken. Je kunt me alle vragen stellen die in je opkomen, want niets is vreemd. Vervolgens gaan we ons klaarmaken voor jouw tantra gaymassage.

Tip:

Het is praktisch om twee uren voor je tantra gaymassage niets meer te drinken. Je bent volledig in een roes en het is niet aangenaam voor je als je tijdens de massage moet plassen. Zeker niet wanneer ik je buik aan het masseren ben. Net voor je gaat douchen, voordat de massage gaat beginnen, heb je de gelegenheid om een bezoek te brengen aan het toilet.

Voor wie is de Tantra gaymassage

De tantra gaymassage is jouw ‘me time’, een ‘hemels’ cadeau voor jezelf. Een tantra gaymassage verzorg ik alleen voor ‘hygiënische’ gays van 18 jaar en ouder. Iedere man ervaart de tantra gaymassage weer anders. Een ding hebben ze gemeen en dat is het genieten van de stimulerende massage en prikkeling. Het is mijn streven om jou ook de hoogste vorm van genot in het hier en nu te laten ervaren volgens Tantra… Eigenlijk is het de kunst om een orgasme te bereiken zonder zaadlozing. Hierdoor blijft alle energie in je lichaam wat je ook de dagen na de massage nog zult ervaren. Veel van mijn vaste klanten boeken direct een vervolgafspraak, omdat ze een regelmatige behoefte hebben aan deze vorm van verheven massagekunst en genot.

Wil jij een tantra gaymassage proberen? Bel me gerust of stuur me een berichtje via WhatsApp 06 832 683 93.

Verloop van Tantra gaymassage

Tijdens jouw tantra gaymassage laat ik je levensenergie, oerenergie ook wel seksuele energie stromen. Deze energiestroom opgang brengen doe ik door tantrischtische massagetechnieken en shakti massage olie. Dit doen we in een voor jou vertrouwde omgeving waar we het licht dimmen, tantramuziek speelt en kaarsjes branden. Tijdens het verfrissen en in orde brengen van de massageruimte laat ik een geurkannetje branden. Hiermee wordt de lucht in de ruimte gezuiverd…

Hygiëne:

Persoonlijke hygiëne is zeer belangrijk bij iedere tantra gaymassage. Het verfrissen voorafgaand aan jouw gaymassage is noodzakelijk. Ongewenste lichaamsgeuren verstoren het resultaat van de massage.

Massage:

Tijdens jouw tantra gaymassage moet ik aan alle kanten goed bij je lichaam kunnen. Nadat jij een aangename houding op je buik hebt aangenomen begin ik met het uitsmeren van de (warme) massage olie over je hele achterlichaam. Vanaf je voeten werk ik rustig omhoog en kan op je rug ook enkele stresspunten zachtjes mee masseren. Ook je erogene zone wordt op een subtiele wijze gemasseerd en geprikkeld. Gedurende jouw tantra gaymassage wordt er heel weinig gesproken. Door mijn jarenlange ervaring vang ik je signalen van genot heel snel op. Je kunt ervaren dat ik hele delen van de tantra gaymassage met gesloten ogen masseer. Hierdoor kan ik nog meer gevoel leggen in de massage. Het verschil tussen het masseren met open en gesloten ogen kunnen jij waarnemen.

Na verloop van tijd wordt je een beetje ‘loom’ en ben je in een ontspanningsroes. Het moment is aangebroken dat ik je zachtjes vraag om te draaien op je rug. Net als bij de achterzijde ga ik nu je hele voorzijde insmeren met de massage olie. Doordat jij je vertrouwd voelt en zelfvertrouwen krijgt, kan er een interactie ontstaan.

De tijdsduur voor jou tantra gaymassage neemt ongeveer 2,5 uren in beslag.

Wil jij een tantra gaymassage proberen? Bel me gerust of stuur me een berichtje via WhatsApp 06 832 683 93.

