Tantra massage voor vrouwen vanaf 2,5 uur

tantra massage voor vrouwen

Tantra massage voor vrouwen

Jouw tantra massage voor vrouwen verzorgen is mijn passie… Xander Pleijsier is mijn naam, kasmirische tantra masseur gevestigd in Turnhout. Door de aanraking van mijn handen ga jij volledig in overgave. Het is mijn uitdaging om jou te laten ontspannen, genieten en alles doen vergeten. Een tantra massage voor vrouwen laat je 100% vrouw zijn zonder tegenprestatie van jou. Je ervaart tintelingen in je lichaam en een warm erotisch oer-gevoel…

Afspraak? Bel, App 06 57 17 45 22 of mail


Tantes massage voor vrouwen in Nederland

Tantra massage voor vrouwen in Nederland

Tantra muziek

Voor vrouwen van 18 jaar en ouder

De sensuele tantra massage voor vrouwen is voor jou als vrouw van 18 jaar of ouder. Jij die op zoek bent naar jezelf, intimiteit, affectie, aanraking (huidhonger), opwinding of uit nieuwsgierigheid… En ook als je een relatie hebt en denkt, is dit het nu? Of als je blokkeert door aanraking waardoor je geen zin hebt in seks met je partner.

Intensiteit

De intensiteit van je sensuele tantra massage en aanraking wordt aangepast aan jouw grenzen. Je levensenergie (Kundalini) gaat door heel je lichaam stromen tot dagen na de tantra massage. Jouw tantra massage ervaar je veel intenser dan elke andere sensuele massage. Je beleeft een van de mooiste ervaringen van je leven. En natuurlijk mag je mij net zo liefde- en respectvol aanraken als ik bij jou doe.

Eerste stap

Een afspraak inplannen of nog wat vragen stellen over je tantra massage. Het is een eerste stap in de richting van een onvergetelijke ervaring van puur genieten. Zet je schroom, schuldgevoel of schaamte aan de kant. In de tantra wereld oordelen we niet op uiterlijk, we zijn allemaal mensen…

Ik kijk er al naar uit om jou te laten genieten, zodat jij je vrouw kunt voelen. Je leert ontspannende en stimulerende erogene plekjes op je lichaam te (her)ontdekken.

Durf jij te genieten?

Hoe leef je naar een eerste tantra massage voor vrouwen toe en ervaar je dit? Voor jou heb ik dit gevraagd aan vrouwen van verschillende leeftijden. Allen met hun eigen wensen en verlangen naar aanraking, genegenheid, opwinding, intimiteit, energie of ontspanning. De vraag die bij allemaal door het hoofd speelde:

Ga ik dit durven…?

Want ik ga me tijdens de tantra massage toch blootgeven aan een ‘vreemde’ man, die ik niet ken en die man geeft die massage ook in zijn blootje. Waar ze niet bij stilstaan is dat ik al zoveel blote ‘madammen’ heb gezien en dat we in de massageruimte werken bij kaarslicht. En ik krijg echt geen erectie bij het zien van een blote vrouw, daarvoor is meer nodig… 

Contact

En dan stuur je me een e-mail of WhatsApp bericht.

Spannend…, hoe gaat hij antwoorden op mijn vragen?

De eerste afspraak

Nadat alle vragen zijn beantwoord maken we de eerste afspraak…

Dag van afspraak

Spannend…(kriebeltjes in de buik), hoe ziet de massagepraktijk eruit, hoe ziet Xander er in het echt uit en wat ga ik voelen?

Je stapt in je auto en rijdt naar Turnhout, parkeert je auto en drukt op de deurbel…
Je hart klopt wat sneller, je voelt je opgelaten en dan zwaait de deur open…

Ontvangst

Je wordt hartelijk ontvangen en de eerste zenuwen ebben weg. Je krijgt uitleg waar het toilet, de badkamer en de massageruimte is. In de massageruimte staan twee krukjes, daar gaan jij en ik op zitten. We kletsen wat en ik geef je uitleg over het verloop van de massage. Ook ‘body to body’ (= niet verplicht) wordt besproken want dit zorgt voor positieve energie uitwisseling, Nu alles duidelijk is kun jij je rustig gaan uitkleden en douchen. Je badjas en badslippers hangt en staan al klaar voor je. Ik ruim de krukjes op, dim de verlichting, leg badhanddoeken op de massagemat.

