Over Xander


Over Xander

Kennismaken

Je laten masseren door een vreemde man is toch een beetje spannend. Om de spanning wat te verminderen vertel ik je graag wat meer over mezelf.

Algemeen

Mijn naam is Xander, 46 jaar, slank, blank, blauwe ogen, tantrika (tantrist) hetero, 1,90 cm lang en heb schoenmaat 46. Mijn wieg stond in Nederland en zo’n 20 jaar geleden kwam ik in aanraking met Tantra. Het fascineerde me en ben me er in gaan verdiepen. Met als gevolg dat ik de halve wereld heb afgereisd om te leren masseren. Niet zomaar Tantra masseren, maar dan ook nog op de Kasmirische manier. Om mij vervolgens te specialiseren in het vrouwenlichaam. Tantra heeft voor mij geleid tot nieuwe inzichten. Zo heb ik geleerd te leven en genieten in het ‘HIER & NU’. Hierdoor sta ik ‘relaxed’ in het leven en geloof in synchroniciteit (alles heeft een reden, ook dat jij deze pagina leest).

Opleiding

Mijn opleiding was ‘Spartaans’ en zeer intensief. De ‘oude’ wijze mannen waar ik het van heb geleerd, in Thailand en India, hadden maar één doel en dat was de zuivere tantra aanleren. Inmiddels geef ik zelf les aan beginnende en gevorderde tantra masseurs. Momenteel werk ik met veel plezier aan mijn boek ‘Kamasutra voor Vrouwen’. Op deze manier kan ik mijn kennis en vaardigheden over Maithuna overdragen aan volgende generaties.

Geen therapeut

Door de vele gesprekken met vrouwen en de levenservaringen die zij met mij delen heb ik mijn mensenkennis kunnen ontwikkelen. Wat mij in vertrouwen wordt verteld blijft tussen ons. Hiermee zeg ik niet dat ik een therapeut ben, maar heb wel een ‘luisterend oor’.

Uiterlijk

Omdat we leven in een Westerse wereld ben ik gewoon gekleed en gedraag me niet als een zweverig type. Kom je me tegen op straat dan zie je geen linnenbroek, kralenketting, sandalen of een baardje. Een jeansbroek, trui of T-shirt draag ik over het algemeen.

Handen

Mijn handen maken contact met je lichaam en ik laat je niet meer los als ik je masseer. Zodra ik je aanraak met mijn handen gaat de energie stromen. Zelfs met één vinger kan ik je laten voelen van je kruin tot aan je kleine teentje en alles wat er tussen zit. Als je overgeeft aan mijn handen beleef je puur genot.

Wil je nog meer van me weten, dan mag je altijd bellen, SMSen, Appen op 06 – 57 17 45 22 of een mail sturen.

Namasté, Xander

P.S. Regelmatig benaderen journalisten mij voor een telefonisch interview. De vragen worden doorgaans gesteld vanuit een negatief perspectief. Mijn advies is ‘Verdiep je werkelijk in Tantra en leer genieten in het Hier en NU’. Misschien dat we elkaar dan in de toekomst spreken op één van de (inter)nationale symposia.