Erotische massage voor vrouwen vanaf 2,5 uur

tantra massage voor vrouwen

Erotische massage voor vrouwen op liefdevol en respectvol

Erotische massages voor vrouwen verzorgen op basis van kasmirische Tantra is mijn passie… Mijn naam is Xander, tantra masseur met ruime ervaring in erotische massage voor vrouwen. Mijn uitdaging is om jou te laten ontspannen en genieten. Jou alles doen vergeten en laten opgaan in de liefdevolle aanraking van mijn handen. Door deze erotische massage (op basis van Tantra inclusief ‘Body to Body’ = niet verplicht) en aanraking voel je elke tinteling van je lichaam. Je krijgt een intens erotisch gevoel. Je voelt je 100% vrouw tijdens de erotische massage, zonder dat er van jou een tegenprestatie wordt verwacht. Het tempo en de intensiteit van de erotische massage wordt aangepast aan jouw wensen en grenzen, waarbij ik je seksuele energie (Kundalini) laat stromen.

Verschil met andere erotische massages…

De erotische massage voor vrouwen op basis van Tantra zorgt ervoor dat ik geen speeltjes hoef te gebruiken. Je hele lichaam wordt tijdens de erotische massage voor vrouwen aangeraakt. Dit maakt dat deze vorm van erotische massage voor vrouwen veel intenser is. Als je wilt vandaag nog… Leef nu! En natuurlijk mag je mij net zo liefde- en respectvol aanraken zoals ik bij jou doe. Wil je voorafgaand aan je erotische massage eerst knuffelen (eventueel met je kleding aan) om mij fysiek te voelen, dan kunnen we dat doen. Je zult ervaren dat ik zuivere en eerlijke bedoelingen heb.

Durf jij, als zelfbewuste vrouw, te genieten van een erotische massage voor vrouwen?

Afspraak maken?

Wil je (direct) afspreken bij mij in de praktijk, jou thuis of op hotel voor jouw erotische massage voor vrouwen? Je kunt me bellen of een berichtje sturen via WhatsApp op mijn mobiele nummer 06 – 57 17 45 22 .

erotische massage voor vrouwen

Erotische massage voor vrouwen op basis van Tantra

Voor wie is de erotische massage voor vrouwen?

De erotische massage voor vrouwen is voor jou als vrouw van 18 jaar of ouder. Jij die op zoek bent naar jezelf, intimiteit, affectie, aanraking, opwinding of uit nieuwsgierigheid… En ook als je een relatie hebt en denkt, is dit het nu? Maak dan een afspraak voor jouw erotische massage voor vrouwen. Het is een eerste stap in de richting van een onvergetelijke ervaring van puur genieten en ontspannen. Ik kijk er al naar uit om jouw erogene plekjes te laten (her)ontdekken tijdens jouw erotische massage voor vrouwen.

Durf jij een erotische massage voor vrouwen te beleven?

Hoe leef je naar een eerste erotische massage voor vrouwen toe en ervaar je dit? Voor jou heb ik dit gevraagd aan vrouwen van verschillende leeftijden. Allen met hun eigen wensen en verlangen naar aanraking, genegenheid, opwinding, intimiteit, energie of ontspanning. De vraag die bij allemaal bestond is:

GA IK DIT DURVEN…?

Want ik ga me tijdens de erotische massage toch blootgeven aan een ‘vreemde’ man, die ik niet ken en die man geeft die massage ook in zijn blootje. Waar ze natuurlijk niet bij stilstaan is dat ik al zoveel blote ‘madammen’ heb gezien en dat we alleen kaarslicht hebben. En ik krijg echt geen erectie bij het zien van een blote vrouw, daarvoor is meer nodig… 

De eerste stap

En dan stuur je me een WhatsApp bericht of belt me op.

Spannend…, hoe gaat hij antwoorden op mijn vragen?

De eerste afspraak

Nadat alle vragen zijn beantwoord maken we de eerste afspraak…

De dag van de afspraak

Spannend…(kriebeltjes in de buik), hoe ziet de massagepraktijk eruit, hoe ziet Xander er in het echt uit en wat ga ik voelen?

