Geen zin in seks met partner

geen zin in seks met partner

Geen zin in seks met partner, wat nu…

Geen zin in seks met partner hoe komt dat? Bij Tantra for Life ervaren we dat veel vrouwen geen zin in seks meer hebben met hun partner. De partner verwijt zijn vrouw dat deze geen zin heeft in seks, waardoor je als vrouw gaat twijfelen aan jezelf. Ligt het aan mij, doe ik iets verkeerd, moet ik niet moeilijk doen en hem die 11 minuten toestaan? Allemaal vragen die er toe leiden dat je denkt dat het aan jou ligt, je voelt je geblokkeerd. Vaak wordt er bij geen zin in seks over een schuldvraag gesproken. Dit is volledig onterecht, want we kunnen het alleen maar over een oorzaak hebben. Jij mag tijdens je tantra massage genieten, zonder te ‘pleasen’ of dat er iets van je verwacht worden.

Meer informatie

Je hebt geen zin in seks en wilt er over praten met een mannelijke of vrouwelijke tantra masseur? Of een tantra massage voor vrouwen ervaren? Stuur een berichtje per WhatsApp op het nummer 06 57 17 45 22.

Oplossing geen zin in seks

Een standaard oplossing bestaat er niet. De tantra massage voor vrouwen is een mogelijkheid om je twijfels te doen wegnemen. Met mijn handen, armen en ‘body 2 body’ kan ik je lichaam aanraken op respectvolle en liefdevolle wijze zoals je waarschijnlijk nog niet eerder hebt meegemaakt. Je lichaam gaat reageren op de prikkeling wat voor jou een bevestiging zal zijn dat er met je lichaam niets aan de hand is. Je hebt misschien al gedacht aan een gesprek met de psycholoog of seksuoloog. Dat zou een volgende stap kunnen zijn, maar zeer waarschijnlijk is je lichaam helemaal ‘Oke’. De oorzaak ligt ergens anders…

Hoe komt het dat ik geen zin in seks heb?

Bij het zoeken naar de oorzaak kom je er vaak achter dat je partner te weinig aandacht geeft aan jou. Dit geldt niet alleen op seksueel vlak, maar ook aanraking en respect komt er bij kijken. Jij hebt behoefte aan aanraking en hij is alleen geïnteresseerd in seks. In de wereld van Tantra kijken we hier heel anders naar. Het is de vrouw die op een voetstuk wordt geplaatst, zonder dat daar een verwachting tegenover staat. Dit is ook de verklaring waarom je als vrouw kunt genieten van de tantra massage voor vrouwen. Je voelt de tinteling in je lichaam als nooit te voren en mag de masseur aanraken. Dit geeft een gevoel van intimiteit, geborgenheid, vertrouwen, zelfvertrouwen en een energie ‘boost’.

Relatietherapeut versus geen zin in seks

Je kunt naar de relatietherapeut gaan, maar dan wel met je partner. Vermoedelijk zit er in jullie communicatie iets scheef. Jij hebt verwachtingen van je partner, die je al regelmatig hebt aangegeven en deze toont geen verbetering, wil er niet over praten, snapt het niet of leeft in de veronderstelling dat jij iets mankeert. Jullie relatie mankeert iets, maar laat je vooral niets opdringen. De relatietherapeut kan een poging doen om een wederzijds begrip aan te wakkeren, maar er zal veel gepraat nodig zijn tussen jou en je partner. En als jullie echt werk willen maken van je relatie kun je zelfs een tantra massage cursus gaan volgen. Dit kan als koppel, maar ook individueel.

Geen zin in seks, maar je leven gaat verder

Als vrouw mag jij ook genieten van aanraking en seksualiteit en begin niet te twijfelen aan jezelf als je geen zin in seks hebt met je partner.