Huidhonger stillende massage


tantra massage voor vrouwen
Een huidhonger stillende massage voor vrouwen volgens kasmirische tantra? Je behoefte aan aanraking is heel menselijk en wordt huidhonger genoemd. Huidhonger ontstaat doorgaans door een gebrek aan huidcontact. Je huidhonger stillen kan door de liefde- en respectvolle aanraking van mijn handen, armen en de body to body elementen tijdens de tantra massage voor vrouwen.  Durf jij te genieten van een liefde- en respectvolle aanraking tijdens jouw huidhonger stillende tantra massage voor vrouwen?


Wil jij je eigen huidhonger stillende tantra massage voor vrouwen ervaren? Je kunt me bellen of een berichtje sturen via WhatsApp op mijn nummer  +31 6  57 17 45 22.

Tijdens het ‘stillen’ van je huidhonger speelt er rustgevende tantramuziek op de achtergrond.

GA IK DIT DURVEN…?

huidhonger stillende massage

Want ik ga me tijdens de ‘huidhonger stillende’ kasmirische tantra massage ga ik me toch blootgeven aan een ‘vreemde’ man, die ik niet ken en die man geeft die massage ook in zijn blootje (kan slip aanhouden als je dit wenst). 

De eerste stap:
Je stuurt me een e-mail of WhatsApp bericht.
Spannend…, hoe gaat hij antwoorden op mijn vragen?

De eerste afspraak:
Nadat alle vragen zijn beantwoord maken we de eerste afspraak…

De dag van de afspraak:
Spannend…(kriebeltjes in de buik), hoe ziet de massagepraktijk eruit, hoe ziet Xander er in het echt uit en wat ga ik voelen?
Je stapt in je auto en rijdt naar Turnhout, parkeert je auto en drukt op de deurbel, de deur gaat open, je stapt in de lift… Je hart klopt wat sneller, je voelt je opgelaten en dan zwaait de deur open… Je wordt hartelijk ontvangen en de eerste zenuwen ebben weg. Je krijgt uitleg waar het toilet, de badkamer en de massageruimte is. In de massageruimte staan twee krukjes, daar gaan jij en ik op zitten. We kletsen wat en ik geef je uitleg over het verloop van de massage. Nu alles duidelijk is kun jij je rustig gaan uitkleden en douchen. Je badjas hangt en badslippers staan al klaar voor je. Ik ruim de krukjes op, dim de verlichting, leg badhanddoeken op de massagematras en ga me ook verfrissen. Nadat jij je hebt afgedroogd ga je in je badjas naar de massageruimte, waar alleen nog kaarslicht brandt. Daar mag je wachten tot ik binnenkom of je gaat al rustig op je buik in het midden van de matras liggen. Het is lekker warm in de massageruimte (27°C) en je geniet van de tantra muziek.
We gaan masseren… Vanaf je voeten masseer ik omhoog en voordat ik bij je heup ben aangekomen heb jij al het gevoel in een andere wereld te zijn. Je lichaam reageert direct vanaf de eerste aanraking, we zijn je huidhonger aan het stillen… Tijdens de massage hoeven we niet te praten. Jouw lichaam ‘lees’ ik met mijn handen.

DURF JIJ….?
Je kunt me bellen of een berichtje sturen via WhatsApp op mijn nummer  +31 6  57 17 45 22.


Werkgebied
Prijzen  zijn inclusief gesprek vooraf, douchen en uur ‘huidhonger stillende’ tantra massage voor vrouwen:

wat kost huidhonger stillende massage

Bezoek aan huis of hotel (3 uur) binnen het ‘paarse kader’: € 295,-
Bezoek aan huis of hotel (3,5 uur) buiten het ‘paarse kader’: € 295,-
Per extra half uur: € 50,-

Valt jouw locatie buiten de kaart, dan maak ik graag een prijs op maat voor jou.

Wat mag je verwachten:
– Voorafgaand aan de massage hebben we al contact gehad over je wensen
– Daarbij ben ik hygiënisch, heb levenservaring en ben empathisch
– Kom je voor jouw massage naar mijn praktijk, dan voorzie ik alle benodigdheden
– Aan het einde van de massage help ik je bij het afspoelen van je rug, zodat je kleding niet plakt aan de massage olie
– De mogelijkheid bestaat om bij jou aan huis te komen en alle benodigdheden mee te brengen (indien nodig)
– De reiskosten zijn opgenomen in het tarief (indien van toepassing)
– Tijdens de huidhonger stillende massage gebruik ik zéér exclusieve Kundalini massage olie (uniek in Vlaanderen)
– Je huidhonger stillende voor vrouwen duurt minimaal 3 uur
– Jij bepaalt waar de grens ligt

Wil je een huidhonger stillende massage voor vrouwen ervaren? Je kunt me bellen of een berichtje sturen via WhatsApp op mijn nummer  06  57 17 45 22.

Jij bepaalt waar jij je huidhonger stillende tantra massage voor vrouwen wilt ervaren.
Massage praktijk turnhout tantra for life Massagepraktijk Turnhout
Mijn massagepraktijk:
Je kunt kiezen voor mijn massagepraktijk in Turnhout. Deze is van alle comfort voorzien voor het verzorgen van een geslaagde huidhonger stillende massage voor vrouwen.
Hotel, aan huis of kamer voor 3,5 uren:
Je kunt ook kiezen voor een rustige hotelkamer, omdat je ongestoord kunt nagenieten van je huidhonger stillende massage. Zoek je in Google op ‘kamer huren voor een paar uren’, dan vind je mooie kamers. Het is praktisch als je de kamer huurt voor minimaal 3,5 uren. Ik hoor graag waar je een kamer hebt gehuurd.

Wil je een huidhonger stillende voor vrouwen boeken? Je kunt me bellen of een berichtje sturen via WhatsApp op mijn nummer  06  57 17 45 22.

Wil jij een afspraak maken voor jouw huidhonger stillende tantra massage voor vrouwen, waarbij jij door mijn liefdevolle en respectvolle aanraking kunt genieten en ontspannen? Je kunt me bellen of een berichtje sturen via WhatsApp op mijn nummer  06  57 17 45 22.