Tantra massage voor vrouwen


tantra massage voor vrouwen

Tantra massage voor vrouwen

Tantra massages voor vrouwen verzorgen is mijn passie… Mijn naam is Martin en ik verzorg jouw tantra massage heel discreet. Door de aanraking van mijn handen ga jij in ‘liefdevolle overgave’ tijdens deze intieme massage. Tijdens deze tantrische massage mag je ontspannen en intens genieten in vrijheid. Een tantra massage laat je 100% vrouw voelen zonder tegenprestatie. Jij ervaart tintelingen in je lichaam en een warm vrouwelijk erotisch oer-gevoel…

Afspraak? Bel, App, SMS 06 57 17 45 22 of mail

Je kunt er een ‘Vriendinnendag’ van maken… Waarbij jullie na elkaar worden gemasseerd.

tantra massage voor vrouwen

Voor vrouwen van 18 jaar en ouder

De sensuele tantrische massage voor vrouwen is voor jou als vrouw van 18 jaar of ouder. Jij die op zoek bent naar jezelf, intimiteit, gevoel van vrouwelijkheid, affectie, liefdevolle aanraking (huidhonger), opwinding, ontdekking van je seksualiteit of uit nieuwsgierigheid… En als je een relatie hebt en denkt, is dit het nu? Of denkt ik stop met ‘pleasen’. Of als je overleefster bent van seksueel misbruik en de helende werking wilt ervaren in een veilige omgeving. Of als je blokkeert door aanraking waardoor je geen zin hebt in seks met je partner. Zit je tegen een burn out aan of bent je het dieptepunt voorbij? De tantra massage voor vrouwen laat je (weer) terugkomen in je gevoel, je ervaart ‘echte’ vrijheid. Niets moet, alles mag… met respect jouw grenzen.

Intensiteit

De intensiteit van je sensuele tantra massage en aanraking wordt aangepast aan jouw grenzen. Je levensenergie (Kundalini) gaat door heel je lichaam stromen tot dagen na de tantra massage. Jouw tantra massage ervaar je veel intenser dan elke andere sensuele massage. Je beleeft een van de mooiste ervaringen van je leven. En natuurlijk mag je mij net zo liefde- en respectvol aanraken als ik bij jou doe.

Eerste stap

Een afspraak inplannen of nog wat vragen stellen over je tantra massage. Het is een eerste stap in de richting van een onvergetelijke ervaring van puur genieten. Zet je schroom, schuldgevoel of schaamte aan de kant. In de tantra wereld oordelen we niet op uiterlijk, we zijn allemaal mensen… Niemand is perfect en eigenlijk is iedereen perfect.

Ik kijk er al naar uit om jou te laten genieten, zodat jij je vrouw kunt voelen. Je leert ontspannende en stimulerende erogene plekjes op je lichaam te (her)ontdekken.

Durf jij te genieten?

Hoe leef je naar een eerste tantra massage voor vrouwen toe en ervaar je dit? Voor jou heb ik dit gevraagd aan vrouwen van verschillende leeftijden. Allen met hun eigen wensen en verlangen naar aanraking, genegenheid, opwinding, intimiteit, energie of ontspanning. De vraag die bij allemaal door het hoofd speelde:

Ga ik dit durven… (Twijfel)?

Want ik ga me tijdens de tantra massage toch blootgeven aan een ‘vreemde’ man, die ik niet ken en die man geeft die massage ook in zijn blootje (of met slip aan op jouw verzoek). Waar ze niet bij stilstaan is dat ik al zoveel blote ‘madammen’ heb gezien en dat we in de massageruimte werken bij kaarslicht. En ik krijg echt geen erectie bij het zien van een blote vrouw, daarvoor is meer nodig… 

Contact

En dan stuur je me een e-mail of WhatsApp bericht.

Spannend…, hoe gaat hij antwoorden op mijn vragen?

De eerste afspraak

Nadat alle vragen zijn beantwoord maken we de eerste afspraak…

Dag van afspraak

Spannend…(kriebeltjes in de buik), hoe ziet de massagepraktijk eruit, hoe ziet Martin er in het echt uit en wat ga ik voelen?

Je stapt in je auto en rijdt naar Turnhout, parkeert je auto en drukt op de deurbel…
Je hart klopt wat sneller, je voelt je opgelaten en dan zwaait de deur open…

Ontvangst

Je wordt hartelijk ontvangen en de eerste zenuwen ebben weg. Je krijgt uitleg waar het toilet, de badkamer en de massageruimte is. In de massageruimte staan twee krukjes, daar gaan jij en ik op zitten. We praten over je verwachting, verloop van de massage, je grenzen, ‘stop-teken’ en nog veel meer waaronder of ik wel/niet een slip moet dragen tijdens massage. Tegenwoordig gebruik ik een ‘checklistje’, zodat ik niets vergeet te vertellen. Ook ‘body to body’ (= niet verplicht) wordt besproken, want dit zorgt voor de positieve energie uitwisseling. Nu alles duidelijk is kun jij je rustig gaan uitkleden en douchen. Je badjas en badslippers hangt en staan al klaar voor jou. Ik ruim de krukjes op, dim de verlichting, leg handdoeken op de massagemat.

Ontspannen

Nadat jij je hebt afgedroogd ga je in jouw badjas naar de massageruimte, waar alleen nog kaarslicht brandt. Je mag rustig op je buik gaan liggen op de comfortabele mat. Heel eventjes kom ik om een zijden laken op je rug en voeten te leggen. Ook het geluid van de muziek stem ik af op jouw gehoor. Het is lekker warm in de massageruimte (27°C) en je geniet van de tantramuziek.

