Tantra massage voor vrouwen vanaf 2,5 uur

tantra massage voor vrouwen

Liefdevolle, respectvolle, sensuele tantra massage voor vrouwen

Sensuele tantra massages voor vrouwen verzorgen, dat is mijn passie… Mijn naam is Xander, Nederlandse tantra masseur met internationale ervaring. Tijdens je tantra massage (vanaf 2,5 uur) ga je in overgave en het is mijn uitdaging om jou te laten ontspannen, genieten en je eventjes alles doen vergeten. Door mijn respectvolle en liefdevolle aanraking tijdens jouw sensuele tantra massage, voel je elke tinteling van je lichaam en krijg je een warm erotisch gevoel.

Tantra massage voor vrouwen volgens jouw verwachtingen en wensen…

De tantra massage voor vrouwen is voor jou 100% genieten zonder dat er van jou een tegenprestatie wordt verwacht.  Het tempo van de sensuele tantra massage en aanraking wordt aan jou aangepast, waarbij ik je levensenergie (Kundalini) laat stromen. Jouw tantra massage voor vrouwen is veel intenser dan elke andere sensuele massage, waarbij ook een aantal chakra’s worden gemasseerd… Na je eerste echte tantra massage voor vrouwen besef je dat dit een van de mooiste ervaringen van je leven is… Waarom zou je nog wachten? Als je wilt vandaag nog… Leef nu! En natuurlijk mag je mij net zo liefde- en respectvol aanraken zoals ik bij jou doe. Wil je voorafgaand aan je tantra massage eerst knuffelen (eventueel met je kleding aan) om mij fysiek te voelen, dan kunnen we dat doen. Je zult aanvoelen dat ik zuivere en eerlijke bedoelingen heb.

Durf jij, als zelfbewuste vrouw, te genieten van een liefde- en respectvolle aanraking tijdens jouw tantra massage voor vrouwen? Een tantra massage waarbij jij je 100% vrouw voelt?

Afspraak maken?

Wil je (direct) afspreken bij jou thuis, bij mij in de praktijk te Turnhout of op hotel voor jouw tantra massage voor vrouwen? Je kunt me bellen of een berichtje sturen via WhatsApp op mijn mobiele nummer 06 – 57 17 45 22 .

Tantra massage voor vrouwen versus muziek

Tijdens jouw tantra massage voor vrouwen speelt er rustgevende tantramuziek op de achtergrond. Om een indruk te krijgen kun je de muziek afspelen.

Voor wie is de tantra massage voor vrouwen?

tantra massage voor vrouwen

Tantra massage voor vrouwen

De tantra massage voor vrouwen is voor jou als vrouw van 18 jaar of ouder. Jij die op zoek bent naar jezelf, intimiteit, affectie, aanraking, opwinding of uit nieuwsgierigheid… En ook als je een relatie hebt en denkt, is dit het nu? Een afspraakje inplannen of nog wat vragen aan mij stellen over je tantra massage voor vrouwen. Het is een eerste stap in de richting van een onvergetelijke ervaring van puur genieten. Ik kijk er al naar uit om jou te laten genieten. Je gaat ontspannende en stimulerende erogene plekjes (her)ontdekken.

Afspraak maken?

Je kunt me bellen of een berichtje sturen via WhatsApp op mijn mobiele nummer 06 – 57 17 45 22 .

Een tantra massage voor jou?

Hoe leef je naar een eerste tantra massage voor vrouwen toe en ervaar je dit? Voor jou heb ik dit gevraagd aan vrouwen van verschillende leeftijden. Allen met hun eigen wensen en verlangen naar aanraking, genegenheid, opwinding, intimiteit, energie of ontspanning. Zet je schroom, schuldgevoel of schaamte aan de kant. In de wereld oordelen we niet op uiterlijk, we zijn allemaal mensen… De vraag die bij allemaal bestond is:

GA IK DIT DURVEN…?