Je stapt in je auto en rijdt naar Turnhout, parkeert je auto en drukt op de deurbel…
Je hart klopt wat sneller, je voelt je opgelaten en dan zwaait de deur open…

Je wordt hartelijk ontvangen en de eerste zenuwen ebben weg. Je krijgt uitleg waar het toilet, de badkamer en de massageruimte is. In de massageruimte staan twee krukjes, daar gaan jij en ik op zitten. We kletsen wat en ik geef je uitleg over het verloop van de massage. Nu alles duidelijk is kun jij je rustig gaan uitkleden en douchen. Je badjas en badslippers hangt en staan al klaar voor je. Ik ruim de krukjes op, dim de verlichting, leg badhanddoeken op de massagematras en ga me ook verfrissen. Nadat jij je hebt afgedroogd ga je in je badjas naar de massageruimte, waar alleen nog kaarslicht brandt. Daar mag je wachten tot ik binnenkom of je gaat al rustig op je buik in het midden van de matras liggen. Het is lekker warm in de massageruimte (27°C) en je geniet van de tantramuziek.

De massage

We gaan masseren… Vanaf je voeten masseer ik omhoog en voordat ik bij je heup ben aangekomen heb jij al het gevoel in een andere wereld te zijn. Bij de erotische massage hoeven we niet te praten. Jouw lichaam ‘lees’ ik met mijn handen.

Durf jij een afspraak te maken?

Je kunt me bellen of een berichtje sturen via WhatsApp op mijn mobiele nummer 06 – 57 17 45 22 .

Wie verzorgt je erotische massage voor vrouwen?

Zelf ben ik een 100% hetero man, 190 cm groot, schoenmaat 45 – 46, veertiger en zeer ervaren in het verzorgen van erotische massages voor vrouwen. Daarnaast ben ik sinds een jaar gepassioneerd salsadanser. Mijn klanten vinden me sympathiek, empathisch, galant, hygiënisch en sommigen vinden me zelfs intelligent… Het verzorgen van een erotische massage voor vrouwen is niet voor iedereen weggelegd. Tijdens de opleiding moet je eerst leren ‘voelen’ op geestelijk, emotioneel en fysiek vlak. Als tantra masseur die een erotische massage verzorgt, moet je het hele vrouwenlichaam begrijpen, voordat je mag en kunt masseren. Daarna moet je blijven bijscholen.

Afspraak maken of vragen stellen?

Wil jij ook een erotische massage beleven? Je kunt me bellen of een berichtje sturen via WhatsApp op mijn mobiele nummer 06 – 57 17 45 22 .

Waar wil jij je erotische massage voor vrouwen laten plaatsvinden?

Jij bepaalt of we bij jou afspreken of in mijn massagepraktijk.

Mijn massagepraktijk

Je kunt kiezen voor mijn massagepraktijk in Turnhout. Deze is voorzien van alle comfort voor het verzorgen van een geslaagde erotische massage voor vrouwen op Tantristische wijze.

Hotel, aan huis of kamer voor drie uren

Je kunt ook kiezen voor een hotelkamer, omdat je dan ongestoord kunt blijven nagenieten van je erotische massage. Of je huurt een kamer voor minimaal 3 uren. Zoek je in Google op ‘kamer huren voor een paar uren’, dan vind je mooie kamers. Ik hoor graag waar je een kamer hebt gehuurd.

Afspreken?

Wil je (direct) afspreken bij mij in de praktijk, jou thuis of op hotel voor jouw erotische massage voor vrouwen? Je kunt me bellen of een berichtje sturen via WhatsApp op mijn mobiele nummer 06 – 57 17 45 22 .

Erotische massage voor vrouwen cadeau doen…

Een vrouw een cadeau geven die alles heeft of al heeft meegemaakt is niet eenvoudig, dan is de erotische massage voor vrouwen ideaal. Denk nu niet dat alleen vrouwen dit aan elkaar cadeau doen. Regelmatig wordt ik gebeld of gemaild door mannen die hun partner graag een erotische massage op basis van Tantra willen geven. Aangezien ze het zelf niet kunnen, maken we een afspraak. Je moet natuurlijk wel een inschatting maken of je er vooraf iets over vertelt. Het enige wat je hoeft te doen is een enveloppe mee te geven met daarin het bedrag wat wij hebben afgesproken.  Verder zorg ik ervoor dat het een onvergetelijke ervaring wordt. Voordat de erotische massage op tantristische wijze begint neem ik uitgebreid de tijd om uitleg te geven en vragen te beantwoorden.

Een nieuwe ervaring cadeau doen?

Wil jij een onvergetelijke ervaring in de vorm van de erotische massage voor vrouwen cadeau doen? Laten we dan een afspraak maken. Ik denk graag met je mee. Je kunt me bellen of een berichtje sturen via WhatsApp op mijn mobiele nummer 06 – 57 17 45 22 .