Masseren

Nadat ook ik heb gedoucht gaan we masseren… Net voor we beginnen doen we een ontspannende ademhalingsoefening. Vanaf je voeten masseer ik omhoog en voordat ik bij je heup ben aangekomen heb jij al het gevoel in een andere wereld te zijn. Vooraf verwijder ik het zijden laken en beleef jij een eerste gevoelssensatie. Bij de tantra massage voor vrouwen hoeven we niet te praten. Jouw lichaam ‘lees’ ik met mijn handen. Nadat ik je rugzijde heb gemasseerd, kom ik naast je liggen (even benen strekken) of zitten en vertel heel zachtjes dat je mag omdraaien. Je zult merken dat we ook tijdens het omdraaien contact houden. Dan ga ik je voorzijde voorzien van massage olie. Daarna ga ik in kleermakerszit tussen je benen zitten en kan van hieruit je hele voorkant masseren…

Heupwiegen

Reserveer je een afspraak voor 3,5 uur of langer, dan heb ik voldoende tijd om je heupen voor de massage te wiegen. Door het wiegen ontspant je het hele bekkengebied. Dit draagt bij aan de intensiteit van je tantra massage voor vrouwen.

Ervaring andere vrouwen

Nicole (dag 1 na tantra massage)

Mijn dag begon echt ideaal! Werd heerlijk wakker! Ik heb al de hele dag een bepaald gevoel in mijn benen en armen die ik niet kan omschrijven, het voelt licht en prettig… Ik heb vandaag ook nog spiertjes gevoeld die spontaan begonnen te trillen! Wel super leuk en apart om dit mee te maken:) het maakt me zo relaxt!

Nicole (dag 2 na tantra massage)

Eerlijk gezegd was ik vandaag heel opgewonden wakker geworden! Dat voelde heel prettig! Had een intensief dagje vandaag en onder het bewegen had ik weer dat aparte, maar prettige gevoel in mijn spieren! Wat toch mijn dag goed maakte!

Nicole (dag 3 na tantra massage)

Ik krijg de afgelopen dagen veel complimenten over dat ik straal! Mijn vriendinnen vroegen: “Ben je verliefd of heb je heerlijke seks gehad?” Dus… ik zit heerlijk in mijn vel, straal en mijn spieren blijven genieten! Heerlijk toch?

Nicole heeft inmiddels een nieuwe afspraak gemaakt…

Tamara:

Tamara ervaring tantra massage

Marieke:

Mijn tweestrijd: de spanning vooraf.

Soms weet je dat je nog iets te doen hebt… Je voelt dat je meer uit het leven kunt halen dan je nu doet. Ik zou mezelf zeker niet als ongelukkig bestempelen. En toch bleef ik het gevoel houden dat er nog blokkades in mijn lijf zaten die me tegen hielden.

In mijn geval zijn deze blokkades deels een erfenis van seksueel misbruik in mijn verleden. Iets wat in ik mijn hoofd een plek heb gegeven. Iets wat niet meer dagelijks aanwezig is in mijn leven, maar wel iets waar ik in mijn lijf op een dieper niveau nog van voelde dat het niet weg was…

En dan begint de zoektocht… Wat kan me hierbij helpen. Waar voel ik me goed bij? Een zoektocht die gepaard gaat met angst. Want ergens over praten is één, maar iets zoeken een aangaan gericht op je gevoel, dan voel je ook dat je de controle daarmee mogelijk los gaat laten. En controle is voor mij toch wel lange tijd een baken in mijn leven geweest. Een baken dat ik los wilde laten… dat wel.

In mijn zoektocht kwam ik steeds weer uit op “tantra”. Ergens voelde ik direct dat dit was wat ik zocht… Wat heb ik veel gelezen. Vooral ook veel waarschuwingen, verhalen met slechte afloop en sites waarvan de rillingen je direct over de rug lopen. De site van Martin voelde goed en steeds weer kwam ik hierop terecht. Vast iets met de kosmos… of cookies, dat kan ook 😉.

Op een gegeven moment voelde ik mezelf toch een soort van gluurder worden. Ik kende de site inmiddels van binnen en buiten. Ik had zelfs het idee Martin al te kennen. En natuurlijk had ik ook al uitgebreid proberen te checken of er geen aanwijzingen waren dat het niet oké zou zijn. 

En toen trok ik de stoute schoenen aan met een eerste heel voorzichtig appje aan Martin. Meteen kreeg ik een open en warme reactie terug en voelde ik de ruimte om al mijn vragen te stellen. Ik kreeg een foto en een stembericht waardoor er nu ook beeld en geluid bij kwam. In de app voelde ik de vrijheid al mijn vragen te stellen en de ruimte om mijn tempo aan te houden zonder gepusht te worden. Waarop ik uiteindelijk genoeg vertrouwen voelde om een afspraak te maken een paar dagen later.

En toen… toen sloeg een dag later de twijfel weer volledig toe. Ik werd overmand door angst en paniek. Wat als ik zojuist een afspraak had gemaakt met iemand met foute bedoelingen? Waar begon ik toch aan? Waar was ik mee bezig?!? Was ik zo wanhopig of naïef dat ik mezelf nu zomaar richting het gevaar begaf? Wie meer dan ik moest toch weten dat niet alles zomaar te vertrouwen is. Dat er genoeg mensen zijn met slechte bedoelingen.

Vanuit die onzekerheid heb ik Martin een dag lang bestookt met vragen waar geen goed antwoord op mogelijk was. Alles in de hoop dat hij iets zou zeggen om mij te verzekeren dat het goed was. Martin bleef in contact en antwoord geven, maar die bevestiging dat het goed was kreeg ik niet. Achteraf zie ik dat dat ook nooit had gewerkt. Ik had de bevestiging dat het goed was van mezelf nodig. De bevestiging van Martin zou waarschijnlijk alleen maar meer twijfel teweeg hebben gebracht. 

De paniek zakte wat, tot de avond voor onze eerste afspraak. Waar het eerder paniek in het hoofd was, was het nu mijn lijf dat van zich liet horen. Ik was misselijk, voelde een druk op mijn lijf, een lichte hoofdpijn…En het advies van Martin? Rustig door je neus in en uit ademen. Ja ja, dat klinkt zo makkelijk, maar is soms zo moeilijk! Wat heb ik op momenten zijn nuchtere simpele adviezen vervloekt!

Op de dag van de afspraak voelde ik me rustiger. Ik nam de tijd voor mezelf en was bewust met mezelf bezig om goed voor mezelf te zorgen. Een lekker bad, een gezonde maaltijd, genoeg drinken maar niet teveel. En dan komt het moment dat je toch echt in de auto moet stappen. Hoe minder resterende kilometers op de navigatie, hoe meer kriebels in mijn buik. En dan ineens rijd je de straat in. 