Want ik ga me tijdens de tantra massage blootgeven aan een ‘vreemde’ man, die ik niet ken en die man geeft die massage ook in zijn blootje. Waar ze natuurlijk niet bij stilstaan is dat ik al zoveel blote ‘madammen’ heb gezien en dat ik werk bij kaarslicht. En ik krijg echt geen erectie bij het zien van een blote vrouw, daarvoor is meer nodig… 

Je eerste stap:

En dan stuur je me een e-mail of WhatsApp bericht.

Spannend…, hoe gaat hij antwoorden op mijn vragen?

De eerste afspraak:

Nadat alle vragen zijn beantwoord maken we de eerste afspraak…

De dag van de afspraak:

Spannend…(kriebeltjes in de buik), hoe ziet de massagepraktijk eruit, hoe ziet Xander er in het echt uit en wat ga ik voelen?

Je stapt in je auto en rijdt naar Turnhout, parkeert je auto en drukt op de deurbel…
Je hart klopt wat sneller, je voelt je opgelaten en dan zwaait de deur open…

Je wordt hartelijk ontvangen en de eerste zenuwen ebben weg. Je krijgt uitleg waar het toilet, de badkamer en de massageruimte is. In de massageruimte staan twee krukjes, daar gaan jij en ik op zitten. We kletsen wat en ik geef je uitleg over het verloop van de massage. Nu alles duidelijk is kun jij je rustig gaan uitkleden en douchen. Je badjas en badslippers hangt en staan al klaar voor je. Ik ruim de krukjes op, dim de verlichting, leg badhanddoeken op de massagematras en ga me ook verfrissen. Nadat jij je hebt afgedroogd ga je in je badjas naar de massageruimte waar alleen nog kaarsjes branden. Daar mag je wachten tot ik binnenkom of je gaat al rustig op je buik in het midden van de matras liggen. Het is lekker warm in de massageruimte (27°C) en je geniet van de tantramuziek.

De massage

We gaan masseren… Vanaf je voeten masseer ik omhoog en voordat ik bij je heup ben aangekomen heb jij al het gevoel in een andere wereld te zijn. Bij de tantra massage voor vrouwen hoeven we niet te praten. Jouw lichaam ‘lees’ ik met mijn handen.

Durf jij een afspraak te maken?

Je kunt me bellen of een berichtje sturen via WhatsApp op mijn mobiele nummer 06 – 57 17 45 22 

Als je het ook nog eens van een Psalm Isadora wilt horen, dan kun je video bekijken.

Regelmatig terugkerende klanten vertellen over hun ervaring

Tijdens de tantra massage geniet je, maar de massage werkt nog dagen door. Je voelt je energiek, relaxt en meer zelfverzekerd… Sinds kort vraag ik of de belevingservaring mag delen op deze pagina.

Nicole, 23 jaar (dag 1 na tantra massage):

Mijn dag begon echt ideaal! Werd heerlijk wakker! Ik heb al de hele dag een bepaald gevoel in mijn benen en armen die ik niet kan omschrijven, het voelt licht en prettig… Ik heb vandaag ook nog spiertjes gevoeld die spontaan begonnen te trillen! Wel super leuk en apart om dit mee te maken:) het maakt me zo relaxt!

Nicole, 23 jaar (dag 2 na tantra massage):

Eerlijk gezegd was ik vandaag heel opgewonden wakker geworden! Dat voelde heel prettig! Had een intensief dagje vandaag en onder het bewegen had ik weer dat aparte, maar prettige gevoel in mijn spieren! Wat toch mijn dag goed maakte!

Nicole (dag 3 na tantra massage):
Ik krijg de afgelopen dagen veel complimenten over dat ik straal! Mijn vriendinnen vroegen: “Ben je verliefd of heb je heerlijke seks gehad?” Dus… ik zit heerlijk in mijn vel, straal en mijn spieren blijven genieten! Heerlijk toch?

Nicole heeft inmiddels een nieuwe afspraak gemaakt…

Fedra:

Ik wil je bedanken voor vanochtend, dit is de eerste keer in 50 jaar dat ik heb genoten van aanraking. Je bent een hele lieve zachte man x.

Helène:

Ik vond het gisteren erg fijn. Alle aandacht helemaal voor mij alleen (prinsesje). Dat had ik echt nodig. Dank je wel dat je zoveel tijd aan mij besteed hebt.