Ontspannen

Nadat jij je hebt afgedroogd ga je in jouw badjas naar de massageruimte, waar alleen nog kaarslicht brandt. Je mag rustig op je buik gaan liggen op de comfortabele matras. Heel eventjes kom ik om een handdoek op je rug te leggen. Ook het geluid van de muziek stem ik af op jouw gehoor. Het is lekker warm in de massageruimte (27°C) en je geniet van de tantramuziek.

Masseren

Nadat ook ik heb gedoucht gaan we masseren… Net voor we beginnen doen we een ontspannende ademhalingsoefeningen doen. Vanaf je voeten masseer ik omhoog en voordat ik bij je heup ben aangekomen heb jij al het gevoel in een andere wereld te zijn. Bij de tantra massage voor vrouwen hoeven we niet te praten. Jouw lichaam ‘lees’ ik met mijn handen.

Ervaring andere vrouwen

Nicole (dag 1 na tantra massage)

Mijn dag begon echt ideaal! Werd heerlijk wakker! Ik heb al de hele dag een bepaald gevoel in mijn benen en armen die ik niet kan omschrijven, het voelt licht en prettig… Ik heb vandaag ook nog spiertjes gevoeld die spontaan begonnen te trillen! Wel super leuk en apart om dit mee te maken:) het maakt me zo relaxt!

Nicole (dag 2 na tantra massage)

Eerlijk gezegd was ik vandaag heel opgewonden wakker geworden! Dat voelde heel prettig! Had een intensief dagje vandaag en onder het bewegen had ik weer dat aparte, maar prettige gevoel in mijn spieren! Wat toch mijn dag goed maakte!

Nicole (dag 3 na tantra massage)

Ik krijg de afgelopen dagen veel complimenten over dat ik straal! Mijn vriendinnen vroegen: “Ben je verliefd of heb je heerlijke seks gehad?” Dus… ik zit heerlijk in mijn vel, straal en mijn spieren blijven genieten! Heerlijk toch?

Nicole heeft inmiddels een nieuwe afspraak gemaakt…

Fedra

Ik wil je bedanken voor vanochtend, dit is de eerste keer in 50 jaar dat ik heb genoten van aanraking. Je bent een hele lieve zachte man x.

Nathalia:

Ik vond het gisteren erg fijn. Alle aandacht helemaal voor mij alleen (prinsesje). Dat had ik echt nodig. Dank je wel dat je zoveel tijd aan mij besteed hebt.

Happinez

Aan Anja, een dankbare Tantra massage liefhebster, heb ik gevraagd om voor het magazine Happinez de beleving van de tantra massage voor vrouwen op te schrijven.

‘De verwarmde massage olie die rijkelijk wordt aangebracht geeft een prettig gevoel. Na het masseren van de voeten en kuiten was ik geheel ontspannen. De stevige massage afgewisseld met de zachte strelingen zorgden ervoor dat alle zenuwen in mijn lichaam wakker werden. Met name de zachte strelingen zorgden ervoor dat ik zeer opgewonden raakte. Door het steeds ‘net niet’ aanraken van mijn intiemste plekje werd de opwinding alleen maar groter en groter.

Tijdens de massage voelde ik mij sensueel (en ondanks mijn paar kilo teveel) ook mooi en geliefd. Nadat mijn achterzijde heerlijk gemasseerd was draaide ik mij om op mijn rug. Ook nu weer de stevige massage afgewisseld met de zachte strelingen. Wat een heerlijk gevoel. En eindelijk nadat mijn voorkant langdurig gemasseerd was, kreeg eindelijk mijn intiemste plekje de aandacht waar ze zo lang op gewacht had.