Tantra gaymassage vergeleken met andere massages

Heb je ooit een tantra gaymassage gehad via een ander instituut? Bij mij zul je ervaren dat het anders kan. De belangrijkste verschillen zetten ik op een rij:

Gevoel:

Om jou een fantastische tantra gaymassage te laten ervaren, ga ik volledig in mijn gevoel. Dit klinkt misschien ‘zweverig’, maar is het niet. Hierdoor kan ik nog meer gevoel leggen in jouw tantra gaymassage.

Ervaring:

Diverse ‘massage salons’ misbruiken tantra gaymassage als verkoopmiddel om ‘escort diensten’ te verkopen. Tantra is iets moois en kan je leven verrijken. Jouw tantra massage voor gays verzorg ik op hygiënische, beschaafde en empathische wijze.

Tijdsduur:

Een tantra gaymassage in Vlaanderen is iets anders dan het ‘technisch’ duwen op de spieren. Ik masseer en prikkel met gevoel jouw spieren, huid en prikkel je zenuwen. Een tantra gaymassage gaat dieper en is veel intenser dan een reguliere gaymassage, homomassage of mannenmassage. Het begint al met de communicatie vooraf, het gesprek voor, het klaarmaken van de massage ruimte en de mogelijkheid om na te genieten. De tantra gaymassage het vooraf verfrissen en douchen achteraf neemt 2 uur in beslag.

Kledingvoorschriften:

Tijdens jou tantra gaymassage zijn er geen kledingvoorschriften. Om de tantra gaymassage te kunnen ontvangen ben je naakt, zonder je naakt te voelen.

Locatie:

Voor het verzorgen van de tantra gaymassage doe ik in mijn massagepraktijk te Turnhout.

Bereikbaar:

Het gemakkelijkste is om te communiceren per WhatsApp. Dit is handig omdat ik dan de uitleg over de tantra gaymassage en je vragen kan beantwoorden.

Tweede of volgende keer:

Boek je voor de tweede of volgende keer een tantra gaymassage? Dat vind ik een groot compliment en zal er alles aan doen om de beleving nog intenser te maken. Het effect van je tweede en volgende tantra gaymassages is dat dit meer intimiteit zal geven, omdat we elkaar al beter kennen. Bijgevolg zal er ook meer interactie zijn van jouw kant.

Wil jij jezelf trakteren op een tantra gaymassage? Bel me gerust of stuur me een berichtje via WhatsApp 06 832 683 93.

Wie verzorgt je Tantra gaymassage?

Als 100% homo heb ik, Oskar (183 cm lang), veel ervaring opgedaan met Tantristische massage. Je kunt hierbij denken aan het verfijnen van massagetechnieken en -grepen. Bij een tantra gaymassage zijn dit o.a. de effleurage, petrissage, frictie en acupressuur.

Wil je een afspraak maken voor een tantra gaymassage? Stuur me een berichtje via WhatsApp 06 832 683 93.

Wat kost de Tantra gaymassage?

De tantra gaymassage die ik je geef is niet te vergelijken met andere ‘massage salons’ in Vlaanderen. Dit verklaart het tariefverschil. Een tantra gaymassage moet serieus, zuiver en met gevoel worden uitgevoerd om het mooiste resultaat te bereiken. Om de verschillen duidelijk te maken zet ik ze voor je op een rij:

  • Voorafgaand aan jouw tantra gaymassage hebben we al contact gehad over je wensen
  • Ik ben hygiënisch en empathisch
  • In mijn praktijk, dan voorzie ik alle benodigdheden
  • Je tantra gaymassage duurt 2,5 uur i.p.v. 1 uur bij de meeste salons
  • Jij bepaalt waar de grens ligt

Massagepraktijk Turnhout:

In mijn eigen massagepraktijk heb ik niet altijd de beschikking over de massageruimte en moet soms uitwijken naar een van de tophotels in de omgeving. Door tijdig te reserveren kan ik de praktijkruimte vastleggen voor jouw tantra massage.
Prijs: € 195,- (2,5 uren op de massagetafel, inclusief vooraf gesprek en douchen)
Prijs: € 275,- (2,5 uren op massagemat (grotere intensiteit), inclusief vooraf gesprek en douchen)

Wil je een afspraak maken jouw tantra gaymassage? Stuur me een berichtje via WhatsApp 06 832 683 93.