Happinez:

Aan Anja, een dankbare Tantra massage liefhebster, heb ik gevraagd om voor het magazine Happinez de beleving van de tantra massage voor vrouwen op te schrijven.

‘De verwarmde massage olie die rijkelijk wordt aangebracht geeft een prettig gevoel. Na het masseren van de voeten en kuiten was ik geheel ontspannen. De stevige massage afgewisseld met de zachte strelingen zorgden ervoor dat alle zenuwen in mijn lichaam wakker werden. Met name de zachte strelingen zorgden ervoor dat ik zeer opgewonden raakte. Door het steeds ‘net niet’ aanraken van mijn intiemste plekje werd de opwinding alleen maar groter en groter. Tijdens de massage voelde ik mij sensueel (en ondanks mijn paar kilo teveel) ook mooi en geliefd. Nadat mijn achterzijde heerlijk gemasseerd was draaide ik mij om op mijn rug. Ook nu weer de stevige massage afgewisseld met de zachte strelingen. Wat een heerlijk gevoel. En eindelijk nadat mijn voorkant langdurig gemasseerd was, kreeg eindelijk mijn intiemste plekje de aandacht waar ze zo lang op gewacht had. Het hoogtepunt was spectaculair niet in woorden uit te drukken. Een gelukzalig gevoel van mijn tenen tot mijn kruin. De opwinding en het gelukzalige gevoel heb ik nog enkele dagen gehouden. Ik heb in mijn leven al veel massages mogen ontvangen, maar tantra massage is de meest ontspannende, sensueelste en opwindendste massage die er is…’

Afspreken?

Wil jij je eigen beleving ervaren tijdens jouw eigen jouw tantra massage voor vrouwen? Je kunt me bellen of een berichtje sturen via WhatsApp op mijn mobiele nummer 06 – 57 17 45 22 .

Tantra massage voor vrouwen cadeau doen…

Een vrouw een cadeau geven die alles heeft of al heeft meegemaakt is niet eenvoudig, dan is de tantra masssage voor vrouwen ideaal. Denk nu niet dat alleen vrouwen dit aan elkaar cadeau doen. Regelmatig wordt ik gebeld of gemaild door mannen die hun partner graag laten verwennen met een tantra massage voor vrouwen op basis van Tantra. Aangezien ze het zelf niet (meer) kunnen, maken we een afspraak. Je moet natuurlijk wel een inschatting maken of je er vooraf iets over vertelt. Het enige wat je hoeft te doen is een enveloppe mee te geven met daarin het bedrag wat wij hebben afgesproken.  Verder zorg ik ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt. Voordat ik masseren neem ik uitgebreid de tijd om uitleg te geven en vragen te beantwoorden. Het toch anders als je als vrouw voor jezelf een afspraak hebt gemaakt. Via de SMS, telefoon of e-mail hebben we al uitgebreid gecommuniceerd. Steeds vaker geef ik ook mijn WhatsApp nummer, zodat we makkelijk kunnen communiceren. Voordat de tantra massage begint zijn bijna alle vragen besproken.  Eerlijk gezegd vind ik dit ook prettig, want ik kan zo ook eenvoudig een fotootje doorsturen.

Afspraak maken of cadeaubon bestellen?

Wil jij een onvergetelijke ervaring in de vorm van de tantra massage massage voor vrouwen cadeau doen? Laten we dan een afspraak maken. Ik denk graag met je mee. Je kunt me bellen of een berichtje sturen via WhatsApp op mijn mobiele nummer 06 – 57 17 45 22 

Wat kost tantra massage voor vrouwen?

tantra massage voor vrouwenDe tantra massage voor vrouwen zoals ik deze verzorg, is niet te vergelijken met andere erotische massages. Je krijgt een beleving die je nergens kunt vinden in Nederland. Een tantra massage voor vrouwen moet serieus worden uitgevoerd om het mooiste resultaat te kunnen bereiken. Je mag rekenen op het volgende:

