Over Martin


tantraleraar martin

Kennismaken

Mijn naam is Martin, slank, blank, blauwe ogen, hetero, 1,90 cm lang en heb schoenmaat 46. Mijn wieg stond in Nederland en zo’n 25 jaar geleden kwam ik in aanraking met Tantra. Het fascineerde me en ben me er in gaan verdiepen. Met als gevolg dat ik de halve wereld heb afgereisd om te leren masseren en tantrische kennis te vergaren.

Opleiding

Mijn opleiding was zeer intensief. De ‘oude’ wijze mannen waar ik de kunst van tantra en tantrisch masseren heb geleerd, o.a. in Thailand en India, hadden maar één doel en dat was de zuivere tantra (massage) aanleren. Ze leerden mij de Kasmirische wijze met het vrouwenlichaam als specialisatie.

Inmiddels geef ik zelf les aan beginnende en gevorderde tantra masseurs. Op deze manier kan ik mijn kennis en vaardigheden overdragen aan volgende generaties.

Life coaching

Tantra heeft voor mij geleid tot nieuwe inzichten. Zo heb ik geleerd bewust te leven, vertrouwen op mijn gevoel en genieten in het ‘HIER & NU’. Hierdoor sta ik ‘relaxed’ in het leven en geloof in synchroniciteit (alles heeft een reden, ook dat jij deze pagina leest).

Boek

Kennisoverdracht en het geven van inzicht is belangrijk voor Tantrika’s (tantristen). Het boek wat ik heb geschreven is Maithuna. Door dit boek leer je liefdevol tantrisch vrijen wat ruim 5 uren kan duren, ook voor beginners. Het bevordert diepgang en intimiteit in je relatie (wordt vaak aanbevolen door relatietherapeuten). Door oefening beleef je als Maithuna-partners een tijd- en ruimteloze ervaring.

Inmiddels ben ik bezig met een luister- en leesversie van het boek

Uiterlijk

Omdat we leven in een westerse wereld ben ik gewoon gekleed en gedraag me niet als een zweverig type. Kom je me tegen op straat dan zie je geen linnenbroek, sandalen of een baardje. Een jeansbroek, trui of T-shirt draag ik over het algemeen.

Wil je nog meer van me weten, dan mag je altijd bellen, SMSen, Appen op 06 – 57 17 45 22 of een mail sturen.

Namasté, Martin

Regelmatig benaderen journalisten mij voor een telefonisch interview. De vragen worden doorgaans gesteld vanuit een negatief perspectief. Mijn advies is ‘Verdiep je werkelijk in Tantra en leer genieten in het Hier en NU’. Misschien dat we elkaar dan in de toekomst spreken op één van de (inter)nationale symposia.