Gigolo voor vrouwen volgens Tantra

gigolo voor vrouwen

Gigolo voor vrouwen

Gigolo voor vrouwen volgens kasmirische Tantra in Nederland? Xander is mijn naam en ben een ervaren, internationaal werkende tantra masseur. Als tantristische gigolo laat ik je 100% vrouw voelen. Dit kan in mijn massagepraktijk te Turnhout of bij jou thuis, hotel of andere locatie. Tijdens ons samenzijn draait alles om jou en laat ik je nieuwe hoogtepunten beleven. Alles begint met een tantra massage en genieten van een erotisch oer-gevoel…

Afspraak? Bel, App 06 57 17 45 22 of mail

Liefdevolle aanraking

gigolo voor vrouwen in Nederland

Gigolo voor vrouwen in Nederland

Vrouwen in Nederland vanaf 18 jaar

Ben je vrouw en 18 jaar of ouder, dan kunnen we afspreken. Jij die op zoek bent naar jezelf, intimiteit, affectie, aanraking, opwinding of uit nieuwsgierigheid… Heb je een relatie en beleef je alleen ‘daad voor de daad’? Jij hebt het recht om te mogen genieten, waarbij ik je seksuele energie (Kundalini) laat stromen!

Afspreken

Wil je vandaag nog afspreken zodat ik je seksuele energie door je lichaam laat stromen…  Als ik naar jou toe kom breng ik muziek, kaarsjes, massage olie en een olieverwarmer mee. Het is belangrijk dat jij in de massageruimte de kachel op 27°C zet.

Durf jij, als zelfbewuste vrouw, te genieten van een gigolo op basis van kasmirische Tantra?

De eerste keer

Hoe leef je naar een eerste afspraak met een gigolo toe en ervaar je dit? Dit heb ik gevraagd aan vrouwen van verschillende leeftijden. Verlangen naar aanraking, genegenheid, opwinding, intimiteit, energie of ontspanning was de eerste stap. De vraag die bij allemaal bestond is:

GA IK DIT DURVEN…?

De eerste stap:

En dan stuurden ze een e-mail, SMS, WhatsApp bericht of belden naar mij, Xander van Tantra for Life.

Spannend…, hoe gaat hij antwoorden op mijn vragen?

De eerste afspraak:

Nadat alle vragen zijn beantwoord maken we de eerste afspraak…

De dag van de afspraak:

Spannend…(kriebeltjes in de buik), hoe ziet de massagepraktijk eruit, hoe ziet Xander er in het echt uit en wat ga ik voelen?

Je stapt in je auto en rijdt naar Turnhout, parkeert je auto en drukt op de deurbel…
Je hart klopt wat sneller, je voelt je opgelaten en dan zwaait de deur open…

Ontvangst

Je wordt hartelijk ontvangen en de eerste zenuwen ebben weg. Je krijgt uitleg waar het toilet, de badkamer en de massageruimte is. In de massageruimte staan twee krukjes, daar gaan jij en ik op zitten. We kletsen wat en ik geef je uitleg over het verloop van de massage. Nu alles duidelijk is kun jij je rustig gaan uitkleden en douchen.

Badkamer

Je badjas hangt klaar en je badslippers in je eigen schoenmaat zijn er ook. Terwijl jij gaat douchen ruim ik de krukjes op en dim de verlichting. Nadat jij je hebt afgedroogd ga je in je badjas naar de massageruimte. Daar mag je op je buik gaan liggen op de comfortabele massagematras. Het is lekker warm in de massageruimte (27°C) en je geniet van de tantramuziek.

Vervolg

We gaan masseren… Vanaf je voeten masseer ik omhoog. Voordat ik bij je heupen ben voel jij je in een andere wereld te zijn. Jouw lichaam ‘lees’ ik met mijn handen. Je voelt een zalig zoals je nog nooit eerder hebt beleefd.

gigolo voor vrouwen

Massagepraktijk Turnhout

Wat verwacht jij van je gigolo voor vrouwen

Als jij vooraf aangeeft wat je van mij verwacht, houd ik daar rekening mee. Het zijn jouw grenzen die ik respecteer. In de wereld van de Tantra mag alles en niets moet (wel veilig). Belangrijk is dat we er ons allebei goed bij voelen.

Wat kost een afspraakje?

tantra massage voor vrouwen

Werkgebied

Alle prijzen zijn inclusief douchen voor en achteraf. Kom je naar mijn massagepraktijk in Turnhout, dan ligt alles voor je klaar. Een nieuwe tandenborstel, tandpasta, deoderant, handdoeken en een washand. Om je te verplaatsen van de badkamer naar de massageruimte hangt er een badjas en staan er badslippers voor je klaar. Het is de bedoeling dat jij je thuis voelt…

2,5 uur

Prijs is inclusief gesprek vooraf, douchen en 2,5 uur massage.
In mijn massagepraktijk te Turnhout of binnen paarse kader:€ 245,-

3 uur

Prijs is inclusief gesprek vooraf, douchen en 3 uur.
In mijn massagepraktijk te Turnhout of binnen paarse kader: € 295,-

3,5 uur

Prijs is inclusief gesprek vooraf, douchen en 3,5 uur.
In mijn massagepraktijk te Turnhout of binnen paarse kader: € 345,-

Valt jouw locatie buiten de kaart, dan maak ik graag een prijs op maat voor jou.

N.B. Prijzen zijn niet onderhandelbaar, omdat ik geen ‘half werk’ kan leveren.

Gigolo als cadeau

Een vrouw een cadeau geven die alles heeft of al heeft meegemaakt is niet eenvoudig. De gigolo op Tantristische wijze is een ideaal cadeau. Je geeft een gesloten enveloppe mee met het afgesproken bedrag. Je zult achteraf horen dat een tantrische gigolo voor vrouwen bijzonder is…