– Voorafgaand aan je tantra massage voor vrouwen hebben we al contact gehad over je wensen per e-mail, SMS of GSM
– Daarbij ben ik hygiënisch, heb levenservaring en ben empathisch
– Kom je voor jouw tantra massage naar mijn praktijk, dan voorzie ik alles wat je nodig hebt (ook een badjas en badslippers)
– Aan het einde van jouw tantra massage help ik je bij het afspoelen van je rug, zodat je kleding niet plakt aan de massage olie
– De mogelijkheid bestaat om bij jou aan huis te komen en alle benodigdheden mee te brengen (indien nodig)
– Tijdens je tantra massage voor vrouwen gebruik ik zéér exclusieve Kundalini massage olie (uniek in Nederland)

De tantra massage voor vrouwen heeft verschillende prijzen:

2,5 uur

Prijs is inclusief gesprek vooraf, douchen en 2,5 uur tantra massage voor vrouwen:
In mijn massagepraktijk te Turnhout of binnen paarse kader: € 245,-

3,0 uur

Prijs is inclusief gesprek vooraf, douchen en 3 uur tantra massage voor vrouwen:
In mijn massagepraktijk te Turnhout of binnen paarse kader: € 295,-

3,5 uur

Prijs is inclusief gesprek vooraf, douchen en 3,5 uur tantra massage voor vrouwen:
In mijn massagepraktijk te Turnhout of binnen paarse kader: € 345,-

Valt jouw locatie buiten de kaart, dan maak ik graag een prijs op maat voor jou.

N.B. Prijzen zijn niet onderhandelbaar, omdat ik geen ‘halve’ tantra massage kan verzorgen.

Afspraak maken?

Een afspraak maken voor jouw tantra massage voor vrouwen? Je kunt me bellen of een berichtje sturen via WhatsApp op mijn mobiele nummer 06 – 57 17 45 22 .

Waar wil jij je tantra massage voor vrouwen beleven?

Jij bepaalt of ik naar jou toe kom of jij naar mij.

Mijn massagepraktijk:

Je kunt kiezen voor mijn massagepraktijk in Turnhout. Deze is voorzien van alle comfort voor het verzorgen van een geslaagde tantra massage voor vrouwen.

Hotel, aan huis of kamer voor drie uren:

Je kunt ook kiezen voor een hotelkamer, omdat je dan ongestoord kunt blijven nagenieten van je tantra massage voor vrouwen. Of je huurt een kamer voor minimaal 3 uren. Zoek je in Google op ‘kamer huren voor een paar uren’, dan vind je mooie kamers. Ik hoor graag waar je een kamer hebt gehuurd.

Afspreken?

Wil je (direct) afspreken bij mij in de praktijk, jou thuis of op hotel voor jouw tantra massage voor vrouwen? Je kunt me bellen of een berichtje sturen via WhatsApp op mijn mobiele nummer 06 – 57 17 45 22 .

Achtergrond informatie over tantra (massage voor vrouwen)

Het ontstaan

Regelmatig krijg ik de vraag hoe het komt dat de tantra massage voor vrouwen zo wordt gewaardeerd door zo veel vrouwen? Tantra is een 5000 jaar oude levenshouding welke is verdrongen door verschillende religies. Het antwoord op deze vraag is kort te geven, daarom heb ik het volledig voor je uitgeschreven, zonder zweverig te worden. Vaak wordt deze uitleg niet door mannen begrepen. Ik heb mijn best gedaan om niet zweverig te worden. Elke vrouw weet dat zij een enorm vermogen tot liefde in zich heeft. Deze liefde kan zij uiten in diverse varianten: in de verzorgende moeder, de toegewijde partner, of in de extatische minnares. Zo zal zij zichzelf proberen open te stellen, ernaar toe te groeien en erdoor vervuld worden. Haar uitstraling, de levensenergie (Kundalini) die in haar opborrelt, haar seksuele vitaliteit en haar hart dat van liefde overstroomt, maakt haar onweerstaanbaar aantrekkelijk en geeft haar zelfvertrouwen.

