Alternatieve vagina massage (vanaf 2,5 uur)

alternatieve vagina massage

Alternatieve vagina massage op liefdevolle en respectvolle wijze

Alternatieve vagina massage op basis van Tantra is liefdevol en respectvol. Deze vagina massage verzorg ik, Xander Pleijsier, bij voorkeur in mijn massagepraktijk te Turnhout. Als je niet naar Turnhout kunt komen is het mogelijk om jouw alternatieve vagina massage bij je thuis of op hotel te verzorgen in Nederland (www.secretrooms.nl). Graag geef ik wat meer uitleg over vagina massage in relatie tot tantra. Zelf gebruik ik de term yoni massage, dit vind ik liefdevoller klinken. Bij een vagina massage wordt je vagina van buiten en indien nodig ook van binnen gemasseerd met als doel om jou te laten genieten. Je mag van je vagina massage genieten, zonder dat er een tegenprestatie van jou wordt verwacht.

Vagina massage in alternatieve vorm

Ik bied je een liefde- en respectvolle alternatieve vagina massage die niet klinisch is, maar een warme en intense vrouwenmassage. Je mag en kunt werkelijk genieten van jouw vagina  massage volgens de Tantra. De alternatieve vagina massage brengt je in extase waardoor er geen speeltjes of glijmiddel nodig zijn. Je ligt op een grote comfortabele massagemat in de sfeervolle massageruimte waar de muziek zachtjes speelt en slechts 4 waxinelichtjes branden (=relatief donker). Tijdens de alternatieve vagina massage hoeven we niet veel te spreken, want ik ‘lees’ je lichaam met mijn handen en voel wat je fijn vindt. De alternatieve vagina massage geeft je meer zelfvertrouwen, je voelt je vrouwelijker en ontspannen doordat je mag genieten in het hier en nu. En natuurlijk mag je mij net zo liefde- en respectvol aanraken zoals ik bij jou doe.

Durf jij, als zelfbewuste vrouw, te genieten van een alternatieve vagina massage?

Afspraak maken?

Wil jij ook een alternatieve vagina massage? Je kunt me bellen of een berichtje sturen via WhatsApp op mijn nummer  06  57 17 45 22.

vagina massage

Alternatieve vagina massage op basis van Tantra

Opbouw van jouw alternative vagina massage

De alternatieve vagina massage (vanaf minimaal 2,5 uur) bestaat uit een gesprek vooraf, verfrissen vooraf en douchen achteraf in mijn massage praktijk te Turnhout. De netto massagetijd is minimaal 2 uren.

Rondleiding

Voor we gaan masseren, laat ik je de moderne badruimte en de warme (27°C), sfeervolle massageruimte zien. In de massageruimte brand een lampje en vier waxinelichtjes tijdens ons gesprek, voordat we gaan masseren. Het verloop van de massage leg ik uit en jij kunt vragen stellen.

Douchen

Dan ga jij douchen. De badruimte is voorzien van een handdoek, washand, tandenborstel, tandpasta, scheermesje, deodorant en mondwater. Ook staan er badslippers in jouw maat klaar en hangt er een zachte badjas. Als je klaar bent ga je naar de massageruimte.

De massageruimte

In de massageruimte branden alleen nog de 4 waxinelichtjes, het is lekker warm en ‘relatief’ donker. De muziek speelt nog altijd en jij mag op je buik gaan liggen op de comfortabele (kasmirische) massagemat. Ik klop zachtjes op de deur en kom de muziek afstemmen op jouw gehoor. Dan ga ik ook douchen. Ondertussen kun jij al ontspannen en genieten van de muziek.

Massage begint

Na het douchen kom ik terug in de massageruimte en kom op mijn knieën naast je zitten. Ik leg mijn handen op je rug, zodat je kunt wennen aan mijn handen terwijl jij enkele ademhalingsoefeningen doet. Zeker als het je eerste alternatieve vagina massage is, ben je wat gespannen, want het is allemaal nieuw. Elke vrouw die deze stap heeft gezet, had deze ervaring. Dan pak ik de warme massage olie en verspreid deze over de hele achterkant van je lichaam. Nu gaat je vagina massage beginnen. Vanaf je voeten en ga ik rustig masseren in de richting van je hoofd. Door het masseren met afwisselende druk en prikkelen gaat er seksenergie, oerenergie of levensenergie (Kundalini) door je lichaam stromen. Jij hoeft aan niets te denken en voelt je lichaam reageren…

Roes

Na een uur ben je in een roes en vraag ik je om te draaien. Nu kan ik je voorkant helemaal insmeren met de massage olie. Ook aan de voorzijde ga ik beginnen met je voeten om zo omhoog te werken. Uiteraard passeer ik ook steeds je intieme delen om deze op een bepaald moment zeer intensief te stimuleren.