Stiekem ben ik eerst nog wat meters verder gereden, heb ik de auto gedraaid en even gekeken hoe de straat en het pand eruit zagen. Op de bank voor de raam zag ik Martin zitten. Zowel het pand als Martin zagen er verzorgd en rustig uit. En ineens was er meer vertrouwen en reed ik naar het pand en draaide ik de auto de parkeerplaats op. Ik stapte uit, belde aan en ging met de lift naar boven.

Nadat Martin me een hand gaf, liet hij me de ruimte liet en gingen we zitten voor een kort gesprekje. De rust en warmte van Martin en de ruimte hielpen me om mijn spanning losser te laten. En toen hij zei “als het niet goed voelt, kun je altijd nog gaan” viel de laatste spanning van me af en besloot ik me open te stellen. Een besluit waar ik tot op de dag van vandaag geen seconde spijt van heb gehad.

Karin:
Vandaag zien het leven, de wereld, de dingen, de mensen er anders uit. Alles is nieuw. Ik voel me in contact met de bron, de oorsprong van alle leven. Niets gebeurt voor niets, alleen is het onmogelijk om alles te vatten en te begrijpen. Wat is het leven mysterieus en mooi. Dankjewel Martin.

Liesbeth:
Lieve, lieve Martin, ik dacht alles te hebben meegemaakt, maar jij hebt al mijn verwachtingen overtroffen. Eigenlijk ben jij de ideale man..!

Claudia:
Dankjewel Martin, je hebt me vandaag weer een stukje van mezelf terug gegeven.

Fedra:
Ik wil je bedanken voor vanochtend, dit is de eerste keer in 50 jaar dat ik heb genoten van aanraking. Je bent een hele lieve zachte man x.

Helène:
Ik vond het gisteren erg fijn. Alle aandacht helemaal voor mij alleen (prinsesje). Dat had ik echt nodig. Dank je wel dat je zoveel tijd aan mij besteed hebt.

Happinez

Aan Anja, een dankbare Tantra massage liefhebster, heb ik gevraagd om voor het magazine Happinez de beleving van de tantra massage voor vrouwen op te schrijven.

‘De verwarmde massage olie die rijkelijk wordt aangebracht geeft een prettig gevoel. Na het masseren van de voeten en kuiten was ik geheel ontspannen. De stevige massage afgewisseld met de zachte strelingen zorgden ervoor dat alle zenuwen in mijn lichaam wakker werden. Met name de zachte strelingen zorgden ervoor dat ik zeer opgewonden raakte. Door het steeds ‘net niet’ aanraken van mijn intiemste plekje werd de opwinding alleen maar groter en groter.

Tijdens de massage voelde ik mij sensueel (en ondanks mijn paar kilo teveel) ook mooi en geliefd. Nadat mijn achterzijde heerlijk gemasseerd was draaide ik mij om op mijn rug. Ook nu weer de stevige massage afgewisseld met de zachte strelingen. Wat een heerlijk gevoel. En eindelijk nadat mijn voorkant langdurig gemasseerd was, kreeg eindelijk mijn intiemste plekje de aandacht waar ze zo lang op gewacht had.

Het hoogtepunt was spectaculair niet in woorden uit te drukken. Een gelukzalig gevoel van mijn tenen tot mijn kruin. De opwinding en het gelukzalige gevoel heb ik nog enkele dagen gehouden. Ik heb in mijn leven al veel massages mogen ontvangen, maar tantra massage is de meest ontspannende, sensueelste en opwindendste massage die er is…’

Psalm Isodora

Psalm Isadora vertelt het op een andere manier:

Sensueel

Je tantra massage voor vrouwen die ik voor jou verzorg is een intense, sensuele massage. De tantra massage voor vrouwen is sensueel, door de prikkeling van huid, spieren en zenuwen. Al je zintuigen staan op scherp om het sensuele genot tot het maximum te kunnen voelen van je tenen tot je kruin. Je koestert het warme sensuele gevoel en verlangt naar meer… Met de zijden laken, warme massage olie, mijn handen, armen en body to body bezorg ik jou een onvergetelijk gevoel. Je kunt een sensuele tantra massage niet vergelijken met een klassieke erotische massage (speeltjes). Voor jouw sensuele tantra massage hebben we niets anders nodig dan een aangename ruimte, comfortabele matras en warme kundalini massage olie. Beleef sensualiteit in de vorm van een massage en lichamelijk contact waar je al jaren van droomt. Het bestaat en ik ben vereerd om jouw droom waar te mogen maken.

Wat kost het?

Werkgebied

wat kost een tantra massage voor vrouwen in Nederland

3 uur (basis)

Prijs is inclusief gesprek vooraf douchen, silk experience, tantra massage en achteraf douchen.

In massagepraktijk te Turnhout of aan huis binnen paarse kader: € 295,-
Aan huis buiten paarse kader: € 345,-

3,5 uur (meer intensiteit)

In massagepraktijk te Turnhout of aan huis binnen paarse kader: € 345,-
Aan huis buiten paarse kader: € 395,-

Locatie buiten de paarse ‘kader’

Valt jouw locatie buiten de kaart, dan maak ik graag een prijs op maat voor jou.

N.B. Prijzen voor de tantra massage voor vrouwen zijn niet onderhandelbaar en elk half uur extra is € 50,-.

Betalen

Betalen bij voorkeur contant, maar als je wilt pinnen kan dat op de volgende wijze:

Wat kost tantra massage voor vrouwen

Verwachting?