Het hoogtepunt was spectaculair niet in woorden uit te drukken. Een gelukzalig gevoel van mijn tenen tot mijn kruin. De opwinding en het gelukzalige gevoel heb ik nog enkele dagen gehouden. Ik heb in mijn leven al veel massages mogen ontvangen, maar tantra massage is de meest ontspannende, sensueelste en opwindendste massage die er is…’

Psalm Isodora

Psalm Isadora vertelt het op een andere manier:

Cadeau voor vrouwen

De sensuele tantra massage voor vrouwen is vaak een heimelijk verlangen. Denk nu niet dat alleen vrouwen elkaar een tantra massage cadeau doen. Regelmatig wordt ik gebeld of gemaild door mannen die hun partner graag een cadeau geven. Je moet natuurlijk wel een inschatting maken of je er vooraf iets over vertelt. Het enige wat je hoeft te doen is een enveloppe mee te geven met daarin het bedrag dat wij hebben afgesproken.  Verder zorg ik ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt…

Sensueel

Je tantra massage voor vrouwen die ik voor jou verzorg is een intense, sensuele massage. De tantra massage voor vrouwen is sensueel, door de prikkeling van huid, spieren en zenuwen. Al je zintuigen staan op scherp om het sensuele genot tot het maximum te kunnen voelen van je tenen tot je kruin. Je koestert het warme sensuele gevoel en verlangt naar meer… Met de warme massage olie, mijn handen, armen en body to body bezorg ik jou een onvergetelijk gevoel. Je kunt een sensuele tantra massage niet vergelijken met een klassieke erotische massage (speeltjes). Voor jouw sensuele tantra massage hebben we niets anders nodig dan een aangename ruimte, comfortabele matras en warme kundalini massage olie. Beleef sensualiteit in de vorm van een massage en lichamelijk contact waar je al jaren van droomt. Het bestaat en ik ben vereerd om jouw droom waar te mogen maken.

Wat kost het?

Werkgebied

tantra massage voor vrouwen

Werkgebied

Drie prijzen afhankelijk van tijdsduur

2,5 uur

Prijs is inclusief gesprek vooraf, douchen en netto 2 uur tantra massage voor vrouwen (rug- en buikzijde).
In mijn massagepraktijk te Turnhout of binnen paarse kader: € 245,-

3 uur (meest gekozen)

Prijs is inclusief gesprek vooraf, douchen en netto 2,5 uur tantra massage voor vrouwen (rug- en buikzijde).
In mijn massagepraktijk te Turnhout of binnen paarse kader: € 295,-

3,5 uur

Prijs is inclusief gesprek vooraf, douchen en 3,5 uur tantra massage voor vrouwen (rug- en buikzijde).
In mijn massagepraktijk te Turnhout of binnen paarse kader: € 345,-

Locatie buiten de paarse ‘cirkel’

Valt jouw locatie buiten de kaart, dan maak ik graag een prijs op maat voor jou.

N.B. Prijzen zijn niet onderhandelbaar, omdat ik geen ‘halve’ tantra massage kan verzorgen. Je kunt wel ‘korting’ verdienen door een recensie te schrijven voor op de website. Uiteraard zonder vermelding van je naam.

Verwachting?

– Voorafgaand aan de tantra massage voor vrouwen hebben we al contact gehad over je wensen
– Daarbij ben ik hygiënisch, heb levenservaring en ben empathisch
– Kom je voor jouw tantra massage naar mijn praktijk, dan voorzie ik alle benodigdheden
– Aan het einde van de massage help ik je bij het afspoelen van je rug, zodat je kleding niet plakt aan de massage olie
– De mogelijkheid bestaat om bij jou aan huis te komen en alle benodigdheden mee te brengen (indien nodig)
– De reiskosten zijn opgenomen in de prijs (indien van toepassing)
– Tijdens de tantra massage voor vrouwen gebruik ik zéér exclusieve Kundalini massage olie (uniek in Vlaanderen)
– Je tantra massage voor vrouwen duurt minimaal 2,5 uur i.p.v. 1 uur bij de meeste salons = netto massagetijd 2 uren
– Jij bepaalt waar de grens ligt en vooraf de tijdsduur
– Je tantra massage voor vrouwen van 2,5 uur = netto massagetijd 2 uren
– Je tantra massage voor vrouwen van 3,0 uur = netto massagetijd 2,5 uren
– Je tantra massage voor vrouwen van 3,5 uur = netto massagetijd 3 uren