Prikkeling van hele je lichaam

Tijdens het masseren aan je voor en achterzijde heb ik ook allerlei erogene, prikkelende en stimulerende plaatsen op je lichaam beroerd. Hier zullen veel plaatsen bij zijn waarvan je het bestaan nog niet wist… Dit maakt deze vorm van massage verslavend voor veel vrouwen. Velen maken direct een nieuwe afspraak voor de maand erop.

Aan het einde van de massage kun je lekker douchen, waarbij ik je help om je rug te ontdoen van de massage olie.

Afspraak maken?

Spreek je liever af bij je thuis of in een hotel, dan is dit bespreekbaar.
Wil jij ook een alternatieve vagina massage? Je kunt me bellen of een berichtje sturen via WhatsApp op mijn nummer  06  57 17 45 22.

Wie verzorgt je vagina massage

Zelf ben ik een 100% hetero man, 190 cm groot, schoenmaat 45 – 46, veertiger en zeer ervaren in het verzorgen van de alternatieve vagina massage. Daarnaast ben ik sinds een jaar gepassioneerd salsadanser. Mijn klanten vinden me sympathiek, empathisch, galant, hygiënisch en sommigen vinden me zelfs intelligent… Het verzorgen van een alternatieve vagina massage is niet voor iedereen weggelegd. Tijdens de opleiding moet je eerst leren ‘voelen’ op geestelijk, emotioneel en fysiek vlak. Als tantra masseur die een vagina massage verzorgt, moet je het hele vrouwenlichaam begrijpen, voordat je mag en kunt masseren. Daarna moet je blijven bijscholen. De basisopleiding duurt drie maanden, waarbij tijdens de opleiding zeer veel wordt geoefend met een examen ter afronding.

Afspraak maken?

Wil jij ook een alternatieve vagina massage? Je kunt me bellen of een berichtje sturen via WhatsApp op mijn nummer  06  57 17 45 22.

Sensueel gevoel tijdens alternatieve vagina massage

Jouw alternatieve vagina massage is zeer sensueel. De alternatieve vagina massage is sensueel, door de prikkeling van jouw huid, spieren en zenuwen tot diep in jouw ‘vagina’. Al je zintuigen staan op scherp om het erotische, sensuele genot tot het maximum te kunnen voelen. Je koestert het warme gevoel en verlangt naar meer… Met de warme massage olie, mijn handen, armen en body to body bezorg ik jou dit onvergetelijke gevoel. Je kunt de alternatieve vagina massage niet vergelijken met een klassieke vagina massage (speeltjes en snel orgasme). Voor jouw alternatieve vagina massage hebben we niets anders nodig dan een aangename ruimte, comfortabele matras en warme kundalini massage olie. Beleef sensualiteit in de vorm van een alternatieve vagina massage en lichamelijk contact waar je al jaren van droomt. Het bestaat echt en ik ben vereerd om het jouw droom waar te mogen maken.

Dit is wat mijn terugkerende klanten zeggen:

Fedra:
Ik wil je bedanken voor vanochtend, dit is de eerste keer in 50 jaar dat ik heb genoten van aanraking. Je bent een hele lieve zachte man x.

Helène:
Ik vond het gisteren erg fijn. Alle aandacht helemaal voor mij alleen (prinsesje). Dat had ik echt nodig. Dank je wel dat je zoveel tijd aan mij besteed hebt.

Afspraak maken?

Wil jij ook dit ultieme gevoel en genot ervaren? Waarom nog wachten op je alternatieve vagina massage… Je kunt me bellen of een berichtje sturen via WhatsApp op mijn nummer  06  57 17 45 22.