Onderdrukking van vrouwen

Echter, ook vandaag, in onze relatief vrije cultuur, waarin wij ons bewust worden van de onderdrukking van vrouwen en waarin vrouwen bezig zijn om zich te ontdoen van de schade die door de eeuwenlange mannelijke overheersing is ontstaan. Veel vrouwen zijn op zoek naar een volledige en bevredigende orgastische ‘zijntoestand’ in het ‘hier en nu’. Vandaag de dag wordt de psyche van vrouwen nog steeds beïnvloed door eeuwenlange patriarchale onderdrukking. Dit betekent dat vrouwen tot voor kort door een mannen gedomineerde samenleving geprogrammeerd werden te geloven dat de belangrijkste taak in het vrouwenleven die van dienstbaarheid. Dienstbaarheid om de behoeften en pleziertjes van de man, vooral op het gebied van seksualiteit. Zijn genot was het voornaamste, zowel wat betreft zijn onmiddellijke seksuele  bevrediging, als wat betreft zijn doel mannelijke nakomelingen te krijgen om zijn naam, zijn erfgoed en sociale status te laten voortbestaan. Als een vrouw seksueel genot beleefde, dan waren het kruimels…

Religieuze oorsprong

De onderdrukking van de vrouw heeft religieuze wortels en vindt haar oorsprong in de verschuiving die optrad toen patriarchale religies als het Jodendom, Christendom en Islam er in slaagden alle vormen van aanbidding van het vrouwelijke of moederlijke godheid uit te roeien. Dat moest wel, want de eigenlijke kern van de religie van de moedergoding was haar vruchtbaarheid en de vernieuwing van het leven door middel van seksuele vereniging. Door middel van de godin speelde seksualiteit een natuurlijk, heilige rol in de religie en daarmee ook in de samenleving. De vernietiging van de moedergodin was voornamelijk een taak van patriarchale priesterorden, die seks veroordeelden en de mensen een schuldgevoel aanpraatten wat betreft hun natuurlijke, seksuele gevoelens. Door middel van een tactische politiek, die een langdurige invloed heeft gehad, slaagden de priesters en profeten erin een krachtige mythe te doen ontstaan, die de schuld van onze seksuele schaamte bij de vrouw legt (erfzonde). Hierdoor werd de invloed van de moedergodin in religieuze praktijken nog verder teruggedrongen. Met de mythe van Adam en Eva wilden de priesters bewijzen dat de eerste vrouw de eerste man verleid had tot erfzonde. Het was Eva die Adam had aangemoedigd God ongehoorzaam te zijn en te eten van de Boom des Kennis. De eerste ‘kennis’ die Adam en Eva opdeden, was dat zij naakt waren. Zij waren seksuele wezens. Zij hadden geslachtsdelen, voortplantingsorganen, een vagina of een penis en die bedekten zij vol schaamte met vijgenbladen. Deze erfenis van schaamte is aanwezig in het onderbewuste van elke vrouw. Ook tegenwoordig nu vrouwen hun gelijkwaardigheid aan mannen laten gelden, hebben vrouwen sterk de neiging hun waarde te bevestigen.

Op seksueel vlak

Op seksueel gebied manifesteert deze neiging zich als de poging in een soort seksuele atletiek de gelijke van de man zijn. Beide partners in een heteroseksuele relatie richt zich op prestatie, streven naar opwinding en ontlading. Een vrouw kan zo wellicht een orgasme krijgen, maar door deze benadering is het meestal oppervlakkig. Het orgasme gaat niet diep, het overstroomt niet haar wezen met de extase waartoe zijn in staat is. Allerlei diepgewortelde overtuigingen en angsten belemmeren de natuurlijke stroom van haar orgastische energie. De gevolgen van deze foutieve instelling reiken veel verder dan het vrijen zelf en zijn veel schadelijker dan de vloedgolf porno, prostitutie, verkrachting, seksueel misbruik en seksuele intimidatie die onze samenleving op het ogenblik meemaakt: ons hele wereldbeeld wordt er door beïnvloed. Er wordt tegenwoordig een enorme, goedbedoelde krachtinspanningen geleverd om het milieu van onze wereld gezonder te maken, om de vernietiging van onze planeet een halt toe te roepen en om vrede te sluiten tussen elkaar bestrijdende etnische, nationale en religieuze groeperingen.  Hoe kan dit succes hebben als de bron van de menselijke liefde vergiftigd is? Hoe kan de liefde voor onze medemens tot bloei komen als de gevestigde religies ons leren dat de seksuele levenskracht zelf duivels is, dat het vlees verdorven is, dat er een enorme en onoverbrugbare kloof is tussen de goddelijke wereld en de wereld van de aardse genoegens? Intellectueel zijn wij er wellicht van overtuigd dat wij schadelijke mythen, zoals die van de erfzonde van Eva, aan de kant gezet hebben, maar wij hoeven slechts te kijken naar de staat waarin ons seksuele gedrag verkeert om te beseffen dat deze oeroude propaganda nog steeds in de onderbewuste regionen van ons denken voortleeft.