Tantric massage for women

To make it easier you can check out the English page tantra massage for women.

Locatie kiezen

Jij bepaalt waar jij je tantra massage voor vrouwen wilt ervaren.

Mijn massagepraktijk

Je kunt kiezen voor mijn massagepraktijk in Turnhout. Deze is van alle comfort voorzien voor het verzorgen van een geslaagde tantra massage voor vrouwen.

Hotel, aan huis of kamer voor drie uren

Je kunt ook kiezen voor een rustige hotelkamer, omdat je ongestoord kunt nagenieten van je tantra massage voor vrouwen. Zoek je in Google op ‘kamer huren voor een paar uren’, dan vind je mooie kamers. Het is praktisch als je de kamer huurt voor minimaal 3 uren. Ik hoor graag waar je een kamer hebt gehuurd.

Comfort

Als je van comfort houdt, dan zou je in de regio Antwerpen aan Le Rêve kunnen denken (www.lereve.be). Het liefst de ‘Marylin Monroe’ suite. Deze is niet te groot, maar wel gezellig.

Korte geschiedenis

genotsbarometer voor tantra massage voor vrouwen

Genotsbarometer tantra massage voor vrouwen

Vaak krijg ik de vraag hoe het komt dat de tantra massage voor vrouwen zo wordt gewaardeerd door zo veel vrouwen?

Tantra (Shivia / Shakti) is tenslotte een 5000 jaar oude levenshouding met de oorsprong in India. TAO kennen meer mensen, heeft veel raakvlakken en vindt haar oorsprong in China (Ying / Yang).

Leermeesters

De gespreksnotities met mijn oude leermeesters uit het Verre Oosten heb ik erbij gehaald.  De antwoorden op de vragen hebben mij aangezet tot een uitleg die niet door elke man wordt begrepen. Ik heb mijn best gedaan om niet zweverig te worden.

Ingeboren

Als vrouw weet jij (on)bewust dat je een enorm vermogen tot liefde in je hebt. Je uit dit in vormen als verzorgende moeder, toegewijde partner of extatische minnares. Je probeert jezelf open te stellen, groeien en vervuld worden. In onze Westerse samenleving wordt je vrouw niet altijd begrepen, je blokkeert…

En toch bezit je levensenergie die borrelt, je seksuele vitaliteit en hart stromen over van liefde. Verwijder je blokkade, je bent onweerstaanbaar, aantrekkelijk en mag stralen van zelfvertrouwen. Jij bent VROUW…

Vrouwen hebben recht op meer

Echter, ook vandaag, in onze relatief vrije cultuur zien we onderdrukking van vrouwen. De schade is ontstaan door de eeuwenlange mannelijke overheersing. Hierdoor zijn veel vrouwen zijn op zoek naar een volledige en bevredigende orgastische ‘zijn toestand’. En wel in het ‘hier en nu’…

Oude mannelijke denkbeelden

Vandaag de dag wordt de psyche van vrouwen nog steeds beïnvloed door eeuwenlange patriarchale onderdrukking. Dit betekent dat vrouwen tot voor kort door een mannen gedomineerde samenleving geprogrammeerd werden. Dienstbaarheid om de behoeften en pleziertjes van de man, vooral op het gebied van seksualiteit. Zijn genot was het voornaamste, zowel wat betreft zijn onmiddellijke seksuele  bevrediging (11 minuten). Of mannelijke nakomelingen verwekken, als een vrouw seksueel genot beleefde, dan waren het kruimels…

