Over Xander

Over XanderTantra heeft mij altijd gefascineerd, omdat het geen religie is, maar een levenshouding en daarom heb ik Tantra for Life opgestart in België, Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Het mooie van Tantra is dat je als mens mag genieten en wat is mooier dat je dit genot als masseur in de vorm van een kasmirische tantra massage mag geven. Sinds ik mijn massagepraktijk opende kreeg ik vooral vrouwen op bezoek. Omdat er een verschil is in het masseren van mannen en vrouwen, heb ik besloten om mij te specialiseren in de kasmirische tantra massage voor vrouwen. Mijn besef is groot, dat ik de mooiste baan heb die er bestaat, omdat je vrouwen datgene kunt geven waar ze naar op zoek zijn. Genot, ontspanning en intimiteit op basis van vertrouwen. Sommigen vinden dit in een relatie, anderen helemaal niet. De tantra massage die ik verzorg, is dan ook een verrijking van het leven van zeer veel vrouwen… Mijn gids en leraren (speciaal N.J. en Dr. M.) ben ik zeer dankbaar dat zij mij de juiste richting gaven om mij te blijven ontwikkelen in de mooie wereld van de Tantra.

Cursus
Wanneer je een relatie hebt en je wilt dat jouw partner je beter begrijpt, maar ook meer intimiteit in je relatie, dan is een tantra massage cursus voor koppels de oplossing. Jullie leren elkaar masseren, waarbij je nooit komt uitgeleerd. Nadat je de basisvaardigheden onder de knie hebt, kun je levenslang blijven experimenteren. Deze cursus is dan ook een openbaring voor veel koppels. Niet iedereen heeft een relatie, dus heb ik voor vrouwen en vrouwen die individueel willen masseren een andere cursus uitgewerkt. Deze is verdeeld over meerdere sessies, waardoor het niet alleen betaalbaar is, maar er ook voldoende tijd is om te oefenen. In de wereld van de Tantra raak je niet uitgeleerd en kun je blijven ontwikkelen. Naast het masseren ligt mijn fascinatie ook bij de Maithuna, waardoor een ultieme hemel op aarde beleving ontstaat. Wil je liever alleen leren masseren, dan is dit ook mogelijk.

Maithuna
De Maithuna rituelen zijn verstrengelingen om samen met je partner naar de hogere sferen te gaan. Dit is het mooiste wat je als mens op aarde kunt bereiken.

Over mijzelf
Het is voor mij zeer ongewoon om te schrijven over mezelf, aangezien ik me altijd ten dienste stel van anderen. Je wilt weten met wie je te maken hebt en daarom zal ik je iets meer over mezelf vertellen. Maar er moet toch altijd nog iets van een beetje spanning blijven. Zo is het voor jou en mij spannend bij een eerste kennismaking of het zal klikken. Over het algemeen lukt dat zeker, want je zult voelen dat ik alleen maar het beste voor heb met jou. Als ik de deur van de massagepraktijk open, nadat je hebt aangebeld, zie jij een verzorgde, slanke, blanke, ruimdenkende veertiger van 190 cm met blauwe ogen en een ontwapenende lach. Kortom, je hoeft absoluut niet zenuwachtig te zijn… Als je een fotootje van mij wilt ontvangen stuur een foto van jou via WhatsApp naar 06  57 17 45 22 en krijg je van mij een foto terug.

Wil je een afspraak maken voor een massage? Je kunt me bellen of een berichtje sturen via WhatsApp op mijn mobiele nummer 06 – 57 17 45 22 of stuur een berichtje sturen via e-mailadres tantraforlife@gmail.com.

Namasté, Xander Pleijsier