Erotische massage voor vrouwen is sensueel…

De erotische massage voor vrouwen op basis van Tantra is heel sensueel. Een erotische massage voor vrouwen is sensueel, door de prikkeling van jouw huid, spieren en zenuwen. Je zintuigen staan op scherp om het genot tot het maximum te kunnen voelen. Je koestert het warme erotische gevoel en verlangt naar meer… Met de warme massage olie, mijn handen, armen en body to body bezorg ik jou dit onvergetelijke gevoel. Je kunt een erotische massage op tantristische wijze  niet vergelijken met een klassieke erotische massage (speeltjes). Voor jouw erotische hebben we niets anders nodig dan een aangename ruimte, comfortabele matras en warme kundalini massage olie. Beleef sensualiteit in de vorm van een tantristische erotische massage en lichamelijk contact waar je al jaren van droomt. Het bestaat echt en ik ben vereerd om jouw droom waar te mogen maken.

Dit zeggen mijn terugkerende klanten:

Fedra

Ik wil je bedanken voor vanochtend, dit is de eerste keer in 50 jaar dat ik heb genoten van aanraking. Je bent een hele lieve zachte man x.

Helène

Ik vond het gisteren erg fijn. Alle aandacht helemaal voor mij alleen (prinsesje). Dat had ik echt nodig. Dank je wel dat je zoveel tijd aan mij besteed hebt.

Afspraak maken voor jouw massage?

Wil jij dit ultieme genot en gelukzalige gevoel ervaren tijdens jouw erotische massage voor vrouwen? Waarom nog wachten… Je kunt me bellen of een berichtje sturen via WhatsApp op mijn mobiele nummer 06 – 57 17 45 22 .

Maithuna versus erotische massage voor vrouwen

Maithuna spreekt veel vrouwen in Nederland aan, ik krijg er veel vragen over. Het zijn houding in de wereld van de Tantra die worden toegepast tijdens het bedrijven van de liefde, waardoor je in hogere sferen beland. Tijdens jouw erotische massage voor vrouwen wordt dit niet standaard toegepast. Uiteraard kunnen we er wel over praten voor en na je erotische massage beleving.

Wat kost erotische massage voor vrouwen?

erotische massage voor vrouwenWat je tijdens je erotische massage voor vrouwen mag verwachten:

– Voorafgaand aan jouw erotische massage hebben we per e-mail of WhatsApp al contact gehad over je wensen, maar dit kan ook ter plaatse
– Daarbij ben ik hygiënisch, heb levenservaring en ben empathisch
– Kom je voor jouw erotische massage naar mijn praktijk, dan voorzie ik alle benodigdheden (ook een badjas en badslippers)
– Aan het einde van jouw erotische massage help ik je bij het afspoelen van je rug, zodat je kleding niet plakt aan de massage olie
– De mogelijkheid bestaat om bij jou aan huis te komen en alle benodigdheden mee te brengen (indien nodig)
– De reiskosten zijn opgenomen in de prijs (indien van toepassing)
– Tijdens je erotische massage voor vrouwen gebruik ik zéér exclusieve Kundalini massage olie 
– Je erotische massage voor vrouwen duurt minimaal 2,5 uur i.p.v. 1 uur bij de meeste salons = netto massagetijd 2 uren

De erotische massage voor vrouwen prijzen

2,5 uur

Prijs is inclusief gesprek vooraf, douchen en 2,5 uur erotische massage voor vrouwen:
In mijn massagepraktijk te Turnhout of binnen paarse kader: € 245,-

3,0 uur

Prijs is inclusief gesprek vooraf, douchen en 3 uur erotische massage voor vrouwen:
In mijn massagepraktijk te Turnhout of binnen paarse kader: € 295,-

3,5 uur

Prijs is inclusief gesprek vooraf, 3,5 uur erotische massage voor vrouwen:
In mijn massagepraktijk te Turnhout of binnen paarse kader: € 345,-

Valt jouw locatie buiten de kaart, dan maak ik graag een prijs op maat voor jou.

N.B. Prijzen zijn niet onderhandelbaar, omdat ik geen ‘halve’ erotische massage kan verzorgen. Je kunt wel ‘korting’ verdienen door een recensie te schrijven voor op de website. Uiteraard zonder vermelding van je naam.

Afspreken?

Wil je een afspraak maken voor een erotische massage voor vrouwen? Je kunt me bellen of een berichtje sturen via WhatsApp op mijn mobiele nummer 06 – 57 17 45 22 .

Afspreken voor je erotische massage voor vrouwen?

Ben je toe aan een erotische massage voor vrouwen? Je kunt me bellen of een berichtje sturen via WhatsApp op mijn mobiele nummer 06 – 57 17 45 22 . Mijn massagepraktijk ligt op de Belgisch/Nederlandse grens in Turnhout, waardoor ik vrij centraal zit.