Tantrische mindfulness coaching

Tantrische Mindfulness CoachingTantrische mindfulness coaching is de diepgaande vorm van mindfulness wat tantristen al 2000 jaar kennen. Mindfulness is de westerse hype voor leven in het ‘Hier en Nu’, maar dan zit je nog altijd in je hoofd. Het is belangrijk dat je verbinding legt tussen je verstand en jouw gevoel, waardoor jij leert leven vanuit je gevoel. Als je tantrische mindfulness wilt doorvoeren in jouw leven, dan heb je het over tantrisch leven (ook tantrisch vrijen). Tantrische mindfullness helpt een burn out voorkomen of richting te geven tijdens je herstelproces door counseling als alternatief voor reguliere hulpverlening en geneeskunde.

Bewustwording

Alle facetten van het leven kun je tantrisch mindful beleven. Met tantrische mindfulness ben je bewust van alles wat er fysiek en geestelijk om je heen gebeurt. De tantrische beleving leert je ook fysiek voelen (dit kan door de tantra massage voor vrouwen, een duo massage of het volgen van de tantra massage cursus).

Levensvragen

Naarmate je meer bewust wordt ga je ook nadenken over de zin van het leven. Wat kom ik doen op aarde en waarom overkomen mij dingen die ik niet leuk vind. Je maakt kennis met je ziel en je zielenpad. Dit klinkt misschien zweverig, maar dat is het niet.

Traumaverwerking

Om voluit bewust te kunnen leven en je zielenpad te bewandelen is het verwerken van trauma’s belangrijk. Alles gebeurd met een reden, ook het feit dat je deze pagina leest.

Kosten

De kosten voor een coaching sessie van 1 uur is € 95,- incl.BTW.

Afspraak maken

Een afspraak inplannen voor Tantrische mindfulness coaching sessie doe je via De Instap. Bij De Instap kun je ook terecht voor gerelateerde zaken als Bewustwording, Relatietherapie, Burn out, Meditatiebegeleiding, Spirituele coaching, Spiritueel klankbord en Traumaverwerking.