Alternatieve vagina massage (vanaf 2,5 uur)

alternatieve vagina massage

Vagina massage op tantrische wijze

Een vagina massage op tantrische wijze is liefdevol en laat je 100% vrouw voelen. Jouw vagina massage verzorg ik, Xander Pleijsier, als ervaren tantrisch masseur. Zelf heb ik het over yoni massage, wat ik liefdevoller vind klinken dan vagina massage.  Jij bepaalt de intensiteit en grenzen die ik respecteer. De tantrische vagina massage activeert je hele lichaam en werkt nog dagen door…

Afspraak? Bel, App, SMS 06 57 17 45 22 of mail


Impressie

vagina massage van tantra for life in Nederland

Tantristische vagina massage

Liefdevol

Jouw liefdevolle vagina massage is een warme en intense vrouwenmassage. Het sensuele, erotische gevoel van de massage brengt je in extase zonder speeltjes of glijmiddel. Je ligt volledig ontspannen op mijn comfortabele massagemat in de warme massageruimte. Er branden 3 waxinelichtjes en op de achtergrond speelt de sfeermuziek. En jij mag me net zo liefdevol aanraken zoals ik bij doe

Opbouw

De alternatieve vagina massage (vanaf minimaal 2,5 uur) bestaat uit een gesprek vooraf, verfrissen vooraf en douchen achteraf in mijn massage praktijk te Turnhout. De netto massagetijd is minimaal 2 uren.

Rondleiding

Voor we gaan masseren, laat ik je de moderne badruimte en de warme (27°C), sfeervolle massageruimte zien. In de massageruimte brand een lampje en drie waxinelichtjes tijdens ons gesprek, voordat we gaan masseren. Het verloop van de massage leg ik uit en jij kunt vragen stellen.

Douchen

Dan mag jij gaan douchen. De badruimte is voorzien van een handdoek, washand, tandenborstel, tandpasta, scheermesje, deodorant en mondwater. Alle lichaamsopeningen gaan door de vaginamassage sterke geuren afgeven, dit is heel normaal. Ook staan er badslippers in jouw maat klaar en hangt er een zachte badjas. Als je klaar bent ga je naar de massageruimte.

De massageruimte

In de massageruimte branden alleen nog de 3 waxinelichtjes, het is lekker warm en ‘relatief’ donker. De muziek speelt nog altijd en jij mag op je buik gaan liggen op de comfortabele (kasmirische) massagemat. Ik klop zachtjes op de deur en kom de muziek afstemmen op jouw gehoor. Dan ga ik ook douchen. Ondertussen kun jij al ontspannen en genieten van de muziek.

Massage begint

Na het douchen kom ik terug in de massageruimte en kom op mijn knieën naast je zitten. Ik leg mijn handen op je rug, zodat je kunt wennen aan mijn handen terwijl jij enkele ademhalingsoefeningen doet. Zeker als het je eerste alternatieve vagina massage is, ben je wat gespannen, want het is allemaal nieuw. Elke vrouw die deze stap heeft gezet, had deze ervaring. Dan pak ik de warme massage olie en verspreid deze over de hele achterkant van je lichaam. Nu gaat je vagina massage beginnen. Vanaf je voeten en ga ik rustig masseren in de richting van je hoofd. Door het masseren met afwisselende druk en prikkelen gaat er seksenergie, oerenergie of levensenergie (Kundalini) door je lichaam stromen. Jij hoeft aan niets te denken en voelt je lichaam reageren…

Roes

Na een uur ben je in een roes en vraag ik je om te draaien. Nu kan ik je voorkant helemaal insmeren met de massage olie. Ook aan de voorzijde ga ik beginnen met je voeten om zo omhoog te werken. Uiteraard passeer ik ook steeds je intieme delen om deze op een bepaald moment zeer intensief te stimuleren.

Prikkeling

Tijdens het masseren aan je voor en achterzijde heb ik ook allerlei erogene, prikkelende en stimulerende plaatsen op je lichaam beroerd. Hier zullen veel plaatsen bij zijn waarvan je het bestaan nog niet wist… Dit maakt deze vorm van massage verslavend voor veel vrouwen. Velen maken direct een nieuwe afspraak voor de maand erop.