– Voorafgaand aan de tantra massage voor vrouwen hebben we al contact gehad over je wensen
– Daarbij ben ik hygiënisch, heb levenservaring en ben empathisch
– Kom je voor jouw tantra massage naar mijn praktijk, dan voorzie ik alle benodigdheden
– Aan het einde van de massage help ik je bij het afspoelen van je rug, zodat je kleding niet plakt aan de massage olie
– De mogelijkheid bestaat om bij jou aan huis te komen en alle benodigdheden mee te brengen (indien nodig)
– De reiskosten zijn opgenomen in de prijs (indien van toepassing)
– Tijdens de tantra massage voor vrouwen gebruik ik zéér exclusieve Kundalini massage olie (uniek in Nederland)
– Je tantra massage voor vrouwen duurt minimaal 3 uur
– Jij bepaalt waar de grens ligt en vooraf de tijdsduur

Locatie voor je tantra massage

Aan huis

Als je wilt kom ik naar jou thuis en breng ik alle spullen mee zoals handdoeken, muziek, massage olie en kaarsjes. Het is handig als je een stevige en grote matras hebt (die op bed ligt). In de massageruimte moet het lekker warm zijn (liefst 27°C). De gordijnen het liefst dicht zodat het lekker donker is. De drie kaarsjes die ik meebreng geven voldoende licht. Voordat we gaan masseren is het belangrijk dat we allebei douchen, dus als je ook een handdoek en washand hebt voor mij is dat fijn. Als je geen stevige matras hebt, kan ik een massagemat meebrengen.

Op hotel

Verblijf je in een hotel, dan kan ik ook naar je toe komen. Ik heb een koffer bij me waarin alle massage spullen zitten. Het is praktisch als je een kamer hebt met een groot bed. Dus een matras uit één geheel. Voordat ik arriveer is het fijn als jij de kachel hoog hebt gezet in de kamer. Hotels hebben in- en uitcheck tijden, het is praktisch om die vooraf te raadplegen. Om niet teveel op te vallen neem ik de massagemat niet mee.

Kamer huren

Huur je een hotelkamer voor enkele uren (via dayuse.nl), dan hebben we deze minimaal 3,5 uren nodig. Jij reserveert de kamer met een bed wat één grote matras heeft en ik om naar je toe. Ik neem alle massagespullen mee inclusief muziek.

Massagepraktijk

In de massagepraktijk te Turnhout zijn alle spullen aanwezig om er een onvergetelijke ervaring van te maken. Het enige wat ik van jou moet weten is je schoenmaat, want dan zet ik de badslippers voor je klaar.

Korte geschiedenis

genotsbarometer voor tantra massage voor vrouwen

Genotsbarometer tantra massage voor vrouwen

Vaak krijg ik de vraag hoe het komt dat de tantra massage voor vrouwen zo wordt gewaardeerd door zo veel vrouwen?

Tantra (Shivia / Shakti) is tenslotte een 5000 jaar oude levenshouding met de oorsprong in India. TAO kennen meer mensen, heeft veel raakvlakken en vindt haar oorsprong in China (Ying / Yang).

Leermeesters

De gespreksnotities met mijn oude leermeesters uit het Verre Oosten heb ik erbij gehaald.  De antwoorden op de vragen hebben mij aangezet tot een uitleg die niet door elke man wordt begrepen. Ik heb mijn best gedaan om niet zweverig te worden.

Ingeboren

Als vrouw weet jij (on)bewust dat je een enorm vermogen tot liefde in je hebt. Je uit dit in vormen als verzorgende moeder, toegewijde partner of extatische minnares. Je probeert jezelf open te stellen, groeien en vervuld worden. In onze westerse samenleving wordt je als vrouw niet altijd begrepen, je blokkeert…

En toch bezit je levensenergie die borrelt, je seksuele vitaliteit en hart stromen over van liefde. Verwijder je blokkade, je bent onweerstaanbaar, aantrekkelijk en mag stralen van zelfvertrouwen. Jij bent VROUW…

Vrouwen hebben recht op meer

Echter, ook vandaag, in onze relatief vrije cultuur zien we onderdrukking van vrouwen. De schade is ontstaan door de eeuwenlange mannelijke overheersing. Hierdoor zijn veel vrouwen zijn op zoek naar een volledige en bevredigende orgastische ‘zijn toestand’. En wel in het ‘hier en nu’…

Oude mannelijke denkbeelden

Vandaag de dag wordt de psyche van vrouwen nog steeds beïnvloed door eeuwenlange patriarchale onderdrukking. Dit betekent dat vrouwen tot voor kort door een mannen gedomineerde samenleving geprogrammeerd werden. Dienstbaarheid om de behoeften en pleziertjes van de man, vooral op het gebied van seksualiteit. Zijn genot was het voornaamste door onmiddellijke seksuele  bevrediging (11 minuten) of het verwekken van mannelijke nakomelingen. Als een vrouw seksueel genot beleefde, dan waren het kruimels…

Vrouw nog altijd onderdrukt

Religie

De onderdrukking van de vrouw heeft religieuze wortels en vindt haar oorsprong in het ontstaan van patriarchale religies als het Jodendom, Christendom en de Islam. Deze slaagden er in alle vormen van aanbidding van het vrouwelijke of moederlijke godin te vernietigen. De religie van de moedergoding was haar vruchtbaarheid. Maar vooral de vernieuwing van het leven door middel van seksuele vereniging. Door middel van de godin speelde seksualiteit een natuurlijk, heilige rol in de religie en samenleving.

Dogma’s

De vernietiging van de moedergodin was voornamelijk een taak van patriarchale priesterorden. Zij veroordeelden seks en bezorgden mensen een schuldgevoel wat betreft hun natuurlijke, seksuele gevoelens. Door middel van een tactische politiek creëerden de priesters en profeten een krachtige mythe. De schuld van onze seksuele schaamte  werd bij de vrouw gelegd (erfzonde). Het was Eva die Adam had aangemoedigd te eten van de Boom des Kennis…

Huidige tijd

Vrouwen laten hun gelijkwaardigheid aan mannen gelden. Ook op seksueel gebied manifesteert zich dit. Beide partners in een heteroseksuele relatie richt zich op prestatie, streven naar opwinding en ontlading. Een vrouw kan zo wellicht een orgasme krijgen, maar is meestal oppervlakkig. Het orgasme gaat niet diep, het overstroomt niet haar wezen met de ultieme extase. Allerlei diepgewortelde overtuigingen en angsten belemmeren de natuurlijke stroom van haar orgastische energie. De gevolgen van deze foutieve instelling reiken veel verder dan het vrijen zelf. Ons wereldbeeld wordt negatief beïnvloed door de vloedgolf van porno, prostitutie, verkrachting, seksueel misbruik en seksuele intimidatie.

