Tantrische sportmassage

tantrische sportmassageTantrische sportmassage geeft individuele sporters extra energie en uithoudingsvermogen voor betere sportprestaties. De tantrische sportmassage is gebaseerd op technieken uit de tantra wereld. De levensenergie wordt opgang gebracht en verspreid door het lichaam. De volledige sportmassage duurt slechts 20 minuten en is geschikt voor mannen en vrouwen.

Wanneer

De sportmassage kan op wekelijkse basis worden gegeven. De dag voor een grote sportprestatie of de dag zelf kan de energie boost worden gegeven. Staat de topsporter bio-ritmisch gezien op zijn of haar piekniveau, dan wordt de piek en het uithoudingsvermogen vergroot. De sporter bepaalt hoe de extra energie wordt gebruikt.

Intensiteit

De intensiteit van een tantrische sportmassage is niet vergelijkbaar met een ‘normale’ sportmassage. Bij de tantrische sportmassage wordt alleen de rug gemasseerd. Tijdens de massage wordt warme massage olie gebruikt. Een bijkomend effect is dat het libido wordt vergroot. Sommige mensen noemen deze sportmassage een kundalini massage.

Géén doping

De levensenergie die wordt vrijgemaakt is in het lichaam van elke sporter aanwezig. Het is de kunst om deze energie te laten stromen. De tantrische sportmassage die deze vorm van energie vrijmaakt kan niet worden aangemerkt als vorm van doping.

Prijs

De prijs voor de tantrische sportmassage is € 50,- bij ons in de massagepraktijk.
Op locatie is in overleg.

Betaling kan contant en met iDeal of Bancontact.

Afspraak maken

Je kunt een afspraak voor jouw tantrische sportmassage inplannen per mail, WhatsApp of per telefoon 06 57 17 45 22.