Aan het einde van de massage kun je lekker douchen, waarbij ik je help om je rug te ontdoen van de massage olie.

In vagina?

De meest gestelde vraag per SMS, WhatsApp of telefoon is:”Ga je in mijn vagina?”

Het antwoord op deze is vraag is:
“Dat bepaal jij, want jij geeft de grenzen aan”

Toelichting

Het komt misschien vreemd over dat je bij een tantrische vagina massage niet in je vagina hoeft te komen. Aan de buitenzijde en aan de ingang van je vagina zitten heel veel genotsplekjes. Je G-spot kan ik van de buitenzijde stimuleren op je buik- en op je rugzijde. Je baarmoedermond mag ook meedoen, maar kan ik alleen langs de binnenkant benaderen.

Squirten

Als je een orgasme hebt door stimulering van de G-spot, dan kan het zijn dat je gaat squirten. Je hebt het gevoel dat je moet plassen. Op het internet wordt er veel over geschreven en is vooral genetisch bepaald of je het kunt. Mijn ervaring is dat het geen extra dimensie geeft.

Wie ben ik

Zelf ben ik een 100% hetero man, 190 cm groot, schoenmaat 45 – 46, veertiger en zeer ervaren in het verzorgen van de alternatieve vagina massage. Daarnaast ben ik sinds een jaar gepassioneerd salsadanser. Mijn klanten vinden me sympathiek, empathisch, galant, hygiënisch en sommigen vinden me zelfs intelligent…

Opleiding

Het verzorgen van een alternatieve vagina massage is niet voor iedereen weggelegd. Tijdens de opleiding moet je eerst leren ‘voelen’ op geestelijk, emotioneel en fysiek vlak. Als tantra masseur die een vagina massage verzorgt, moet je het hele vrouwenlichaam begrijpen, voordat je mag en kunt masseren. Daarna moet je blijven bijscholen. De basisopleiding duurt drie maanden, waarbij tijdens de opleiding zeer veel wordt geoefend met een examen ter afronding.

Ervaringsdeskundigen

Dit is wat mijn terugkerende klanten zeggen:

Claudia:
Dankjewel Xander, je hebt me vandaag weer een stukje van mezelf terug gegeven.

Fedra:
Ik wil je bedanken voor vanochtend, dit is de eerste keer in 50 jaar dat ik heb genoten van aanraking. Je bent een hele lieve zachte man x.

Helène:
Ik vond het gisteren erg fijn. Alle aandacht helemaal voor mij alleen (prinsesje). Dat had ik echt nodig. Dank je wel dat je zoveel tijd aan mij besteed hebt.

Sensueel gevoel en opwinding

Jouw alternatieve vagina massage is zeer sensueel en opwindend. De prikkeling van jje huid, spieren en zenuwen dringt door tot diep in je‘vagina’. Al je zintuigen staan op scherp om het erotische, sensuele genot tot het maximum te kunnen voelen. Je koestert het warme gevoel en verlangt naar meer… Met de warme massage olie, mijn handen, armen en body to body bezorg ik jou dit onvergetelijke gevoel.

Je kunt de alternatieve vagina massage niet vergelijken met een klassieke vagina massage (speeltjes en snel orgasme). Voor jouw alternatieve vagina massage hebben we niets anders nodig dan een aangename ruimte, comfortabele massagemat en warme kundalini massage olie. Beleef sensualiteit in de vorm van een alternatieve vagina massage en lichamelijk contact waar je al jaren van droomt. Het bestaat echt en ik ben vereerd om het jouw droom waar te mogen maken.

Dit is wat mijn terugkerende klanten zeggen:

Claudia:
Dankjewel Xander, je hebt me vandaag weer een stukje van mezelf terug gegeven.

Fedra:
Ik wil je bedanken voor vanochtend, dit is de eerste keer in 50 jaar dat ik heb genoten van aanraking. Je bent een hele lieve zachte man x.

Helène:
Ik vond het gisteren erg fijn. Alle aandacht helemaal voor mij alleen (prinsesje). Dat had ik echt nodig. Dank je wel dat je zoveel tijd aan mij besteed hebt.