Overheid

Goedbedoelde krachtinspanningen om het milieu van onze wereld gezonder te maken. Om vrede te sluiten tussen elkaar bestrijdende etnische, nationale en religieuze groeperingen. Hoe kan dit succes hebben als de bron van de menselijke liefde vergiftigd is? Hoe kan de liefde voor onze medemens tot bloei  komen? Een taak voor de overheid…

Vrouw op voetstuk

Intellectueel zijn wij er wellicht van overtuigd dat wij schadelijke mythen, zoals die van de erfzonde van Eva, aan de kant gezet hebben. We hoeven slechts te kijken naar de staat waarin ons seksuele gedrag verkeert.

Oplossing voor vrouwen

De oeroude propaganda werkt nog steeds in de onderbewuste regionen van ons denken. Gelukkig zijn er effectieve en eenvoudige methoden om onszelf van deze primitieve programmering te bevrijden. Tantra massage voor vrouwen is zo’n manier. Voor een vrouw leidt de weg naar werkelijke seksuele bevrijding langs een heilige weg. Het begint met de eerste gevoelens van seksueel genot in haar geslachtsorganen. Dit genot eindigt met een verlengd en intens orgasme. Voor sommige vrouwen wordt dit bereikt tijdens de eerste tantra massage, voor anderen kan het enkele sessies duren. In volledig ‘liefdevolle overgave’ beleef je alles intenser. De massage die ik verzorg is niet bedreigend, waarbij jij vooraf aangeeft waar de grens ligt.

Liefdesleven volgens Tantra

In de standaard tantra massage voor vrouwen zijn Yab Yum houdingen of Maithuna rituelen niet opgenomen. Maithuna spreekt veel vrouwen in Nederland aan. Het zijn houding in de wereld van de Tantra die worden toegepast tijdens het bedrijven van de liefde, waardoor je in hogere sferen beland. We kunnen er wel over praten voor en na je tantra massage voor vrouwen. Het boek Maithuna wordt ook weleens Kamasutra voor Vrouwen genoemd.

Tantric massage for women

To make it easier you can check out the English page tantra massage for women.

Aan huis in de volgende plaatsen

In Nederland kom ik in de volgende plaatsen aan huis:

