Over Martin


tantraleraar martin

Kennismaken

Mijn naam is Martin, slank, blank, blauwe ogen, hetero, 1,90 cm lang en heb schoenmaat 46. Mijn wieg stond in Nederland en zo’n 25 jaar geleden kwam ik in aanraking met de Tantrische leefwijze. Het fascineerde me en ben me er in gaan verdiepen. Met als gevolg dat ik de halve wereld heb afgereisd om kennis te vergaren en verspreiden.

Opleiding

Mijn opleiding was zeer intensief. De ‘oude’ wijze mannen en vrouwen waar ik de kunst van tantra en tantrisch masseren heb geleerd, o.a. in Thailand en India, hadden maar één doel en dat was de zuivere tantra (massage) aanleren. Ze leerden mij de Kasmirische wijze met het vrouwenlichaam als specialisatie.[/wptab][wptab name=’Boek’]

Kennis delen

Kennisoverdracht en het geven van inzicht is belangrijk voor Tantrika’s (tantristen). Het boek Maithuna wat ik heb geschreven, wordt uitgegeven over de hele wereld. Door dit boek leer je, op eenvoudige wijze, liefdevol tantrisch vrijen wat meerdere uren kan duren, ook voor beginners en singles. Het bevordert diepgang en intimiteit in je relatie (wordt vaak aanbevolen door relatietherapeuten). Door oefening beleef je als Maithuna-partners een tijd- en ruimteloze ervaring.

In mijn huidige ‘levensfase’ wil ik zoveel mogelijk mensen tantrisch leren masseren in de cursus die bestaat uit 10 lesdelen. Het mooie van tantrisch masseren is dat jij heel veel over jezelf leert en door oefening volledig intuïtief in flow raakt als vorm van expressie.

Uiterlijk

Omdat we leven in een westerse wereld ben ik gewoon gekleed en gedraag me niet als een zweverig type. Kom je me tegen op straat dan zie je geen linnenbroek, sandalen of een baardje. Een jeansbroek, trui of T-shirt draag ik over het algemeen. Vind jij het belangrijk hoe ik er uit zie, dan kun je per WhatsApp een foto vragen. Natuurlijk wil ik dan ook graag een foto van jou zien:-)…

Contact

Wil je nog meer van me weten, dan mag je altijd bellen, SMSen, Appen op 06 – 57 17 45 22 of een mail sturen.

Namasté, Martin

Pers

Regelmatig benaderen journalisten mij voor een telefonisch interview. De vragen worden doorgaans gesteld vanuit een negatief perspectief. Mijn advies is ‘Verdiep je werkelijk in Tantra en leer genieten in het NU’. Misschien dat we elkaar in de toekomst spreken op één van de (inter)nationale symposia.