Huidhonger stillende massage


huidhonger stillende massage voor vrouwen

Huidhonger stillende massage voor vrouwen

Een huidhonger stillende massage voor vrouwen volgens kasmirische tantra? Je behoefte aan aanraking is heel menselijk en wordt huidhonger genoemd. Huidhonger ontstaat doorgaans door een gebrek aan huidcontact. Je huidhonger stillen kan door de liefde- en respectvolle aanraking van mijn handen, armen en de body to body elementen tijdens de tantra massage voor vrouwen.  Durf jij te genieten van een liefde- en respectvolle aanraking tijdens jouw huidhonger stillende tantra massage voor vrouwen?

Een afspraak in de praktijk te Brasschaat is het voordeligste…

Wil jij je huidhonger stillen? Voor een afspraak kun je me bellen of een berichtje sturen via WhatsApp op mijn nummer 06  57 17 45 22

Je kunt er een ‘Vriendinnendag’ van maken… Waarbij jullie na elkaar worden gemasseerd.

yoni massage

huidhonger stillende massage

GA IK DIT DURVEN…?

Want ik ga me tijdens de ‘huidhonger stillende’ kasmirische tantra massage ga ik me toch blootgeven aan een ‘vreemde’ man, die ik niet ken en die man heeft alleen een hamamdoek om. 

De eerste stap:
Je stuurt me een e-mail of WhatsApp bericht.
Spannend…, hoe gaat hij antwoorden op mijn vragen?

De eerste afspraak:
Nadat alle vragen zijn beantwoord maken we de eerste afspraak…

De dag van de afspraak:
Spannend…(kriebeltjes in de buik), hoe ziet Martin er in het echt uit en wat ga ik voelen? En dan gaat de deurbel, ik open de deur… Je hart klopt wat sneller, je voelt je opgelaten… We schudden elkaar vriendelijk de hand en de eerste zenuwen ebben weg. We kletsen wat en ik geef je uitleg over het verloop van de massage. Nu alles duidelijk is kun jij je rustig gaan uitkleden en douchen.

Nadat jij je hebt afgedroogd ga je in je badjas naar de massageruimte, waar alleen nog kaarslicht brandt. Daar mag je wachten tot ik binnenkom of je gaat al rustig op je buik in het midden van de massagemat liggen. Het is lekker warm in de massageruimte (27°C) en je geniet van de tantra muziek. Ik leg een Tibetaans zijden laken over je hele rug en voeten. Dan ga ik douchen, nadat ik de muziek op je gehoor heb afgestemd.

We gaan masseren… Vanaf je voeten masseer ik omhoog en voordat ik bij je heup ben aangekomen heb jij al het gevoel in een andere wereld te zijn. Vooraf verwijder ik het zijden laken, zodat jij een eerste gevoelssensatie ervaart. Je lichaam reageert direct vanaf de eerste aanraking, we zijn je huidhonger aan het stillen… Tijdens de massage hoeven we niet te praten. Jouw lichaam ‘lees’ ik met mijn handen.


Werkgebied

Prijzen

De prijzen zijn inclusief de reiskosten. Is de massage niet in de praktijk te Brasschaat of bij jou thuis, dan boek jij een hotelkamer of huur je een kamer.

wat kost huidhonger stillende massage

Betalen

Betalen van je huidhonger stillende massage bij voorkeur contant, maar als je persé met een bankkaart wilt betalen, kan dat op de volgende wijze:betalen huidhonger stillende massage

Jij bepaalt waar jij je huidhonger stillende tantra massage voor vrouwen wilt ervaren.

Massagepraktijk:
Je kunt kiezen voor de massagepraktijk in Brasschaat. Deze is van alle comfort voorzien voor het verzorgen van een geslaagde huidhonger stillende massage voor vrouwen.

Hotel, aan huis of kamer:
Je kunt ook kiezen voor een rustige hotelkamer, omdat je ongestoord kunt nagenieten van je huidhonger stillende massage. Zoek je op www.dayuse.nl, dan vind je mooie kamers. Ik hoor graag waar je een kamer hebt gehuurd.

Wil jij een afspraak maken voor jouw huidhonger stillende tantra massage voor vrouwen, waarbij jij door mijn liefdevolle en respectvolle aanraking kunt genieten en ontspannen? Je kunt me bellen of een berichtje sturen via WhatsApp op mijn nummer  06  57 17 45 22.