Aagtekerke
Aalsmeer
Aardenburg
Aarlanderveen
Aarle-Rixtel
Aartswoud
Abbekerk
Abbenes
Abcoude
Achterberg
Achterveld
Afferden-Lb
Agelo
Akersloot
Albergen
Alblasserdam
Alkmaar
Almelo
Alphen-aan-den-Rijn
Alphen-NB
Altweerterheide-
Ambt-Delden
America
Amerongen
Amersfoort
Amstelveen
Amsterdam
Andel
Andijk
Ane
Anerveen
Ankeveen
Anna-Paulowna
Arcen
Arnemuiden
Arrien
Assendelft
Asten
Austerlitz
Avenhorn
Axel
Baaiduinen-Terschelling
Baambrugge
Baarland
Baarle-Nassau
Baarlo-L
Baarlo-Ov
Baarn
Baars
Baarschot
Badhoevedorp
Baexem
Bakel
Balkbrug
Ballum-Ameland
Banholt
Barendrecht
Basse
Bathmen
Beegden
Beek-en-Donk
Beek-L
Beers
Beerze
Beerzerveld
Beesel
Belfeld
Belt-Schutsloot
Bemelen
Bennebroek
Benningbroek
Benschop
Bergambacht
Bergeijk
Bergen-aan-Zee
Bergen-L
Bergen-NH
Bergen-op-Zoom
Berg-en-Terblijt
Bergentheim
Berghem-NB
Bergschenhoek
Beringe
Berkel-Enschot
Berkhout
Berlicum
Bernisse
Best
Beugen
Beuningen-Ov
Beutenaken
Beverwijk
Biezenmortel
Biggekerke
Bilthoven
Bladel
Blaricum
Bleiswijk
Blerick
Bleskensgraaf
Blitterswijck-
Bloemendaal
Blokker
Blokzijl
Bocholtz
Bodegraven
Boekel
Boekelo
Born
Borne
Borssele
Bosch-en-Duin
Boskoop
Bosschenhoofd
Bovenkarspel
Boxmeer
Boxtel
Brandwijk
Breda
Breezand
Breskens
Breukelen
Brielle
Broekhuizen
Broekhuizenvorst
Broek-in-Waterland
Broek-op-Langedijk
Brouwershaven
Brucht
Bruchterveld
Bruinisse
Brunssum
Budel
Buggenum
Bunde
Bunnik
Bunschoten-Spakenburg
BurenAmeland
Burgh-Haamstede
Burghsluis
Bussum
Buurse
Cabauw
Cadier-en-Keer
Cadzand
Callantsoog
Camperduin-Schoorl-aan-Zee
Capelle-aan-den-IJssel
Castelre
Castenray
Castricum
Chaam
Colijnsplaat
Collendoorn
Colmschate
Cothen
Crailo
Cromvoirt
Cuijk
Daarle
Daarlerveen
Dalfsen
Damsholte
De-Bilt
De-Bult
De-Cocksdorp-Texel
Dedemsvaart
De-Heen
De-Hoef
De-Klomp
De-Koog-Texel
Delden
Delfgauw
Delft
De-Lier
De-Lutte
De-Meern
De-Moer
De-Mortel
Den-Bommel
Den-Burg-Texel
Den-Dolder
Denekamp
Den-Haag
Den-Ham-Ov
Den-Hoorn-Texel
Den-Hoorn-ZH
Den-Hout
Den-Oever
Den-Velde
De-Pol
De-Rips
Deurne
Deurningen
Deventer
De-Waal-Texel
De-Zilk
Diemen
Diepenheim
Diepenveen
Diessen
Diessen-Baarschot
Diffelen
Dirkshorn
Dirksland
Dishoek
Doenrade
Domburg
Dongen
Doorn
Dordrecht
Dorst
Dreischor
Driebergen
Driebergen-Rijsenburg
Driehuis
Driehuizen
Drimmelen
Drunen
Dussen
Echt
Echterbosch
Echt-Susteren
Eckelrade
Edam
Eede
Eemnes
Eenigenburg
Eerde
Eersel
Eesveen
Egchel
Egmond-aan-den-Hoef
Egmond-aan-Zee
Egmond-Binnen
Eijsden
Eindhoven
Ell
Ellemeet
Ellewoutsdijk
Elsendorp
Elshout
Elsloo-L
Enkhuizen
Enschede-
Enter
Epen
Erp
Esbeek
Escharen
Etten-Leur
Euverem
Evertsoord
Eygelshoven
Eys
Fleringen
Formerum-Terschelling
Galder
Gapinge
Geerdijk
Geersdijk
Geertruidenberg
Geesteren-ov
Geffen
Geijsteren
Geldrop
Geleen
Gemert
Genderen
Genemuiden
Gennep
Geulle
Giessenburg
Giethmen
Giethoorn
Gilze
Goedereede
Goes
Goirle
Goor
Gorinchem
Gouda
Gouderak
Goudriaan
Goudswaard
Graauw
Graft-NH
Gramsbergen
Grashoek
Grave
Griendtsveen
Grijpskerke
Groede
Groenekan
Groeningen
Groet
Gronsveld
Groot-Ammers
Grootebroek
Groote-Keeten
Grootschermer
Grubbenvorst
Gulpen
Guttecoven
Haaksbergen
Haaren-NB
Haarle
Haarlem
Haarlemmerliede
Haarsteeg-
Haarzuilens
Haastrecht
Haelen
Hagestein
Haghorst
Haler
Halfweg
Handel
Hank
Hansweert
Hapert
Haps
Harbrinkhoek
Hardenberg
Hardinxveld-Giessendam
Haren-NB
Harmelen
Hasselt
Hazerswoude-
Heel
Heemserveen
Heemskerk
Heemstede-
Heenvliet
Heerhugowaard
Heerlen
Heesch
Heeswijk-Dinther
Heeten
Hee-Terschelling
Heeze
Hegelsom
Heijen
Heijenrath
Heijningen
Heikant
Heille
Heiloo
Heinenoord
Heinkenszand
Heino
Hekendorp
Helden
Helenaveen
Hellendoorn
Hellevoetsluis
Helmond
Helvoirt
Hengelo-Ov
Hengevelde
Hengstdijk
Hensbroek
Herkenbosch
Herpen
Hertme
Herxen
het-Zand
Heusden-gem-Asten
Heusden-gem-Heusden
Heythuysen
Hezingen
Hillegom
Hilvarenbeek
Hilversum
Hippolytushoef
Hoek
Hoek-van-Holland
Hoensbroek
Hoeven
Hoge-Hexel
Hollandsche-Rading
Hollum-Ameland
Holten
Holthees
Holthone
Holtum
Holysloot
Honselersdijk
Hoofddorp
Hoofdplaat
Hoogeloon
Hooge-Mierde
Hoogerheide
Hooge-Zwaluwe
Hoogkarspel
Hoogwoud
Hoonhorst
Hoorn
Hoornaar
Hoorn-Terschelling
Horn
Horst
Houten
Houthem-St-Gerlach
Huijbergen
Huisduinen
Huisseling
Huizen
Hulsberg
Hulst
Hunsel
IJhorst
IJmuiden
IJsselmuiden
IJsselstein
IJzendijke
Ilpendam
Ingber
Itteren
Jisp
Julianadorp
Julianadorp-aan-Zee
Kaag
Kaard-Terschelling
Kaatsheuvel
Kalenberg
Kallenkote
Kamerik
Kampen
Kamperland
Kamperveen
Kapelle
Kats
Kattendijke
Katwijk
Katwijk-aan-Zee
Katwijk-NB
Katwoude
Kedichem
Kelpen—Oler
Kerkrade
Kerkwerve
Kessel-L
Kinderdijk
Klaaswaal
Klimmen
Kloetinge
Kloosterzande
Knegsel
Kockengen
Koedijk
Koewacht
Kolhorn
Koningsbosch
Koog-aan-de-Zaan
Kortenhoef
Kortgene
Koudekerk-aan-den-Rijn
Koudekerke
Krabbendijke
Krimpen-aan-de-Lek
Krimpen-aan-den-IJssel
Krommenie
Kruiningen
Kudelstaart
Kuinre
Kuitaart
Kwadendamme
Kwintsheul
Laag-Zuthem
Lage-Mierde
Lage-Vuursche
Lage-Zwaluwe
Lamswaarde
Landgraaf
Landsmeer
Langbroek
Langenboom
Langerak
Laren-NH
Lattrop-Breklenkamp
Ledeacker-
Leende
Leersum
Lemele
Lemelerveld
Lemiers
Lettele
Leusden
Lewedorp
Liempde
Lierop
Lieshout
Liessel
Lies-Terschelling
Limmen
Linden
Linschoten
Lisserbroek
Lith
Lithoijen-
Loenen-aan-de-Vecht