Oplossing

Gelukkig zijn er effectieve en eenvoudige methoden om onszelf van deze primitieve programmering te bevrijden. Tantra massage voor vrouwen is zo’n manier. Voor een vrouw leidt de weg naar werkelijke seksuele bevrijding langs een heilige weg, die begint met de eerste gevoelens van seksueel genot in haar geslachtsorganen en eindigt met een verlengd en door en door orgasme. Voor sommige vrouwen wordt dit bereikt tijdens de eerste tantra massage, voor anderen kan het enkele sessies duren, omdat zij volledig in overgave moeten gaan. De massage die ik verzorg is niet bedreigend, waarbij de klant zelf aangeeft waar de grens ligt. In de standaard tantra massage voor vrouwen zijn de Yab Yum houdingen of Maithuna rituelen niet opgenomen.

Maithuna

In de standaard tantra massage voor vrouwen zijn Yab Yum houdingen of Maithuna rituelen niet opgenomen. De Maithuna’s mogen niet worden verward met de Kamasutra. Maithuna spreekt veel vrouwen in Nederland aan. Het zijn houding in de wereld van de Tantra die worden toegepast tijdens het bedrijven van de liefde. Als vrouw ben jij ‘in control’ waardoor jij en je partner in hogere sferen belanden. We kunnen er wel over praten voor en na je tantra massage beleving.

Sommige klanten houden een dagboek bij vanaf hun eerste tantra massage, waarin zij hun gevoelens beschrijven voor, tijdens en na de tantra massage voor vrouwen. Zij nemen dit soms mee, waarbij we vooraf bespreken waar een mogelijke blokkade zit, om hier nog dieper op in te gaan tijdens de massage. Bevrijd je zelf van het opgelegde juk, durf als vrouw te leven en te genieten. Je hebt er recht op!

Tot binnenkort,

Xander

Tantra massage voor vrouwen is sensueel

De tantra massage voor vrouwen die ik voor jou verzorg is een sensuele massage. Een tantra massage voor vrouwen is sensueel, door de prikkeling van jouw huid, spieren en zenuwtjes. Je zintuigen staan op scherp om het genot tot het maximum te kunnen voelen. Je koestert het warme gevoel en verlangt naar meer… Met de warme massage olie, mijn handen, armen en body to body bezorg ik jou dit onvergetelijke gevoel. Je kunt een sensuele tantra massage niet vergelijken met een klassieke erotische massage (speeltjes). Voor jouw sensuele tantra massage hebben we niets anders nodig dan een aangename ruimte, comfortabele matras en warme kundalini massage olie. Beleef sensualiteit in de vorm van een massage en lichamelijk contact waar je al jaren van droomt. Het bestaat echt en ik ben vereerd om het jouw droom waar te mogen maken.

Afspraak maken?

Wil jij dit ultieme genot ervaren? Waarom nog wachten… Je kunt me bellen of een berichtje sturen via WhatsApp op mijn mobiele nummer 06 – 57 17 45 22 .

Wat is de locatie van massagepraktijk voor tantra massage voor vrouwen?

Mijn massagepraktijk ligt op de Belgisch/Nederlandse grens in Turnhout, waardoor ik vrij centraal zit. Je mag me bellen of een berichtje sturen voor een afspraak of vragen over je tantra massage voor vrouwen via WhatsApp op mijn mobiele nummer 06 – 57 17 45 22 .