Alternatieve vagina massage als cadeau

Een vrouw een cadeau geven die alles heeft of al heeft meegemaakt is niet eenvoudig, dan is de alternatieve vagina massage voor vrouwen ideaal. Denk nu niet dat alleen vrouwen dit aan elkaar cadeau doen. Regelmatig wordt ik gebeld of gemaild door mannen die hun partner graag een vagina massage willen geven. Aangezien ze het zelf niet kunnen, maken we een afspraak. Je moet natuurlijk wel een inschatting maken of je er vooraf iets over vertelt. Het enige wat je hoeft te doen is een enveloppe mee te geven met daarin het bedrag wat wij hebben afgesproken.  Verder zorg ik ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt. Voordat de vagina massage begint neem ik uitgebreid de tijd om uitleg te geven en vragen te beantwoorden. Het toch anders als je als vrouw voor jezelf een afspraak hebt gemaakt.

Afspraak maken?

Wil jij een onvergetelijke ervaring in de vorm van de alternatieve vagina massage cadeau doen? Laten we dan een afspraak maken. Ik denk graag met je mee. Je kunt me bellen of een berichtje sturen via WhatsApp op mijn nummer  06  57 17 45 22.

Locatie voor je vagina massage

Yoni massage

Werkgebied

Jij bepaalt waar en hoe jij je vagina massage wilt ervaren.

Mijn massagepraktijk

Je kunt kiezen voor mijn massagepraktijk in Turnhout. Deze is van alle comfort voorzien voor het verzorgen van een geslaagde alternatieve vagina massage.

Hotel, aan huis of kamer voor drie uren

Je kunt ook kiezen voor de rustige omgeving van een hotelkamer, omdat je dan ongestoord kunt (na)genieten je  alternatieve vagina massage. Zoek je in Google op ‘kamer huren voor een paar uren’, dan vind je mooie kamers. Het is praktisch als je de kamer huurt voor minimaal 3 uren. Ik hoor graag waar je een kamer hebt gehuurd. Als je van comfort houdt, dan zou je in de regio Antwerpen aan Le Rêve kunnen denken (www.lereve.be). Het liefst de ‘Marylin Monroe’ suite. Deze is niet te groot, maar wel gezellig en heeft een douche waar je vooraf kunt douchen en achteraf je olie af kunt spoelen.

Afspraak maken?

Wil je een alternatieve vagina massage boeken? Je kunt me bellen of een berichtje sturen via WhatsApp op mijn nummer  06  57 17 45 22.

Prijsjes voor je alternatieve vagina massage

De alternatieve vagina massage kun je niet vergelijken met de ‘klinische variant’ van doorsnee ‘massage salons’. Je krijgt bij mij meer voor hetzelfde geld, dat verklaart het prijsverschil. Een vagina massage moet serieus worden uitgevoerd om het mooiste resultaat te kunnen bereiken. De verschillen zet ik voor je op een rij:

  • Voorafgaand aan je alternatieve vagina massage hebben we al contact gehad over je wensen
  • Daarbij ben ik hygiënisch, heb levenservaring en ben empathisch
  • Kom je voor jouw vagina massage naar mijn praktijk, dan voorzie ik alle benodigdheden (ook een badjas en badslippers)
  • Aan het einde van de massage help ik je bij het afspoelen van je rug, zodat je kleding niet plakt aan de massage olie
  • Jij bepaalt waar de grens ligt

De alternatieve vagina massage kent verschillende prijzen

2,5 uur

Prijs is inclusief gesprek vooraf, douchen en netto 2 uur alternatieve vagina massage en achteraf douchen.
In mijn massagepraktijk te Turnhout of binnen paarse kader: € 245,-

3 uur

Prijs is inclusief gesprek vooraf, douchen en netto 2,5 uur alternatieve vagina massage en achteraf douchen.
In mijn massagepraktijk te Turnhout of binnen paarse kader: € 295,-

3,5 uur

Prijs is inclusief gesprek vooraf, douchen en 3,5 uur alternatieve vagina massage en achteraf douchen.
In mijn massagepraktijk te Turnhout of binnen paarse kader: € 345,-

Valt je locatie buiten de ‘cirkel’?

Valt jouw locatie buiten de kaart, dan maak ik graag een prijs op maat voor jou.

Afspraak maken?

Wil jij ook een alternatieve vagina massage? Je kunt me bellen of een berichtje sturen via WhatsApp op mijn nummer  06  57 17 45 22.