Loenersloot
Lomm
Lonneker
Loon-op-Zand
Loosdrecht
Loozen
Lopik
Losser
Lottum
Lutjebroek
Lutten
Luttenberg
Luyksgestel-
Maarheeze
Maarn
Maarsbergen
Maarssen
Maartensdijk
Maasbracht
Maasbree
Maashees
Maastricht
Macharen
Made
Mander
Manderveen
Maren-Kessel
Margraten
Maria-Hoop
Mariahout
Marienberg
Marienheem
Marijenkampen
Markelo
Marken
Mechelen
Medemblik
Meerlo
Meerssen
Megen
Meijel
Melderslo
Meliskerke
Merkelbeek
Merselo
Mesch
Meterik
Middelaar
Middelbeers
Middelburg
Middelie
Middelrode
Middenbeemster
Middenmeer
Midsland-Terschelling
Midwoud
Mierlo
Mijdrecht
Milheeze
Mill
Milsbeek
Moerdijk
Moergestel
Molenhoek-L
Molenschot
Monnickendam
Montfoort
Montfort
Mook
Moorveld
Muiden
Muiderberg
Munstergeleen
Naarden
Nederweert
Nederweert-Eind
Neer
Neeritter
Neerkant
Nes-aan-de-Amstel
Nes-Ameland
Netersel
Nibbixwoud
Nieuw-Bergen
Nieuwdorp
Nieuwegein
Nieuwendijk
Nieuwe-Niedorp
Nieuwerkerk-Zld
Nieuwersluis
Nieuwer-Ter-Aa
Nieuw-Heeten
Nieuwkuijk
Nieuwleusen
Nieuw-Loosdrecht
Nieuw-Namen
Nieuwstadt
Nieuw-Vennep
Nieuwvliet
Nieuw-Vossemeer
Nigtevecht
Nijverdal
Nispen
Nistelrode
Noorbeek
Noord Brabant
Noordeinde-NH
Noord-Scharwoude
Noordwelle
Notter
Nuenen
Nuland
Nuth
Nutter
Obdam
Odijk
Odiliapeel
Oeffelt
Ohe-en-Laak
Oijen
Oirsbeek
Oirschot
Oisterwijk
Okkenbroek
Oldenzaal
Olst
Ommel
Ommen
Onderdijk
Oostburg
Oosterend-Terschelling
Oosterend-Texel
Oosterhout-NB
Oosterleek
Oost-Graftdijk-
Oosthuizen
Oostkapelle
Oost-Maarland
Oostrum-Lb
Oost-Souburg
Oostwoud
Ootmarsum
Opperdoes
Ospel
Oss
Ossendrecht
Ossenisse
Ossenzijl
Oterleek
Ottersum
Oud-Avereest
Oud-Bergentheim
Oudelande
Oudenbosch
Oudendijk
Oude-Niedorp
Ouderkerk-aan-de-Amstel
Oudeschild-Texel
Oudesluis
Oudewater
Oud-Gastel
Oudkarspel
Oud-Loosdrecht
Oud-Ootmarsum
Oud-Zuilen
Ouwerkerk
Overberg
Overdinkel
Overijssel
Overloon
Overveen
Ovezande
Paasloo
Panningen
Papekop
Petten
Philippine-
Plasmolen
Polsbroek
Poortvliet
Posterholt
Prinsenbeek
Purmer
Purmerend
Puth
Putte-NB
Raalte-
Raamsdonk
Raamsdonksveer
Radewijk
Ransdaal
Ravenstein
Reek
Reijmerstok
Renesse-
Renswoude
Retranchement-
Reusel
Reutum
Reuver
Rheeze
Rheezerveen
Rhenen
Riel
Riethoven
Rijen
Rijkevoort
Rijsbergen
Rijssen
Roermond
Roggel
Roosendaal
Roosteren
Rosmalen
Rossum-Ov
Rouveen
Rucphen
Saasveld
Sambeek
Santpoort
Santpoort-Zuid
Sas-van-Gent
Schagen
Schagerbrug
Schaijk
Schalkhaar
Schalkwijk
Scharendijke
Scheerwolde
Schermerhorn
Scherpenisse
Schiermonnikoog
Schijf
Schijndel
Schimmert
Schinnen
Schin-op-Geul
Schinveld
Schiphol
Schoondijke
Schoorl
Schoorldam
Schuddebeurs
Schuinesloot
Schutteheide
Serooskerke
Sevenum
s-Graveland
s-Gravendeel
s-Gravenmoer
s-Gravenpolder
s-Gravenzande
s-Heer-Abtskerke
s-Heer-Arendskerke
s-Heerenbroek
s-Heerenhoek-
s-Hertogenbosch
Sibculo-
Siebengewald-L
Simpelveld
Sint-Annaland
Sint-Anthonis
Sint-Geertruid
Sint-Hubert
Sint-Jansklooster
Sint-Kruis
Sint-Maarten
Sint-Maartensbrug
Sint-Maartensdijk
Sint-Maartensvlotbrug
Sint-Maartenszee
Sint-Michielsgestel
Sint-Odilienberg
Sint-Oedenrode
Sint-Pancras
Sint-Philipsland
Sirjansland
Sittard
Slagharen
Slenaken
Slootdorp
Sluis
Smakt
Snelrewaard
Soerendonk
Soest
Soesterberg
Someren
Son
Son-en-Breugel
Spanbroek
Spaubeek
Spijkerboor-NH
Sprang-Capelle
Sprundel
Stampersgat
Staphorst
Stavenisse
Steenbergen-NB
Steensel
Steenwijk
Stegeren
Stein
Sterksel
Stevensbeek
Stevensweert
Steyl
St-Gerlach
St-Jansteen-
St-Kruis
Stoutenburg-Noord
Stramproy
Strijbeek
Susteren
Swalmen
Swartbroek
Swolgen
Tegelen
Terheijden
Terneuzen
Teteringen
Tholen
Thorn
Tienhoven-Utr
Tienray
Tilburg
Tilligte
Tubbergen
Tuitjenhorn
Tull-en-Het-Waal
Twisk
Ubachsberg-
Uden
Udenhout
Uitdam
Uitgeest
Ulicoten
Ulvenhout
Urmond
Ursem
Usselo
Utrecht
Vaals
Valkenburg
Valkenswaard
Vasse
Veen
Veenendaal
Veere
Veghel
Velden-
Veldhoven
Velp-NB
Velsen-Noord
Velsen-Zuid
Venhorst
Venhuizen
Venlo
Venray
Ven-Zelderheide
Vessem
Veulen
Vianen
Vierlingsbeek
Vijfhuizen
Vijlen
Vilsteren
Vinkel
Vinkeveen
Vleuten
Vlieland-
Vlierden
Vlijmen
Vlissingen
Vlodrop
Voerendaal
Vogelenzang
Vogelwaarde
Volendam
Volkel
Vollenhove
Vortum-Mullem
Vreeland
Vriezenveen
Vroomshoop
Vrouwenpolder
Vught
Waalre
Waalwijk
Waarland
Waddeneilanden
Wagenberg
Walem
Walsoorden
Wanneperveen
Wanroij
Wanssum
Warder
Warmenhuizen-
Waspik
Watergang
Waterlandkerkje
Weerselo
Weert
Weesp
Wellerlooi
Well-Lb
Wemeldinge
Werkendam
Werkhoven
Wervershoof
Wesepe
Wessem
Westbeemster
Westbroek-Utr
Westdorpe
Westelbeers
Westenschouwen
Westerblokker
Westerhaar-Vriezenveensewijk
Westerhoven
Westerland
Westkapelle
West-Terschelling
Westwoud
Westzaan
Wetering
Wierden
Wieringerwaard
Wieringerwerf
Wijbosch
Wijdenes
Wijdewormer
Wijhe-
Wijk-aan-Zee
Wijk-bij-Duurstede
Wijk-en-Aalburg
Wijlre
Wijnandsrade-
Willemstad
Wilnis
Winkel
Wintelre
Wissenkerke
Witharen
Wittem
Woerden
Wognum
Wolphaartsdijk
Wormer
Wormerveer
Woudenberg
Woudrichem
Wouwse-Plantage
Yerseke
Ysselsteyn-LB
Zaamslagveer
Zaandam
Zaandijk
Zalk
Zandoerle
Zandvoort
Zeeland
Zeeland-
Zegveld
Zeist
Zenderen
Zevenbergen
Zevenbergschen-Hoek
Zierikzee
Zijdewind
Zonnemaire
Zoutelande
Zuid Holland
Zuiddorpe
Zuidermeer
Zuiderwoude
Zuidoostbeemster
Zuid-Scharwoude
Zuidschermer
Zuidzande
Zuna
Zundert
Zwaag
Zwanenburg
Zwartsluis