Vrouw nog altijd onderdrukt

Religie

De onderdrukking van de vrouw heeft religieuze wortels en vindt haar oorsprong in het ontstaan van patriarchale religies als het Jodendom, Christendom en Islam. Deze slaagden er in alle vormen van aanbidding van het vrouwelijke of moederlijke godheid te vernietigen. De religie van de moedergoding was haar vruchtbaarheid. Maar vooral de vernieuwing van het leven door middel van seksuele vereniging. Door middel van de godin speelde seksualiteit een natuurlijk, heilige rol in de religie en samenleving.

Dogma’s

De vernietiging van de moedergodin was voornamelijk een taak van patriarchale priesterorden. Zij veroordeelden seks en bezorgden mensen een schuldgevoel wat betreft hun natuurlijke, seksuele gevoelens. Door middel van een tactische politiek creëerden de priesters en profeten een krachtige mythe. De schuld van onze seksuele schaamte  werd bij de vrouw gelegd (erfzonde). Het was Eva die Adam had aangemoedigd te eten van de Boom des Kennis…

Huidige tijd

Vrouwen laten hun gelijkwaardigheid aan mannen laten gelden. Op seksueel gebied manifesteert Beide partners in een heteroseksuele relatie richt zich op prestatie, streven naar opwinding en ontlading. Een vrouw kan zo wellicht een orgasme krijgen, maar is meestal oppervlakkig. Het orgasme gaat niet diep, het overstroomt niet haar wezen met de ultieme extase. Allerlei diepgewortelde overtuigingen en angsten belemmeren de natuurlijke stroom van haar orgastische energie. De gevolgen van deze foutieve instelling reiken veel verder dan het vrijen zelf. Ons wereldbeeld wordt negatief beïnvloed door en zijn de vloedgolf van porno, prostitutie, verkrachting, seksueel misbruik en seksuele intimidatie.

Overheid

Goedbedoelde krachtinspanningen om het milieu van onze wereld gezonder te maken. Om vrede te sluiten tussen elkaar bestrijdende etnische, nationale en religieuze groeperingen. Hoe kan dit succes hebben als de bron van de menselijke liefde vergiftigd is? Hoe kan de liefde voor onze medemens tot bloei  komen? Een taak voor de overheid…

Vrouw op voetstuk

Intellectueel zijn wij er wellicht van overtuigd dat wij schadelijke mythen, zoals die van de erfzonde van Eva, aan de kant gezet hebben. We hoeven slechts te kijken naar de staat waarin ons seksuele gedrag verkeert.

Oplossing voor vrouwen

De oeroude propaganda werkt nog steeds in de onderbewuste regionen van ons denken. Gelukkig zijn er effectieve en eenvoudige methoden om onszelf van deze primitieve programmering te bevrijden. Tantra massage voor vrouwen is zo’n manier. Voor een vrouw leidt de weg naar werkelijke seksuele bevrijding langs een heilige weg. Het begint met de eerste gevoelens van seksueel genot in haar geslachtsorganen. Dit genot eindigt met een verlengd en door en door orgasme. Voor sommige vrouwen wordt dit bereikt tijdens de eerste tantra massage, voor anderen kan het enkele sessies duren. Als je in volledig overgave beleef je alles intenser. De massage die ik verzorg is niet bedreigend, waarbij jij vooraf aangeeft waar de grens ligt.

Liefdesleven volgens Tantra

tantra massage

Maithuna houdingen

In de standaard tantra massage voor vrouwen zijn Yab Yum houdingen of Maithuna rituelen niet opgenomen. Maithuna spreekt veel vrouwen in België aan. Het zijn houding in de wereld van de Tantra die worden toegepast tijdens het bedrijven van de liefde, waardoor je in hogere sferen beland. We kunnen er wel over praten voor en na je tantra massage voor vrouwen.