Locatie voor je vagina massage

Aan huis

Als je wilt kom ik naar jou thuis en breng ik alle spullen mee zoals handdoeken, muziek, massage olie en kaarsjes. Het is handig als je een stevige en grote matras hebt (die op bed ligt). In de massageruimte moet het lekker warm zijn (liefst 27°C). De gordijnen het liefst dicht zodat het lekker donker is. De drie kaarsjes die ik meebreng geven voldoende licht. Voordat we gaan masseren is het belangrijk dat we allebei douchen, dus als je ook een handdoek en washand hebt voor mij is dat fijn. Als je geen stevige matras hebt, kan ik een massagemat meebrengen.

Hotel

Verblijf je in een hotel, dan kan ik ook naar je toe komen. Ik heb een koffer bij me waarin alle massage spullen zitten. Het is praktisch als je een kamer hebt met een groot bed. Dus een matras uit één geheel. Voordat ik arriveer is het fijn als jij de kachel hoog hebt gezet in de kamer. Hotels hebben in- en uitcheck tijden, het is praktisch om die vooraf te raadplegen. Om niet teveel op te vallen neem ik de massagemat niet mee.

Kamer huren

Huur je een kamer voor een paar uren, dan hebben we deze minimaal 3 uren nodig. Jij reserveert de kamer en ik om naar je toe. Ik neem alle massagespullen mee.

Massagepraktijk

In de massagepraktijk te Turnhout zijn alle spullen aanwezig om er een onvergetelijke ervaring van te maken. Het enige wat ik van jou moet weten is je schoenmaat, want dan zet ik de badslippers voor je klaar.

vagina massage voor Nederlandse vrouwen massagepraktijk turnhout

Massagepraktijk Turnhout

Wat kost het

vagina massage voor nederlandse vrouwen

De alternatieve vagina massage kun je niet vergelijken met de ‘klinische variant’ van doorsnee ‘massage salons’. Je krijgt bij mij meer voor hetzelfde geld, dat verklaart het prijsverschil. Een vagina massage moet serieus worden uitgevoerd om het mooiste resultaat te kunnen bereiken. De verschillen zet ik voor je op een rij:

  • Voorafgaand aan je alternatieve vagina massage hebben we al contact gehad over je wensen
  • Daarbij ben ik hygiënisch, heb levenservaring en ben empathisch
  • Kom je voor jouw vagina massage naar mijn praktijk, dan voorzie ik alle benodigdheden (ook een badjas en badslippers)
  • Aan het einde van de massage help ik je bij het afspoelen van je rug, zodat je kleding niet plakt aan de massage olie
  • Jij bepaalt waar de grens ligt

De alternatieve vagina massage kent verschillende prijzen

2,5 uur

Prijs is inclusief gesprek vooraf, douchen en netto 2 uur alternatieve vagina massage en achteraf douchen.
In mijn massagepraktijk te Turnhout of binnen paarse kader: € 245,-

3 uur (meest gekozen)

Prijs is inclusief gesprek vooraf, douchen en netto 2,5 uur alternatieve vagina massage en achteraf douchen.
In mijn massagepraktijk te Turnhout of binnen paarse kader: € 295,-

3,5 uur

Prijs is inclusief gesprek vooraf, douchen en 3,5 uur alternatieve vagina massage en achteraf douchen.
In mijn massagepraktijk te Turnhout of binnen paarse kader: € 345,-

Valt je locatie buiten de ‘cirkel’?

Valt jouw locatie buiten de kaart, dan maak ik graag een prijs op maat voor jouw vagina massage.

Terugkoppeling

Bedankt voor het lezen van deze pagina. Ik doe er alles aan om zo duidelijk mogelijk te communiceren. Als jij opmerkingen of vragen hebt over deze pagina, dan hoor ik dat graag van je. Zo kan ik de informatie nog duidelijker opschrijven en indirect help jij andere vrouwen. Je terugkoppeling over de tantrische vagina massage pagina zie ik tegemoet per mail.

Warme groetjes, Xander