Valt jouw woonplaats buiten de lijst, dan maak ik voor jou graag een speciale prijs deze intieme tantrische massage, jouw tantra massage voor vrouwen.

Deze pagina wordt op veel zoekwoorden gevonden:
tantramassage
tantra masseur
tantra massage amsterdam
tantra masage
intieme massage
massage vrouwen
tantra massage nederland
tantra massage rotterdam
massage tantra
tantra massages
tantra massage vrouw
vrouwen massage
massage vrouw
tantra massage tilburg
tantra massage vrouwen
tantra massage den haag
wat is tantra massage
tantra massage breda
alternatieve massages
tantra massage utrecht
trantra massage
massage sensueel
tantra massage alkmaar
tantra voor vrouwen
tantra massage eindhoven
tantra nederland
tantra almere
tantra massa
tantra bergen op zoom
tantra massage groningen
massage voor dames
tantra delft
sensuele masage
tantra massage voor vrouw
massagevrouwen
tantra eindhoven
tandra massage
tantra massage almere
tantra enschede
tantra masseur rhenen
tantra massage amersfoort
tantra massage zeeland
tranta massage
tantra massage bergen op zoom
tantra man
tantra therapie
tantra massage zuid holland
tantra massage assen
tantra hengelo
tantra haarlem
lekkere massage
speciale massage
sensueel massage
tantra dordrecht
tantra middelburg
tantra massge
vrouw massage
sensuele massage voor vrouwen
tantra massage middelburg
tao
tao massage
tao massage voor vrouwen
tao massage voor vrouw
tao massage vrouw
tao massage vrouwen
erotische tao
erotische tao massage
tantra tao
tantra tao massage
tantra tao massage voor vrouwen
tantra tao massage voor vrouwen
tao tantra
tao tantra massage
erotische tantra tao
erotische tantra tao massage
tantra massage arnhem
tantra mass
massage nederland
spannende massage
tantra tilburg
tantra massage hilversum
tantea massage
tantra den haag
tantra massagr
tatra massage
amsterdam tantra massage
tantra vrouw
sensuelemassage
timo tantra
tantra gouda
tantara massage
tantra massage veenendaal
tantra massag
massage tantra amsterdam
wat is een tantra massage
tantra.massage
tantra massage aan huis
beste tantra massage
tanra massage
tanteamassage
volledige massage
tantra massage delft
naturistische massage
vrouw masseren
tantra amsterdam
tantra roosendaal
tantra massage twente
tantra massage drunen
liefdevolle massage
tantra massage thuis
tantra massage haarlem
tantra massage nl
tantra vrouwen
tantra massage belgie
tantra massafe
tantra massage limburg
tantra massage.
tamtra massage
tantra alkmaar
tantra aan huis
tantra massage in rotterdam
masage tantra
tatramassage
massage borne
sensule massage
tantra massage turnhout
tranta massage
tantra almelo
tantra masssge
tantra massage?
tantra massage gouda
tantra heiloo
tantra overijssel
tantra mssage
tantra massage gorinchem
tantra man massage
tantra soest
massage thuis amsterdam
trantramassage
tantra limburg
tantra massage den bosch
tantra massage dordrecht
tantra meerssen
tantra breda
tantra massage overijssel
tanta massage
tantra massage hengelo
tantra massage almelo
tantra message
massages tantra
tantra massage in amsterdam
tantra ik wil het nu
tantra den bosch
tantrische massage voor vrouwen
tantra groningen
tantra massagesalon
tantra massage noord brabant
tantra masaage
tantra rotterdam
masseur tantra
tantra maasage
massage amsterdam tantra
tantra massage brabant
tantra assen
tantra massege
tantra message
tantra veenendaal
tantramassage den haag
tantra amersfoort
tantra massage zeist
tandra massage
tandramassage
amsterdam massage tantra
tantra massage helmond
tantramasseur
tao tantra massage
rotterdam tantra massage
tantra massage soest
tantra zeeland
tantta massage
tantra massage weert
tantra massage partner
tantra leusden
tantra rhenen
tantra massage roosendaal
tantra massage door man
tantra bergen
tantra massage oss
tantramassage rotterdam
tantra masseur rotterdam
tantra dongen
massage tantra brabant
massage aan huis breda
tantra erotisch
tantra amsterdam massage
tantra massage roermond
tantramassage nederland
tantra waalwijk
tantra roermond
tantramassage amsterdam
tantramassage utrecht
tantra massage holland
tantra massage erotisch
tantra oss
tantra massage maastricht
tantra massage noord holland
tantra waspik
tantra massage hoofddorp
tantra massage venlo
tantra massage therapie
echte tantra massage
tantra amstelveen

Je ziet de pagina tantra massage voor vrouwen wordt op veel manieren gevonden.